Bilerek bir tartışma çıkardı ve engelledi. Buna ne yapmak lazım. Kızla 5-6 aydır arkadaşım. Sanaldan. Ve bir sürü yalani ortaya ciktiktan sonra soyledi bunlari.

Bilerek bir tartışma çıkardı ve engelledi. Buna ne yapmak lazım. Kızla 5-6 aydır arkadaşım. Sanaldan. Ve bir sürü yalani ortaya ciktiktan sonra soyledi bunlari.

Sal şunu ya ne malmış
Saldım zaten, sadece karatersizliğini yüzüne vurmak istiyorum. Hepsi bu. Attığı ses kayıtları daha absürt. Bi gülüşü var kalkip yerden yere vurasi geliyor insanin.
Sen küçükken ateşli hastalık mı geçirdin, topun inşaata falan mı kaçtı Hamdullah? Bu nasıl bir eziklik seviyesi lan
Toksik aileden büyüdüm. Bu bana ders oldu. Dediklerinizde haklisiniz. Sadece ben agzimi bozmayarak sinilenmeyerek ona cevap vermeye calistim, bu durumlarda ozellikle sinirlenmem ama karsi tarad kalsin diye degil, bu durumda nasil kufur etmedigime sasirsin diye. Ve ben gayet guzel cevapta vermisim. Evet daha fazla agir seyler soylemeliydim, zaten daha agir seyler soylemek icin bana mesaj atmasini bekliyorum. Dedikleriniz dogru ezigim ama kiz cok abartmis gereksiz sekilde. Zaten bilerek yoktan yere tartisma cikardi bende yardim ettim sjjd
O kadarda ezik cevap vermedim bence. Onceki yasadiklarimi bilmediginiz icin.5 aydır hicbir zmn boyle olmadı. Bende bu haline anlam veremedim. Zaten kiz nineme benziyor. Reelde ilgi gormeyen , sanalda birilerini oyaliyor.
Cevap
6Cevap
bence sende boş ver
Karaktersizliğini yüzüne vurmak istiyorum, tek amacım bu.
Ne kadar iğrenç bir üslup. Kurtulmuşsun resmen
Evet bi anda boyle uslubunu bozdu ben cok sasirdim normalde kulturlu entelektuel ve iyi biri sandim ama ilgi meraklisi ve dengesiz biriymis. Kurtuldum.
Kardeşim kızların popon sen ve senin gibiler kaldırıyor böyle kıza dönüp suratına bile bakmam değmez :D
İlk basta kandirdigi icin bende insan yerine koydugum icin boyle oldu.
Evet engelle gitsin açıklama yapmaya bile gerek yok buna.
işte ülkemiz kızlarının yüzde sekseninin kafa yapısı tam da bu örnekteki gibi :d kurtulmuşsun agam
Ben kıza şüphe ile yaklasmistim.
Kız mesajlarima hiç bakmiyordu
Türlü bahanler ile bakamadigini soyluyordu bana.
Bir keresinde dedimki eger bana 1 ay boyunca cevap veremeyeceksen 10 saniyeni almaz gel bana deki şöyle şöyle oldu ben merak etmiyim oldunmu kaldinmi yoksa merak ediyorum diye. kız sırf ben merak edeyim diye benim ilgimden beslenmiş sanırım. Ben hiç karaktersizlik yapacagina ihtimal vermiyordum. İlk tanisinca cok kulturlu ve entelektule gosterdi kendini bana. İste reelde kimse bakmayinca sanaldan insanlarin ahını alıyorlar. birde bu sohbet yasanmadan 1 hafta once helallik istedi benden , neden diye sordugumda ölüm ani dedi bana
Bende iyi niyetle dedimki , ne güzel ölümü hatırlaman, tabi o zaman helal ettim hakkimi , ama kiza yazdim şu an yazdigim mesajin aynisini ahimi aldin helal etmiyorum falan dedim. Bir gun bana donup mesaj atarsa tabikide ona yüz vermem ama ona ne kadar karaktersiz oldugunu soylemek isterim. Birde ses kayitlari var mesajlardan daha beter. Simdi siz bana diyorsunuzdur ki sen ne kadar safsın.
Evet öyleyim ben iyi niyetlice yaklastim o kandirdi beni ne yapayim bu bana ders oldu artık :).
Neyse sizlerin düsüncelerini benim icin cok onemli cevaplarsaniz sevinirim.
