Arkadaşlar şu Rus kadınlarının bizim hakkımızdaki söylemleri için ne düşünüyorsunuz?

Bakın bunu burada soran başka kişiler de vardı ve yorumları okuyunca çıldırdım. Türk kızlarının bir kısmı evlilik ve zengin koca peşinde diye hepsini aynı kefeye koyamazsınız. (Ki bu sadece Türk kızlarına özgü bir şey değil.) Geriye kalanı kendi alanında çalışıp kariyer yapıyor ve dengiyle birlikte oluyor. Ve hani kadınlarımız zaten kendini onların anlattığı gibi kraliçe gibi görseydi ülkedeki kadına şiddet ve cin*yetler bu kadar fazla olmazdı, siz de biraz düşünün bunları.

Kendim için bile, sevgilim hiç olmadı ama birisiyle buluştuğumda dahi paramı kendim verdim, karşıdan beklemedim. Bana göre bunu beklemek saçmalıktır. Veya hem okuyup hem çalışıyorum, evlenmek şu an asla gündemimde bile değil. Ha yaşıtlarımın birçoğu evleniyor. Ama onlar yüzünden benim adıma konuşulması hiç hoş değil.

Hele ki bunu başka bir ülkenin kadını tüm ülkenin geneli için söylüyor ve bazı kendini bilmez kişiler de bunlara hak veriyorsa yine bizim adımıza, bu hiç hiç hoş değil.

Güncellemeler
+1 yıl
Konuyu bilgisine çok güvendiğim birisiyle konuştum ve cevapları oldukça tatmin ediciydi. Tabii fikirlerinizi alabilirim ama rica ediyorum kimseyi aşağılamayalım yorum yaparken :).
Arkadaşlar şu Rus kadınlarının bizim hakkımızdaki söylemleri için ne düşünüyorsunuz?