Kaynanamlar şu an bizde kalıyor. Bu sabah eşim işe gitti bebeğimin altını değiştiriyorum. Bebeğimin Sesini duymuş dan diye odaya daldı. Ay uyy yapıyor benle öuhabbete giriyor falan sabah sabah ayy sinir oldum insan bi kapı tıklatır. Neyse sinirlendiğim için birazda üzüldğm sonradan acıdım. Geçen günde bebeğim gece kalkmıştı 3 gibi saat. Yüne sesini duymuş dan diye odaya daldı ayy uyyy yapıyor beneğime o saatte lan canım karı bi kapı çalsana ya kocamla sevişiyor olsak. Neyse çok sinirliyim Onlara göre samimiyet yabamcı değiliz mantığı Bana göre bildiğin terbiyesizlik Sizce kapıyı kilitlemeden ve konuşup uyarmadan hareketlerimle nasıl anlatabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Merhaba! Kaynananızın davranışı sizi rahatsız etmiş gibi görünüyor. Bu durumda, öncelikle kaynananızla samimi bir şekilde konuşmanızı öneririm. Ona, önceden haber vermeden odaya girdiğinde rahatsız olduğunuzu, özel anlarınızda kapıyı çalmasını ve sizi rahatsız etmemesini rica edebilirsiniz. Eğer kaynananızla samimi bir ilişkiniz yoksa, konuşmaktan çekinebilirsiniz. Bu durumda, kaynananızın odaya girmeden önce kapıyı kilitli tutmanız bir seçenek olabilir. Ancak, iletişim kurarak sorunu çözmek her zaman daha sağlıklı bir seçenektir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilim doğum yaptığında annesi geldi yardımcı olmak için aynı şeyi yapıyordu bir gün geleceğini tahmin ettiğim satte aleti kaldırdım başladım oynamaya tabi hiç kapı vurmadan güm diye dalınca ve öylece görünce eşyalarını toplayıp kaçtı 😅😂🤣🤣🤣🤣
10 Yorumla
Genelde Kaynanalar oğullarından dolayı kendilerini kıdemli gibi hissederler bu hissiyatı kırmalısın oranın senin evin olduğunu ve evin belirli kuralları olduğunu ona hissettir misafir olduğunu anlasın çat kapı dalmayı da bırakır merak etme
01 Yorumla
Soran+1 yılBu hissiyatı nasıl kırarım geç oldu kusura bakmayın
- Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı.
s +1 yılSabah eşin yokmuş zaten, gelmiş kadın. Bebek ağlayınca gelmiş hep, sana yardımcı olmaya çalışıyor belli ki. Bu kadar tahammülsüz olmayın ya hadi diyelim sevişirken bastı, ona ders olur bi daha kimsenin odasına dalmaz dan diye 😂
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
83
Cevap
91Cevap
+1 yılBunu farklı bir şekilde kırmadan gosterebilirsin. Eşinle birlikte onun odasına yanına her gittiğinizde kapısını vurur normal oturuyor olsa da müsait misin annecim gelebilir miyiz dedin muhtemelen samiyetten musaitlik nedemek gibi cümleler kurar olabilir anne üzerini değişiyor telefonda konuşuyor olabilirsin hatta kirilmamasi için odanda bi telefon konuşması yap onun duyabileceği şekilde eşin kapıya vursun hayatım musaitmisin gelebilirmiyim desin ee bütün bunlara rağmen sizi o şekilde görürse de siz değil utanma duygusu onun olur ozaman anlar musaitmisin kelimesinin anlamını
20 Yorumla
+1 yılKapıyı kitleyip gelmek istediğinde müsait değiliz demezsen anlamaz. bu seferde söylenir en azından odana giremez ne kadar ayıp.
Bi tanıdığım her sabah odasına giren kayınvalidesine sevişme planı ayarlamıştı kocasına basılınca oğlu kızmıştı bidaha yapamadı kayınvalide😅42 Yorumla- +1 yıl
🤭😂😂😂
- +1 yıl
Bayağı sağlam planmışş.
+1 yılİyi bari tek bebekte giriyormuş, benim Kaynana beni Oğlunun üzerinde bastı, Şoktan kendimi çarşafla birlikte yere attım, birde Saxo yaparken basmıştı 😂😂😂 maalesef sapık kaynana çok. iş erkekte bitiyor erkekde öküzün tekiyse boşan gitsin böyle devam eder yoksa, gece 3 de ne bok işi varda giriyor aynı benim Eski kaynana hareketleri. Ama benimki daha Beterdi birde komşularına anlatıyordu yaptıklarımızı, gördüklerini.
