Aile & Toplum Üniversite bitti, en iyi arkadaşlıklar ve sosyallik nerede bulunabilir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor İş ortamı sosyalleşmek için uygun değil nasıl kurslara aktivitelere gidebilirim herkesin yeni birbirini tanıdığı yerlere Güncellemeler+1 yıl Bana enerji mutluluk verecek insanlar istiyorum hem muhafazakar hemde eğlenceli😂 Üniversite bitti, en iyi arkadaşlıklar ve sosyallik nerede bulunabilir? Cevapla Üniversite Soruları En İyi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
drpiskopat54 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Ben kpss ile üniversite öğrenci işlerine atandım kütüphanede takılıyom ortamım var üniversitelilerle 😂 1 0 Yorumla
hayatınoteyakası Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 589 cevap paylaştı. Her türlü kursta arkadaş edinebilirsin. 0 0 Yorumla
Carmena Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bulamazsın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben kpss ile üniversite öğrenci işlerine atandım kütüphanede takılıyom ortamım var üniversitelilerle 😂
Bölüm neydi? Ne kadar muhafazakarsın peki? ☺️
kurslar bu konuda iyi oluyor
Her türlü kursta arkadaş edinebilirsin.
Hangi şehirde?
kurslarda bul bence
Bulamazsın
mesleğin ne