Ben gram değilim
Param yok bundan dolayı sevgilim yok, sosyal aktivite yok, spor yok, güzel yemekler yok...
Ben gram değilim
Param yok bundan dolayı sevgilim yok, sosyal aktivite yok, spor yok, güzel yemekler yok...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır bir gün bile mutlu olamadım
Hiç değilim lan. İnan ki para pulla alakası yok çok şükür. 3 senedir aynı kız aklımda düşünürken nefesim daralıyor o kadar seviyorum ama işte...
niye olmuyo bro?
Çok uzun hikaye be hacı.
dinlerim sıkıntı yok. dert ortağı oluruz hemen güzel karşim. Bizim de 2-3 yıl beklediğimiz zamanlar oldu.
Kısaca özet geçeyim , lise sondayız tanıştık telefon numaramı istedi verdim vs, 1 hafta sonra benden eski sevgilim yüzünden ayrıldı. Delikanlı adamız rahatsız etmedim bende sevgimi içimde yaşamaya başladım. Başka kızlarla denedim ama yok aklımdan atamıyorum onu huzursuz oluyorum. geçen sene takip isteği attı, kabul ettim 1 ay sonrasında gece 3 te naber yazdı, araba kullanıyordum uzun yolda cevap veremedim. Benzinlikte durduğumda telefona baktım mesajı silmiş geri. Sonra işte 1 sene geçti üzerinden şu an takipleşmiyoruzda bilmiyorum nasıl olur nasıl çıkarım içinden. Sen yaz diyeceksin şimdi, sevgilim var demesini veya cevap vermemesini kaldıramam. Böyle işte
anladım. Hayırlısı artık
yaş kaç?
21
knk anladığım kadarıyla paran var, maddi durumun iyi, o sana kesin döner rahat ol.
İnşallah kankam ya vallahi deliricem artık. Senin niye canın sıkkın anlat bakam
knk param yok. para olmadığı için de çoğu şeyden mahrumum agg. işe girsem bu sefer vakit yok haftanın 6 günü günde rahat 10 saat çalışıyoruz. acayip mutsuzum. dafelarca intiharı düşündüm ama işte hayattan vazgeçemiyorum. yaşamak güzel ama yaşayamamak da kötü. arafta gibiyim.
İntiharı düşünme kanka ölüm hiç bir şeyin çaresi değil unutma. Allah büyük herkesin bir derdi var işte. Benim de bu kız meselesi dışında sıkıntılarım var ama işte ne yapalım. Sınav dünyası bir şekilde üstesinden gelmeye çalışacağız sıkıntıların.
knk bu hayatın yaşanacak bir değeri yok ki. Bir hayat hayal et. yaşamdan uzak ama. yaşamın gerekliliklerini yerine getiremeyen. anlamsız geliyor bu hayat bana. sonlandırmayı bir çok kez düşündüm. fakat yaşam çok güzel bir yandan da. hem ilk hem de son. ve bu yüzden tek :D biraz anlaması zor gelebilir ama öyle işte :D. fakat benim yaşamım tamamen boş diyebiliriz. neden yaşayarak vakit kaybedeyim ki diye düşünüyorum. çünkü ölüm sonrası beni çok meraklandırıyor.
Kanka spora felan yazıl akşamları gidersin, kendine bir kız arkadaş bulmak için uğraş hayatında bir amaç olsun. Yanlış anlama kız hayatındaki tek amacın olsun demiyorum. Bak bana :D 3 yıldır bir kız yazsın da konuşak diye bekliyom :D
Yani oturduğun yerde hayatın değişmez ki. Param az diyorsun da her şey parayla değil kanka ben ne zenginler gördüm mutlu değil, ne fakirler gördüm dünyanın en mutlu insanı
knk ben şu zengin-fakir laflarına gram inanmıyorum. Yanlış anlama sana tepki koymuyorum fakat bence kendini kandırmaktan başka bir şey değil bu. Paran yoksa hiçbiri bakmaz. İlişkilerim de zaten kısa süreli. Bir şeyler yaşayıp ayrılıyorum. Olmuyo knk olmuyo. Cafeye çağırsa para yok cebimd ag esdıfoxvjmıfodjvmoırfdc
knk salonlar çok pahalı. kız buluurm ama sürdürememç
E kafeye gidecek para bende yok gardaşım adslfkjaslkdfasdf kafeye git 2 saat otur 200 tl vermeden kalkaman :D seni çok iyi anlıyom ben. İlişki konusunda yüzüm gülmedi şu dünyada.
yeri geldi bir ayda 4 kız ile takıldığımı bilirim. fakat knk cafeye çağırıyorlar param yok şimdi ne yapcam ben. gitmiom tabii. sonra aradaki ilşki soğuyor ve hadi eyw çekiom
eyw çekmeden önce bayaa şey yapıyoz udrfhgvuıefdjkkgvoıeardfkjgmoırstgtr
öyle yani
:D
kafe harici bir yerlerde takılmaya çalış kızı sen davet et
knk denedim. hatta hepsinde ortak bir şey oldu. knk parka, bahçeye vs. çağırdığım her kız bir şey istiyor. Biri çay istiyor, diğeri kahve, bir diğeri döner... knk valla bak döner istedi benden ahıuedfhgjıerdfjvoısdlklkvsopdcx
aga ben şu yaşımda şuna kesin kanaat getirdim. tr kızları erkeği sömürüyor.
Ben uzuak mesafe ilişki yaşadığım sevgilimle iki kez buluşdum. Birinde parkdaydık, diğerinde okulumun yanında. Ne çay istedim ne yemek. Teklif etdi kabul etmedim. Senin rastladığın kızlar neymiş ya sjsjsj
@melenri vallahi normal okuldan kızlar. Ve açıkçası sana da pek inanmıyorum. Bence bir şeyler istemişsindir.
İstemek derken. Bir şey istemeye utanıyorum ondan. En çok hediyye alan benim mesela.
Hem biz türk değiliz, türkiyedede kalmıyoruz.
@melenri öyle desene ya dfjgnmovfdlkvmfdklmf aklıma iki olasılık gelmişti açıkçası. ya dediğin doğru değildi ya da tr den değildin. ben birinci olanı kabul ettim ama ikinci olan çıktı jdfklvbjdfmklc
Az çok yakınlaşmışsın sjsjsj
İdare ediyorum
:(
Evet hem de çooook mutluyum
nasıl ya?
Niye olmuyayım ki
niye olasın ki?