29 Yorumla- +1 yıl
Hadi canim bu kadar mı
- +1 yıl
@forbiddenzone aynen okadar
- +1 yıl
Valla kaynana pes etmiştir:)
- +1 yıl
@forbiddenzone kaynana niye pes etsin? Diğer geline yapıyor aynısını ben kaçtım kurtuldum 🤣🤣
- +1 yıl
Hehe oda senin gibi yapsin :)
- +1 yıl
@forbiddenzone o yapamaz kocası onu koruyor benimki öküzün tekiydi annesine kızacağına bana kızardı 😂😂😂
- +1 yıl
Tam canım ya :) annesine kizaxati yerde sana kızıyorsq:)
Keyfini yaşamak varken kızmak nedir :)
Soran+1 yılNeden sapık dediniz kv ler bunu sapıklıktan mı yapıyor
- +1 yıl
Sapık olmasa odamızda gece yarısı ne işi var? Basbaya sapık işte.. 1 değil , 2 değil 3 değil. sapık değilde ne?
+1 yılBabaanne aşki gözlerini kör etmiş olabilir aşkın gözü kördür malum😄
Kırmadan söyle; "anne biliyorum torununa dayanamıyorsun ama yatak odam benim özelim o an müsait olmayabilirim kapıyı çalmadan girme lütfen" de her şey çözülür.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 420 cevap paylaştı. Her ne kadar güzel bir dille söylesende illaki yanlış anlayacaktir, kırılacaktır hatta kizadabilir yani. O yüzden sen uyarini yap bakarsın düzelmediyse kapınızı kilitlersiniz veya eşine de söyleyebilirsin oglu söylerse belki utanır biraz.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 528 cevap paylaştı.
+1 yılBence direkt al karşına konuş
Geceleri de odanı kilitle
Kendi annem bile bunu yapsa kızarım
Orası senin özelin, ne gece girebilir ne gündüz.
Terbiyesiz
Uyuz oluyorum böylelerine ya bu ne düşüncesizlik ya10 Yorumla Aşkım kapınızı kilitleyin bundaj sonra aw zor olan ne bi de açıkça dile getirmemeniz sinir ediyor beni de annecim bu durumdan rahatsız oluyoruz birdahakine kapıyı tıklatarak girersen güzel olur de konuşarak çözemiyor musunuz bazı şeyleri ya
00 Yorumla
+1 yılNormâl bir şekilde söyle işte, "Anne bir şey diyeceğim ama lütfen alınma, yanlış anlamazsan odamıza girerken bundan sonra kapıyı tıklatır mısın? Belki müsait olmayabilirim."
Kadın da anlar herhâlde00 YorumlaKilitle başka türlü anlamaz uygunsuz bir şekilde karşına cıkmaması durumuda var o zaman bile neden kapıyı kilitlemiyorsun der zor işin kapıyı kilitle o zaman bile neden kilitliyorsun diye soracak anlatırsın burada düşündüklerini
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Rahatsız olduğun bu durumu eşine anlat eşinde annesine güzel bir şekilde anlatsın. Çünkü yaptığı davranış çok hoş bir şey değil. Anladığım kadarıyla kadın bu yaptığının farkında değil. Eğer eşin durum açıklarsa kaynanan umarım farkına varır
00 Yorumla
+1 yılKonuşup uyarmak varken niye insanlara davranışlarınızla bir şey anlatmaya çalışıyorsunuz ya. Alıp karşına konuşmak varken ima ederek dert anlatmanın saçmalığı kaynanın yaptığıyla aynı düzeyde.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü ağlar o yüzden konuşmak istemiyorum ağlayıncada susmuyor konu başka yerlere gider fazla ağlak
bebek ağladığı sırada üzerindekileri çıkart. odaya girince de 'üstümü değiştiriyordum keşke kapıyı çalsaydın ya tüh vah' falan dersin. sonra git yanına 'ben kapıyı kilitlemiyorum yabancı değilsiniz sonucta ama bazen böyle üstümü değiştiriyorum özel bir şey oluyor kapıyı tıklat' dersin
10 Yorumla
+1 yılsamimiyet yabancı değiliz nedir ya! yahu benim babam geçen gün ben üst katta odamdayken adam kapıyı çalmayı geç merdivenlerden çıkarken bana seslendi kızım müsait misin geleyim mi diye 🤦🏻♀️
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılBizzat onun geliceğini anlayınca soyun ya da eşinle yakınlaş. Oyle bassın bi daha kapıyı çalmadan girmez. Bir müsibet bin nasihat.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kapıya işi olmayan giremez diye yazı as ya da ismini yazıp özel mülkiyet alanıdır girilmez levhası as. Belli ki sözden laftan anlayan bir karı değil.
