Ben sevmem pek fazla. Ya siz?
Evet misafir iyidir
Hayır evimde huzurum kaçmasın
Kişiye bağlı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben sevmem pek fazla. Ya siz?
Misafirperverim evet ama herkese karşı değil yani bazıları var mesela hiç aramaz sormaz ya da yakın değilim onlara karşı pek Misafirperver olmam. ama bunun dışında severim
Kişiye göre değişir medeni kendini bilen samimi güvenilir insanları davet edebilirim elimden gelenide yaparım fakat görgüsüz çocuklu kişiler oluyor çocuğuna dur demiyor kendi evinde gibi istediğini yaptıran evi kirletip dağıtan çocuğuna kendi evinin eşyası gibi her şeyi verenlere s*ktir nameyi verip yollarım kimse kimsenin evindeki huzuru kacıramaz
Misafirde sevmiyorum misafirliğe gitmeyide sevmiyorum. Misafirperver bir yapıya sahip değilim elalemin çocukları odama giriyor gelen geçen kedilerimden korkuyor ona şuna laf ediyor haddi olmayan konulara çok karışıyorlar falan.
Pek değil. İnsanlarla dışarıda buluşmayı tercih ederim. Yakın arkadaşlarım değilse özel alanıma girilmesi ve hizmet etmek zorunda oluşum hoşuma gitmez.
Cevap
14Cevap
köpeğimi seveni seviyorum da odaya kapat diyenleri balkondan atmak istiyorum
Haber vermeden gelen insanlara karşı çok az misafirperverimdir. Geri kalan insanlara karşı misafirperverim.
sevdiğim kafa dengi birileri gelecekse severim yoksa mecburiyetten geleni sevmem
Bence misafirliğe size geleceğiz denmez. Davet olursa icap edilir. Davetsiz misafiri kim ister ki?
Değilim, misafir olmayı da misafir gelmesini de sevmiyorum.
Hayır kolay kolay kimseyi evime çağırmıyorum dışarda görüşmeyi tercih ederim
Sevdiğim insana daha torpilli davranırım bu konuda
değilim herkes yerinde iyidir
Aman aman eksik kalsın
İy kisiye gore değişir
misafirler hoşuma gitmez
Misafire göre değişir
Değilim ama güler yüzümü de eksik etmem.
Evet oyleyim
Misafir candır
Misafirperverim
evet
Kişiye bağlı
Pek sayılmaz
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?