Bunların önceden sefer yaptığı günlerde hangi muavin olduğu falan ad soyad olarak yazar mı
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yok bulunamıyor. Daha önce bir arkadaşım bir muavine aşık olmuştu. Otobüs şirketini aradı yinede bulamadı adını soyadını 😅
İnanılmaz kötüyüm ya aynı durumu yaşıyorum 😂🥲 inanır mısın hiç bilmediğim bir insanı bir haftadır düşünüyorum
Her b... aşık olmayı bırakın
Aşk bu bizim elimizde değil ki
O dediğin hoslanti tanıdıktan onun görselini begeniyorsun tanıdıktan sonra belki kötü bir yanını gördüğündede soğudum dersin
Aynen evli 2 çocuklu çıktı 😐
Dedim işte bir bildigim var 😀😀
Hayatımın şoku oldu ama evli adam neden öyle konuşur çok saçma bir şey bu yaaa 😃
Ne konuştu 😀
Sorular sordu öğretmene benziyorsun vücuttan falan da dedi hakkında hayırlısı olsun dedi seninde dedim işte biz böyle gidiyoruz dedi yani hiç evli gibi konuşmadı bence
Yani öyle medeni durumunu anltan cümle pek görünmüyor sadece iş hayatından bahsetmiş bazen istediğin gibi duymak istersin öyle gelmiş sana ayrıca yüzükde var olmalı
Hiç dikkat etmedim konuşması samimi gelmişti ondan merak etmiştim
Evli olup gözü dışarda olan biri olabilir öylesi çok piyasada
Yorum yapamayacağım ama ben evli bekar bir bayanla sohbet başlatmam soru sorulmadigi süreçte
Bir de bu yüzük detayını hiç düşünmemiştim artık buna dikkat edeceğim 😂 teşekkürler
Sanırım onlar taktik gelistirmis çünkü kaptanda bana yürüdü ve kaptan muavinin adını farklı söyledi sonradan ben buldum
Yani evli ise takması gerekir rica ederim
Niye herkes sana yürüdü 😀
Okadar alımlıyım diyorsun 😀
Gerçekten bende anlamadım benim ineceğim geri geçtiler babamı bekliyorduk kaptan dışarda yürüdü muavin içerde muavinin dışarda insanlar olunca sesi pek çıkmadı
Alımlı mıyım bilmiyorum beğenilirim renkli gözlü beyaz tenli sarışın ve balık etli olduğum için dikkat çekiyor olabilirim
Kaptan muavinin patronu sayılır ondan bir rekabet olmuş olabilir
Sen öğle bir kadın anlattın ki anlatırken yürürler 😀
Anlatmana göre iyisin
Olabilir ama çok saçmaydı kaptanda bana ben seni doktor sanmıştım dedi devamlı birşeyden laf atmaya çalıştı dedim babam nerde kaldı içimden kaptan yaş olarak 15 yaş büyüktür belkide benden veya daha fazla
Teşekkür ederim 🥰
Bayagı rahatsız olmuşsun insan kırmayı sevmediğin içinde alttan almışsın baban yaşında sana yürüyor memleket bozuldu iyice
Rica ederim 🙂
Yok babam 60 yaşında doğal 15-20 yaş ben büyük severimde insanların içinde çekinmemesi beni çıldırttı
Çünkü ben utangacımdır ve gecenin 12siydi saat olur olmaz bir garip hissettim kendimi yol kenarında
20 fazla sanki ama tabi sen öyle düşünüyorum diyorsan senin kararın bir şey deme hakkım yok
Erkeklere fazla güvenme derim çünkü art niyetli erkek cok
Sıcaklık hissediyorum elimde olmadan o kdr büyük biriyle evlenmem ailem açısından zor o nedenle düşünmem ama kanım kaynıyor sanki büyük adamlara çok güvende hissederim ilgi alsam bağlanırım sanırım
Evet baya çok ya ztn kaptana paramın yarısını ver yalnış durağa getirdin dediğimde para senin köpeğin olsun dedi orada anladım biraz amacını çünkü bu cümleyi hiç düzgün bir tipin kuracağını düşünmem
Erkeğin büyük olması iyidir olgunlaşma geç zaten erkeklerde ama çok uçurum noktalar iyi degil yanına aldiginda seninle gezip tozacak vakit geçirecek ilgilenecek pili bitmiş adam bunları yapmaya uşenir
Yani kötü niyetli belli etmis alımlı biri oldugun içinde daha dikkatli olman iyi olur sokakta her türlü insanın olduğunu unutma sana zarar verebilir
Evet 13 yaş da çok mu
Evet ama genelde ben biraz saf düşünüyorum sanırım pek beklemem 🥺
Senin suanki gerçek resmi yaşın kaç?
Pek beklemem dememelisin bu yanlış beklmedigin anda beklemedigin şeyler olabilir iyi niyetlisin tabiki sen ama karsindaki pis karaktersiz bir insan olabilir özgecan aslan yaz Google nasıl öldürüldü bir oku istersen
Amacım seni korkutmak değil tedbirli olman
20
Çok güzel yaştasın yaşın ilerdikce şimdiki yaptıkların saçma gelmeye başlayacak erkeklere karşı dikkatli olman gerektiğini düzgün insan seçmen gerektiğini anlamış olduğun bir olgunlasma dönemin gelicek ben falcı degilim ama bunlar yasanıcak
Ya dikkatliyimdir büyük olması iyi geliyor diyelim
Anladım öyleyse sorun yok tabiki böyle düşünmen normal erkekler geç olgunlasıyor hak veriyorum ayrıcada iyi birisin bunu belli ediyorsun okadar şey söyledim hiç terslemedin bunun içinde teşekkürler 🙂
Rica ederim sende öylesin 🤗 değer verip fikirler verdin çok teşekkür ederim 🥰
Önemli değil ayrıca tesekkurler sende öyle gördüğün için 🙂 sana takip gondericem yine arasıra muhabbet ederiz
Bulunamıyor sanırım öyle bir bilgi yok
🥲 kalbim çıt çıt
Napcan muavini
Tanışmak