Ailem okula gitmeme izin vermiyor?

Şimdi benim ailem çok katı bir aile kızların okula gitmesine bile karsidirlar ama öyle böyle okuduk. Benim açık olmama rağmen yarimkol bile giymeme izin vermezler annemde abime şey demiş okula saçlarını açarak gidiyor formasını giymiyor değişik giyiniyor (değişik dediği de gömlek altına tişört giymiştim uzun bir gömlek önünü açmıştım önü de normal bildiğimiz bir tişört dar bile değil önünü kapatmadigim için ona sinir olmuş) bu kızın halleri hal değil okuldan al sonra işte bir aydır okula gitmeme izin vermiyorlar sınavlara da giremedim sınıfta kalma ihtimalim bile var hocalar da konuştu ama nafile bende son çare cimere iki şikayet attım biri aile sosyale gitti biri valiliğe bundan sonra ne olacak bilmiyorum yani ben dersleri yüksek biriyim okul birincisiyim asla aşk meşk işlerine de girmedim kimseyle arkadaşlık yapmadım ama ailem çok katı zaten merkezi sınavda da yüksek puan alıp çok güzel bir okul kazanmıştım ama ona da gondermemislerdi o zaman ki bahaneleri ise okulun karma olması karma dediysem de sadece sınıflar farklıydı sonra puansız saçma bir okula yazdirdilar öğrenciler de iğrenç zaten yani keşke doğarken ailemizi secebilseydik o kadar isterdim ki bazı kızlar görüyorum ailesi onları destekliyor kız erkek ayrımı yapmıyor çok kıskanıyorum o kızları

Ailem okula gitmeme izin vermiyor?