Niye kimse beni ciddiye almadı, seviyor gibi yaptı, küçük gördü?

Kimle arkadaş olsam kıskandı, neden ben bu kadar iyiyken insanlar ağzina dikkat etmiyor var mı ben gibi aşırı kibar alçakgönüllü hoşgörülü insan? Ne kadar kırıcı şeylere katlandım bilemezsiniz. İlk defa birini sevdim o da küçük gördü. Hadi ondan öncekiler neyse. Ama zayıf görüp tepeme çıktılar neden böyle? Neden? Mesela eskiden okulda sıraya geç kaldım diye bi kız kolumdan tutup hocam bu geç kaldı demişti ben çok sessiz sakindm neden diğ r insanlar susarken birisi öyle kolumdan çekip söyledi ki? İşim vrdı belki. Mesela önceden bi kız da yakamdan tutup sınıf önüne sürüklemişti sırf yakalambaç oynarken arkasına saklandım diye. Evi hiç sormayın şiddet görüyorum zaten. Benim hoşgörüm neden bukadar fazla geldi insanlara? fikirlerimi ilk defa sevdiğim birine söyledim fikirlerimi küçümsedi güldü dalga geçti alay etti. Suskunken de üstüme Geliyorlardı. Konusunca da dalga geçtiler. Mesela instada fotoğraf atayım dedim kızlar hemen staaşıyor foto çekmeyi öğren felan diye. Neden böyle şeyler yapıyorlar? Neden herkes laf atma peşinde neden eziyorlar

Güncellemeler
+1 yıl
Küçük görülmeye alışamıyorum
Niye kimse beni ciddiye almadı, seviyor gibi yaptı, küçük gördü?