Bu arada kıza göre yakısıklıyık bence eğer isterseniz iki tarafinda fotosunu atabilirim.
böyle bir kızla muhattap olma
Bir keresinde dedimki eger bana 1 ay boyunca cevap veremeyeceksen 10 saniyeni almaz gel bana deki şöyle şöyle oldu ben merak etmiyim oldunmu kaldinmi yoksa merak ediyorum diye. kız sırf ben merak edeyim diye benim ilgimden beslenmiş sanırım. Ben hiç karaktersizlik yapacagina ihtimal vermiyordum. İlk tanisinca cok kulturlu ve entelektule gosterdi kendini bana. İste reelde kimse bakmayinca sanaldan insanlarin ahını alıyorlar. birde bu sohbet yasanmadan 1 hafta once helallik istedi benden , neden diye sordugumda ölüm ani dedi bana
Bende iyi niyetle dedimki , ne güzel ölümü hatırlaman, tabi o zaman helal ettim hakkimi , ama kiza yazdim şu an yazdigim mesajin aynisini ahimi aldin helal etmiyorum falan dedim. Bir gun bana donup mesaj atarsa tabikide ona yüz vermem ama ona ne kadar karaktersiz oldugunu soylemek isterim. Birde ses kayitlari var mesajlardan daha beter. Simdi siz bana diyorsunuzdur ki sen ne kadar safsın.
Evet öyleyim ben iyi niyetlice yaklastim o kandirdi beni ne yapayim bu bana ders oldu artık :).
Bu arada kıza göre yakısıklıyık bence eğer isterseniz iki tarafinda fotosunu atabilirim.
Bu ne olum? Niye ezdiriyosun kendini böyle tiplere? Tavrını koysana ortaya. Bi kız lanlı lunlu konuşur mu ya? Onu dediği an sövüp basacaktın engeli bak nasıl peşinden geliyor sonra
Zaten tavrımı koydum ama bunlari bana durduk yere dediği için amlam veremedim. Eğer tamam uyuyicam diye cevap verseydim hosuna giderdi 0rspunun. Ama ben iyi cevap vermdigimi dusunuyorum. Daha agirini hak ediyordu ama.
bu oro0buyu cok aradın mı?
İnsan yerine koyduk kandirdi. biraz safız, ders aldık bundan.
en azından tecrübe edindin
Evet zaten bunsan sonra sanaldan babamla bile mesajlasmam, yüzyüze gorup gozlerine bakmam lazim o imajini gormem lazim. yoksa taklaya getiriyorlar
Kurtulmuşsun knk şükür namazı kıl
Hayır safsın diye düşünmedim bu üsluba karşı kişiliğini bozmamış helal olsun dedim içimden cidden
Zaten özellikle dikkat ediyorum kufur karsisinda kufur etmemeye. Ama buna etmek lazimdi.
Boş insanmiş sende engel at geç
Nasıl kişilerle muhattap oluyorsunuz
İyi gosterdi kendini, bende saftım. Hayatimda daha once boyle kandirilmamistim.
En azındansa şimdi görmüş oldun. Münakaşaya bile girmeye değmez
Karaktersiligini yuzune vurmak istiyorum.
Bu ne biçim muhabbet ya
Hiç sormayın. d
O saatte ne yazdın da sinirlendi
Bakın bu normal bir kişi degil, mantik cercevesinde dusunmeyin. Sinirlendirmedim ben kizi, Durduk yere bana git yat zibar lan dedi. yani hadi uyu dese neyse ama direk dedigi seye bakın. Beni bilerek sinirlendiren o , amaci ghosting yapmakmiş zaten.
Haa anladım kanka o şey yüzünden popo kalkikligi gerçekten ben bu şeylere dikat eden biriyim ama bazen bende bile öyle davranasim geliyor çünkü kızlar izle hep ama sonra yapma ne saçma şey yapıyorsun o da insan ve birey diyorum yani erkekler olarak aklına awk kelimezini düşün o gelsin her şeyin sonunda istemsizxce diyorsunuz ama farkında degilsiniz kızlarda da öyle maalesef turk kızları öyle çoğu prenses hepsi
Ne yazdigini tam olarak anlamadım ama kizi erkegi birak hicbi insan boyle olmamali.
Iyi biri değil yani bilincsiz biri anlayacagi dilden konusmalisin ya da hiç konusma
Karaktersizligini yuzune vurmak istiyorum sadece. eger o mesaj atarsa yapicam onuda. onun disinda ben ulasmaya calisirsam bi taraflari kalkar.
Aynen sen de neh neh yaptiginda agInin ortasina lafini koy
Aslında ne dersem diyim onlari bilerek yazdigini farkettim ve bisey demedim.
Konu ne sadece dalaşma var burada
Aslında bir mesele yok, ben gece 1 gibi konusuyordum, aradan 15-20 dk gecti bende ses attim, ve bu cevabi verdi. bilerek dalasti kendileri
Seste ne dedin ki
Normal bir konu hakkinda konusuyorduk, ben disari cikiyodum ne yapcagimi falan soyluyodum o sormustu. Bilerek tartisma konusu acti engellemek icin yani durduk yere. Cunku amacı ghosting yapmakti
Bu nasil iliski ya😬
Ghosting yaptı işte kız. Tek amacim sadece onune yüzleşip, karaktersiligini yuzune vurmak.
Hak etmişsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?