Ama tabiki de gerçek bir ev hanımı gibi olmalı, evi çekip çevirmeli, saçını süpürge etmeli falan.
Ben de çalışır hem ona bakarım hem de eve bakarım.
Sizce kabul edilir mi bu?
Ama tabiki de gerçek bir ev hanımı gibi olmalı, evi çekip çevirmeli, saçını süpürge etmeli falan.
Ben de çalışır hem ona bakarım hem de eve bakarım.
Sizce kabul edilir mi bu?
Yahu bu erkekler çalışan eşine yardim etmiyor, calisan kadin hem disarda gem icerde calisiyor cocuklara falan bakiyor bunu dahi görüp, kadinin yükünü görüp destek olup, bir işin ucundan tutmuyorlar bir de ev erkegi mi olacaklar? Turk erkeklerini evde tutmayacaksın. Yakin akrabamin birinin kocasi sirkette calisiyordu. Babalik izni vermislerdi 1 hafta. Kadin diyordu ki cocuktan cok kocama baktım, onun bana destek olmasi gerekirken, onun bana yardimci olmasi gerekirken yükümü artirdi,1 hafta cehennem. gibi gecti. Sonra işe gitti de rahatladim. Evde varligi bile daha buyuk dert oldu demisti. Turk erkeklerinin cogu ancak kadina yük oluyor. O yuzden gerek yok. Mirin kırın ederekte olsa, sadece şu hayatta calisma sorumluluklari bile ağır geliyor paşalarimiza. En azindan mırın kırın etselerde işe gidiyorlar da bir işe yarayıp evde kadina daha cok yuk olmuyorlar. Turk erkekleri ev erkegi falan olmaz. Evde işleri yapmak yerine giderler cafelere, kar kiz pesinde kosarlar, beyleri toplayip hanim işte, o işten donmeden bir hali saha yapalim derler, giderler kahvehanede okey oynarlar. Aldatası varsa rahat aldatir. Eve kiz atar, karım evde yok diye. Evde bir suru cinsel video izler, sanal yapar... bu boş vakitte ne yapacaklar. Kadinlar bos vakitte temizlik, utu, yemek vs yapiyorlar, cocuklara, bebege bakiyorlar. Bunlar onlari yapacak mi sanki. Evde bos boş oturur baska aktiviteler yaparlar. Gerek yok o yuzden. Erkek calissin eve baksin. Karisida calisiyorsa birkac işin ucundan bir zahmet tutuversin yeter.
Cevap
16Cevap
Ya ne bilim ona parayı sen vereceksin bu gururuna dokunacaktır bence ben eşimin de benle çalışmasını isterim ev bir şekil hallolur
Kesinlikle zaten evde olmazsan ev işi de çıkmaz ortaya 😬😬😬😬
Hahahaha aynen öyle hem iki taraf çalışınca dışarıda da yemeğe bir çok kez çıkabilirsiniz ekonomik olarak daha iyi okursunuz ve ikiniz de ortam görmüş olursunuz
Evde kal kal ben sıkılırım şahsen yani adam da sıkılır
Evde kalırsan sürekli başına iş çıkar zaten bi is yaparken birakip öbürünü yaparsın evi toplayayim derken daha da çok dagitirsin djdhfjdj
Nxnxnxjsjxjd gerçekten insanı kafayı yedirtiyot iki taraf da çalışırsa haftada 2 eve hizmetli tutarsın yemek alır yaptirirsin evde de yaparsın 5 dklik iş
Hiçbir şey değil
Aynen valla paranda olmuş olur huzurunda
Aynen öylee
Aynı sorun bende de var. Ben memurum maaşım yüksek ama onun düzgün bi işi yok orada burada çalışıyor, evinde otursa çocuklarına babalık yapsa ama yapabilir mi? Erkek bu bos durabilir mi aldatır mi tiktok falan acar karıya kaçar diye korkuyorum
Yok be korkma bu kadar sık sık kontrol et
Olabilir niye olmasın evde bazen roller değişebilir şartlar bunu gerektiriyosa olmaz diye bişey yok
eden var ama çoğu erkek g0tünü devirip yatmayı tercih eder tembel hepsi
Hiç fena fikir değil derim 😃 sonra ben çalışırım erkek adam dediğin çalışır
Ben çalışmadan yapamam
Öyle evde oturup.
Kadında çalışmalı , erkekte.
Örnekleri çok.
Yok ya ev hanımlığı çok zor ancak 3 gün dayanılır
versin kredi kartını arabamı hiç düşünmem yaparım:)
Tabi hatta yatakta da o ev hanımı olur. Belki çocuk da doğurur ha ne dersin?(!)
Erkek dediğin evine para getirir.
Kabul eden olursa ona erkek denmez ki😂
Hiç zannetmiyorum kabul edeceklerini
Her cinsin görevi başka
birde strapon alırsın kendine ohh mis gibi
%97 kabul etmez eden ya gaydır ya köle
Erkekliği bitik adam evet
Cv yi nereye bıkıyoruz 😂😂😂
Ben ederm baslayim hemen
Bana ters fıtrata aykırı zaten
Vardır muhakkak
Edenler vardır