AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır. 6 ay sonra bile adliyeden çağrı kağıdı gelebilir lsdşkfşs e dövletten takip et. Birkaç aya gelmezse rahatlarsın
6 ay geçtikten sonra rahatlayabilirim sanırım
eet. Naptın? Küfür mü ettin
1-2 yıl sürebilir diyende var 6 ay olduğuna eminmnisin
Şikayetçi olursa hemen 6 ay sonraya kağıt gelir. Ama gidip de 6 ay sonra şikayetçi olursa 1 seneye kağıt gelir.
6 ay beklemez kimse unutur bence verdiyse o gün veya ertesi gün hadi bilemedin birkaç gün sonra vermiştir savcılığa
Valla ben bekledim, emin olma o kadar skdlfşsf eylülde duruşmam var. Kokuşmuş donuna kadar alıcam herifin
benimki kişisel değil. toplumdaki belirli bir gruba yönelik hakaret ve ağır laflar yani halkı kin ve nefrete sürükleme suçu
Halk zaten en ufak şeyde kine ve nefrete sürükleniyo. Avukat tut bişey olmaz. Tabi abarttıysan bilemicem
abarttım ama hesabımı sildim yinede ekran görüntüsü almıştır umarım vermemiştir ya
Twitter veya Instagram değiş bu arada söz konusu TELEGRAM hesabı Telegramın Türkiyede temsilciliği yokmuş o yüzden savcılığa verse bile bilgilerime ulaşamazlar diye ümid ediyorum çünkü Telegram Türkiyeye bilgi vermiyormuş ayrıca benim adım soyadım yazmıyordu hesapta yani saçma bir Nickname im vardı sadece.
hesabını silmen kurtarmaz :( neyse ya iyi bi avukat tutarsan yırtarsın belki
e napalım avukat tutarız orası öyle ama birde şu var onlar da benim Allahıma küfürler ediyordu telegramda yani beni tahrik ettiler tahrik oldum ben de onların değerlerine ağır şeyler yazdım sence bu bir hafifleme sebebi olabilir mi ayrıca savcılığa verilirse telegram bilgilerime ulaşırlar mı sence
he telegram bilgi vermiyo mahkemeye. İstersen uyuşturucu satmış ol, bişey olmaz ordan
ayyy inşallah ya telegram bilgimi vermez hesabımı sildim zaten ama ekran görüntüsü almış olabilirler kafaya takan savcılığa verebilir bu mesajlarımı ama adım soyadım yazmıyor resmim yok hiçbişeyim yok sadece Nickname im vardı ve hesap artık yok.
tamam bişey olmaz ondan. Versin
savcılığa vermemelerini umut ediyorum verseler bile telegram bilgi paylaşmaz inşsallah
aynen
bu bana ders oldu bir daha hayatım boyunca hiçbir konuda siyasi ve dini konularda yorum yapmıcam zaten. eğer bu olay twitterda olsaydı dediğin gibi twitter hesabını silsen bile Twitter benim bilgilerimi savcılığa verir ama telegram vermiyormuş diyorlar hadi inş. doğrudur
Seni dava edeceğim demiş. Tarihini söylememiş. Yani her an yapabilir
aradan 1 yıl geçtikten sonra yapamaz dimi
Dava denilen şey 1 senede de açılır 2 senede de savcıya bağlı
o zaman ömrümün sonuna kadar dava açılmışmıdır korkusuyla yaşayayım
Konu ne hangi konudan dava açılacak?
toplumdaki belirli bir gruba yönelik hakaret ve ağır laflar yani halkı kin ve nefrete sürükleme suçu
Daha önce hiç davan oldu mu?
olmadı
O zaman sorun yok korkulacak bir şey yok dava açılsa bile ilk suçun olduğu için hagb alırsın yoluna devam edersin
hagb nedir kötü biişeymii
Hükmün geri bırakılması açılımı 5 yıl boyunca suç işlemezsen dava düşüyor
bu konuda bilgili birisine benziyorsun hukukçu musun yoksa davalarla mı uğraşıyorsun
internte baktım halkı kin ve nefrete sürüklemek 3 yıl hapis diyor eminmisinn
5 yıl altı cezaların yatarı yok ve ilk suç olduğu için 2/1 indirim alırsın sabıka kaydın olmadığı için 1 yıl daha düşer ve 1 sene olur onuda hagb ile kapatırlar eğer çok korkuyorsan bana olayı tamamiyle anlat mesajlar varsa hakarete dayalı göster yardımcı olayım
Uyaptan kontrol et
1 yıl geçtikten sonra eğer uyaptan dava gözükmüyorsa rahatlayabilirimiyim
Dava açmak için olayın üzerinden geçmesi gereken Max süre vardı unuttum kaç olduğunu onu araştır istersen
6 aymış galiba ama bu suçtan suça değişiyor sanırım çünkü internette iftira suçu süresi 6 ay diyor benimki halkı kin ve düşmanlığa sevk etme suçu
Aynen suçtan suça değişir
Takma kafana dava açılırsa mahkeme kağıdı gelir adresine
Bir avukat tutarsın o idare eder