16 Yorumla- +1 yıl
Genç odası mı bu ya don't disturb levhası assın istersen😂😂
- +1 yıl
Bunu iki birey oturup karşılıklı konuşamıyorsa kusura bakma ama şahit olunulacak her durum da ayıp iki tarafın. Çeyize, düğüne gelince kimse sözünü eksik etmiyor
Konu mahremiyete gelince mi sus pus olunuyor? Asıl bu tür bir olayda konuşmasını bilmek gerek. - +1 yıl
Ne için yaptığını bilemem ama bu konu da utanılacak bir durum olduğunu düşünmüyorum. Açık açık konuşulması gerek çünkü küçümsenicek bir konu değil!
+1 yılAnlatabileceğin en iyi yol iş üstünde ona yakalanmak olur, utanırsa bir daha girmez bence😂😂 bırak siz münasebetteyken dalsın odaya o zaman kapı çalma adedi gelir aklına onun da😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
İyi fikir🙃👌
+1 yılEğer bi gün bilerek çıplak durursanız ve kapıyı açarsa utanır belki. Anca o zaman anlar namahrem olduğunu.
20 Yorumla
+1 yılMerhaba, aslında hareketlerinle anlatmaya calisman daha da problem yaratabilir. Uygun bir dille, kapıyı çalmasını rica edebilirsin. Gerilmekte ve kizmakta çok haklısın,
00 Yorumla
+1 yılTelepati yoluyla zihnine girmeye çalış o zaman jdjdjjsjsj böyle bir şey olabilir mi söylemeden nasıl anlayacak belli ki anlayışsız bir insan yüzüne vurmazsan devam eder hareketlerine
00 YorumlaBence kapıyı kitleyin, belki hatasını anlar yobaz görgüsüz, kaynar kazana atmalık kaynana kişisi .. Ama öyleler anlamaz hiç bir şey. Dünyaya mal gelmişler mal giderler. Ne acıyorsun ki onu anlamadım
00 Yorumla
+1 yılOff nefret ederim o durumlardan beni sinir ediyor öfkeleniyoruz ikimiz belki iliskiye giriceğiz neden tıklamadan çalıyorsun ya
Bende şuanlık çözüm bulamadım kilit bence işe yarar geçici olsada00 YorumlaSenden önce eşinin dile getirmesi gerekir ama bildiğim vaka gibiyse ailesini eşinden önde tutan birisiyle iş sana düşüyor kapıyı kilitlemekle başlayabilirsin makul.
00 Yorumla
+1 yılBence kocanla uygunsuz bir sekilde sizi yakalarsa bir dahakine kapi calarak girer, esinede soyle rahatsiz oldugunu oda annesine soyler eger ana kuzusu degilse.
00 YorumlaBence eşine anlat sonra da sevişme pozisyonu alın kovboy işte ne ise çocuğu da uyandır çocuk ağlarken şiz çalışmaya başlasın gelince görür bir daha hayatta girmez 😉
00 YorumlaAnlatma hareketlerinle hatta özellikle sevişin ve o geldiğinde de hemen durmayın. Bırak kocan kızsın annesine ahaha bir daha girmez omzaman. Bırak bunu senndüşünme
00 Yorumla
+1 yılEşin söylesin. Özel alanınız odanız. Bu hiç iyi bir şey değil. Sen söyleme eşine söyle o bildirsin. ya da sen onun odasına girerken kapıyı çal ki anlasın nezaket ne.
00 Yorumla
+1 yılGüzel bir dille "anne bidahaki gelişinde kapıyı çalar mısın belki üzerim filan müsait olmayabilir, sana karşı mahçup olmak istemem." de anlar zaten o.
00 Yorumla
+1 yılrahatsız olduğunu dile getir sonradan daha çok yüz bulup üste çıkıyorlar asla çekinme asla çok pişman olursun ilerde sustum diye
10 Yorumla
+1 yılKapıyı çalsa da gir demicen mi sanki aynı kapıya çıkıyor. Sende şimdi Girmeeee diyecek yürekte yoktur şimdi isgououf 😂
10 Yorumla
+1 yılLan art niyet arama be kadın torununu merak ediyo seviyor yemedi ya seni senin kocanı o doğurdu emzirdi büyüttü terbiyesiz adam olun be 2 dk.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 899 cevap paylaştı. Utanmıyorsa utanmayacaksın. Kocanın kucağında zıplamaya devam et bozma keyfini, öyle bi durumda utanması gereken sen değilsin
10 YorumlaKaşar bir kadın sorusu.
Hayatın cinsellik mi senin pasif kadın?20 Yorumla
+1 yılDe kaynana bizi zikişirken görmek istemiyorsan aniden odamıza girme.
