İyi akşamlar, bir kaç dakika önce nazar duası dinledim gözümden seller sular aktı, durmadan esnedim
Siz nazara inanırmısınız?
Başınıza gelen nazar olayları var mı?
İyi akşamlar, bir kaç dakika önce nazar duası dinledim gözümden seller sular aktı, durmadan esnedim
Siz nazara inanırmısınız?
Başınıza gelen nazar olayları var mı?
Nazar bir şaman inancıdır ve nazarın duası olmaz. Dinlere inanmadığım halde islam dininde nazarın geleceği görme ve şirk koşma olduğunu bilirim. Nazardan, burçlardan, kara kedi inancından, merdiven altı inancından bağtıllardan uzak durun. Bilimin ışığından ayrılmayın.
İnanıyorum. Bir ortamda beğenildiğimde başıma ağrılar giriyor, sersem gibi oluyorum. Hemen gidip teyze beni okur musun diyorum, kadıncağız sağolsun esneye esneye gözlerinden yaş akıyor ama rahatlıyorum çok şükür
Cevap
4Cevap
nazara inanmıyorum yok
Aniden ayam kaydığında ve başım oğcalanırkrn esnemem
Çok var nazardan dolayı hastanelik olacaktım nerdeyse birkaç kez
ben her dakika esnerim nazara da hiç inanmam ama eğer gerçekse nazarın allahı bende
Yurttayken oda arkadaşım ne güzel bardakların var dedi ertesi gün kırıldı bardak
Her müslüman nazara inanamak zorunda yoksa ayet red ediyo
inanirim. bi ara bizde sürekli aynalar kiriliyordu. ya duz duran ayna hic düsüp kirilir mi? yemin ederim param parca olmustu. Veya aniden modum falan düser durgunlasirim.
Elime her aldığım cam kırılmıştı üstelik durduk yere su içerken birden bardak kırılmıştı
Nazara inanıyorum başıma da geldi
Esneyerek nazar anlaşılmaz 😂
Soruyu okurken dahi esnedim evet çok var.
Evet çok fazla var
İnanmam.
İnanmıyorum
nazara inanmazsan nazar degmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?