Gerçekten biri reklam oluyor diğerine geçiyor. Anlatıyorum yanlış bir şey diye ama anlamıyor. Gerçekten sevebilecek bir o kadar öğrenecek birşeyler açmam gerekiyor.
Açtığım zaman da sürekli söyleniyor. Napacağımı şaşırdım
Gerçekten biri reklam oluyor diğerine geçiyor. Anlatıyorum yanlış bir şey diye ama anlamıyor. Gerçekten sevebilecek bir o kadar öğrenecek birşeyler açmam gerekiyor.
Açtığım zaman da sürekli söyleniyor. Napacağımı şaşırdım
Bu saatten sonra ne öğrenmesini beklersin kadın kaçına yaşına gelmiş öğrenip ne yapacak doktor mu olacak mühendis mi olacak yoksa kalkip şirket mi açacak bırak kadını sen kendini düşün sen öğren asıl kendini gelişirmeye bak sana tavsiye yazılım öğren ingilizce öğren
Hiçbir şeyi hiç kimseyi küçümseme
Ki bende o kadar büyük beklentiye girmiyorum ama sonuçta internette gayet bilgilendirici videolar var.
Bu küçümseme değil kadın isterse yapar istemesi lazım zorla bir şey yaptıramazsın 80 yaşında çinli kadın yazılım öğrenmis neye küçümsüyorsun öğrenmenin yaşı yoktur ama bu istemekle ilgili bir sey
Haklısın işte o istemeyi bir verebilsek sorun çözülür de yine de teşekkür ederim. Ayrıca buradan Çinli kadını tebrik ediyorum
Cevap
3Cevap
Muhtemelen bunalım takılıyorum hergun bir aktivite yapabilirsiniz hava güzel artık dışarı çıkın ya da misafir gelsin başka. seylerle meşgul olmali
Misafir de geliyor yine TV açık şimdide aptal Didem'i izliyor
Onu kursa yazdır stain glass öğrensin kerata
Gerçekten dilimde tüy bitti ama nafile hayır diyor bu yaştan sonra ne gerek var diye
Bir anda "Hamileyim" de dikkatini başka yöne çekmiş olursun :D
Evet sonrada ana haber de bizi izlersin
Teşekkür ederim
Kaç yaşında
40
Daha gençmişte ya
Öyle ama yazık ediyor kendine böyle hayat geçmez. Onun dikkatini dağıtacak bir şey lazım belgesel gibi
Kaç kardeşsiniz baban var mı
6 kardeşiz çok şükür babamda var gün içinde kimse evde değil ben annem ve bir kız kardeşim kalıyoruz.
Üçünüz beraber birşeyler yapabilirsiniz anneni de gaza getirebilirsin
Sorun ki bitik bunalımda gibi. Ne yapsam fayda etmiyor neyse yarın misafir gelecek az da olsa faydası olur
Evden dışarıya çıkartmak lazım
Deneyeceğim
Dene bakalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?