Aile & Toplum İstanbul'un en sevdiğiniz ilçesi hangisi, neden? Udihindi Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Üsküdar Beykoz ve Beyoğlu seçenek dışı 😂 Güncellemeler+1 yıl Çok süper soru ✨ İstanbul'un en sevdiğiniz ilçesi hangisi, neden? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Beşiktaş güzel 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Üsküdar.. nedeni yok beylerbeyinde 2 tur atsam sıkıntı dert kalmaz 1 0 Yorumla
sılacevaplıyor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 641 cevap paylaştı. İstanbul’a daha önce gitmedim. Ama Beşiktaş güzel gibi. 0 1 Yorumla BirMutluedenAdam34 +1 yıl Çok şey kacirmissin Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Niye seçenek dışı daha ne kaldı ki 0 1 Yorumla Udihindi +1 yıl Tamam istediğini de Yorumla
--NiKoTiNeby-- Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kadıköy, bebek, cadde Bostan 0 1 Yorumla --NiKoTiNeby-- +1 yıl Nedeni elit ve güzel insanlar herkes kafasına göre takılır ama kimse kimseye karışmaz hatta bakmaz olay çıkmaz çok fazla çıkan yerlerdeki de yani basittir etrafa yayılmaz güzeldir ve insanlar naiftir Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Arnavutköy , hadımköy, polenezköy, kilyos... Oralara çok kadın gömdüm hiçte bulunmadılar 0 0 Yorumla
hharharis Takip Et Yoda Yaş: 107 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 750 cevap paylaştı. Gaziosmanpasa hizliiii 0 0 Yorumla
sc312333 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Gitmedim ama gidersem ilk Zeytinburnu gibi 0 2 Yorumla Udihindi +1 yıl Akraba ve yok mu burada? Yorumla sc312333 +1 yıl Yokk Yorumla
BirMutluedenAdam34 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Beyoğlu kalabalık sevilcek bı yönü yok 0 3 Yorumla Udihindi +1 yıl Dışardan gelen için gezilecek bi yer aslında Yorumla BirMutluedenAdam34 +1 yıl Bayram sokak önemli 🤣 Yorumla Udihindi +1 yıl Ne Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı. Kartal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Beşiktaş güzel
Üsküdar.. nedeni yok beylerbeyinde 2 tur atsam sıkıntı dert kalmaz
İstanbul’a daha önce gitmedim. Ama Beşiktaş güzel gibi.
Çok şey kacirmissin
Niye seçenek dışı daha ne kaldı ki
Tamam istediğini de
Kadıköy, bebek, cadde Bostan
Nedeni elit ve güzel insanlar herkes kafasına göre takılır ama kimse kimseye karışmaz hatta bakmaz olay çıkmaz çok fazla çıkan yerlerdeki de yani basittir etrafa yayılmaz güzeldir ve insanlar naiftir
Arnavutköy , hadımköy, polenezköy, kilyos... Oralara çok kadın gömdüm hiçte bulunmadılar
Gaziosmanpasa hizliiii
Gitmedim ama gidersem ilk Zeytinburnu gibi
Akraba ve yok mu burada?
Yokk
Beyoğlu kalabalık sevilcek bı yönü yok
Dışardan gelen için gezilecek bi yer aslında
Bayram sokak önemli 🤣
Ne
Esenler
Kadıköy
sarıyer
Esenyurt kdlkds :D