Aile & Toplum Ankara’da yaşıyorum doğduğum büyüdüğüm yer artık başka şehirde yaşamak istiyorum Çanakkale sizce nasıl bir yer? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çanakkale rüzgarından herkes şikayetçi çok mu şiddetli oluyor? Ankara’da yaşıyorum doğduğum büyüdüğüm yer artık başka şehirde yaşamak istiyorum Çanakkale sizce nasıl bir yer? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,9b cevap paylaştı. Güzel yer. Git 0 0 Yorumla
Most_Wanted010 Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 576 cevap paylaştı. Bursa çanakkale balıkesir İzmir olabılır 0 0 Yorumla
u Cendere1910 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Ankara gibi yermi var olmadı simdi 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. ank iyi alıştık :) 0 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. çok güzel bir yer 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Güzel yer. Git
Bursa çanakkale balıkesir İzmir olabılır
Ankara gibi yermi var olmadı simdi
Niye Ankara güzeldir
ank iyi alıştık :)
çok güzel bir yer
harıka bnce