21 Yorumla- +1 yıl
Ahahahaha😂😂😂😂
Aile & Toplum konusunda 591 cevap paylaştı. Misafirse idare edecen yapacak bir şey yok. İkinci bir ihtimal lak diye odaya girdiğinde çıplak olman, ya da bornozlu falan..
00 Yorumla
+1 yılAcayip sinir oldum ya. Nasil sakin kaliyorsun cakcan bi tane agzinin ortasina en nefret ettigim sey ya
00 YorumlaBebeğiniz ağladığında mızmızlandığında sevişin bir defa bassın sen de anne burası özel alan ne işin var diye azarla ders olsun ona 🤔
01 Yorumla
+1 yıl05 Yorumla- +1 yıl
You tube oynatıcaları neden açılmıyor admin her videoda hata veriyor @canerozkum
- +1 yıl
Sen açabiliyor musunu videoyu @canerozkum
- +1 yıl
Yazılımsak bir sıkıntı var client library dediğine göre
- Aile & Toplum konusunda 478 cevap paylaştı.
+1 yılKötü niyetle yaptığını düşünmüyorum. O yaştaki kadınlar cahil olur. Eğer bunu istemiyorsan güzel bir dille söyle, ya da kapını kilitle.
00 Yorumla
+1 yılKocana söyle uygun bir dille annesine söylesin en iyisi bu.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılKapıyı kilitle o kadar düşüebilecek biri olsa ayıp olur diye kapıyı çalardı zaten
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı.
u +1 yılUygunsuz görsunde bi feleği şaşsın... anahtar niye yok kilitsene kapıyı
10 Yorumla Direkt söyle ya böyle şeyleri dolaylı yoldan söylemeyin. Herkes haddini bilsin.
10 YorumlaYatak odamız bizim mahrem alanımız kapıyı çalmadan girmeyin de bir şey olmaz
10 Yorumla
+1 yılÇözüm çok basit sen konuşma eşinle konuş o söylesin
00 Yorumla
+1 yılKendi kızı gibi görüyor olabilir. Uygun olmayan vakitte yakaladığı zaman anlar diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılKapıya tıklatsa belki uygun olmazsınız belli mi olur
00 Yorumla
+1 yılKorktum anne öksürerek ya da tıklayarak girer misin diye diyebilirsin
00 Yorumla
+1 yılAnlatamazsın konusmalisin ama karsiyi da kırmadan sonuçta onlar da sizi seviyor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 349 cevap paylaştı. Direk söylesen de olur aslında alttan alttan imalı davranınca anlamayacaktır
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı. Hahahajhahahahjajsja neyse yorum yapmıcam senin herifte iş yok kanka
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılKilitle kapıyı. Ya da söyle, çal ulan şu kapıyı, kapısız yerden mi geldin de
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin tabiki kapıyı kitlemen şart önce Bi anlasın idrak etsin hep kitli tut neden diye sorarsa şu sebepten de senin kapıyı açık bırakman hata onun yaptığı zaten saygısızlık senin de açık bırakman
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılYatakta basacaksın yani ısrarlısın bu konuda der utandırırırm😂😂😂
01 Yorumla- +1 yıl
Aradığım yorum😁 bi görse öyle bi daha girmez sanırım demi
+1 yılbize söyleyeceğine kadına söylesene o kadar cesaretin varsa
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılkilitle kapıyı... anlatma bir şeyi bi kilit her şeyi çözer
00 Yorumla Eşinin uyarması daha iyi olur, yoksa bu sefer de kafayı takacak sana 😄
00 Yorumla
+1 yılKapı çalmak her kim olursa olsun içerideki kapı kapalıysa tıklamak şart.
00 YorumlaMalum yerden çıkar gibi ne geliyon anne hayırdır de..
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sen baya baya nefret ediyorsun bu kadından. Çok mu çektirdi sana hayırdır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapiyi kitle anlasin. Bende yeni nisanliyim buna benzerde bende var. Nisanlim bana bisey alcakti aldirtmadi
13 Yorumla- +1 yıl
Ne almadı
Cevap sahibi+1 yıl@forbiddenzone elbise
- +1 yıl
Alır birsey olmaz
- Devamını Gör (114)
Devamını Gör(159)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kaynanam kapıyı çalmadan odamıza dalıyor. Rahatsız olduğumu nasıl belli ederim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım