Evet arkadaşlar herkesin okulunda olmuştur böyle şeyler.. Doğru olduğu ortaya çıkan şeyler nedir?

Evet arkadaşlar herkesin okulunda olmuştur böyle şeyler.. Doğru olduğu ortaya çıkan şeyler nedir?
Ortaokulda bizim okulun en üst katındaki tüm sınıflar hep boştu bir çocuk var bizim tanıdıklardan çok yakın değiliz ama tanışığız bayada popüler havalı olduğunu sanan bir tiplemeydi. Benimde en yakın kız arkadaşın okula yeni gelmiş dershaneden tanışığız biraz özgür ruhku ve sarışın güzeldi yani birlikte baya eğleniyorduk tüm okulda arkadaşımın dedikodusunu yapıyorlardı bu kız kötü yola düşmüş diye bende yakın arkadaşıyım yani, tanıdığım popi çocuk okul çıkışı geldi tüm herkesin önünde bana bağırdı uyardı bu kızdan uzak dur kötü şeyler yapıyor sende onunla arkadaşlık ediyosun adı çıkmış kızın falan diye bide bana değer verdiğinden uyardığını söylüyo tabi, çocuk benimle yıllarca 1 diyolog bile kurmuyo nerde bana değer veriyo saçmalık. Neyse işte tınlamadım zaten okulun kapanmasına yakın millet az geliyo okula, beni uyaran çocuk ile tüm etkek kankaları kendinden küçük bir kızı almışlar zorla okulun en üst katına götürüp kıza tek tek te-ca-vüz etmişler ( bakın beni ahlaklıkla uyaran çocuk bu) okul müdürü yakalamış bunları ve olay polislik mahkemelik oldu çocuk hapis yattı ve yurt dışına gitti şu an katarda çalışıyo bu olay büyük bir bomba yaratmıştı okulda. Bir de kimseyi dinlemeyin ve size ahlak dersi verenlerin en büyük ahlaksızlar olduğunu unutmayın lütfen
Sanırım söylenti pek duymamıştım ben yani bizim okulumuz zaten öyle çok olay yaşayan bir okul değildi sadece öğretmen aşkları çıkıyordu dedikodu olarak :D onlarda doğru mu hiç öğrenemedim.
Bizim müdür yardımcısı ile İngilizce öğretmeni arasında bir şeyler var deniyordu daha sonra ikisi evlendikten sonra demek ki gerçekten bir şeyler olduğunu anladık
Baya çabuk anlamışsınız.. Çocukları olmasını da bekleyebilirdiniz.. 😅
Aynen.. 😄
Üni de kızın birisi valini özel kalemi ile kırıştırıyordu. Görenler de olmuş. Kızın da acayip tutucu birisi gibi görünüp işler çevirmesi çabası. şu an kapalı kız
Cevap
4Cevap
Okuldaki bir kız öğrencinin erkek bir öğrenciden hamile kalması.
Hamile mi kalmış?
İngilizce ve Bilişim hocasının birşeyler kırıştırdığıydı onuda ilk arkadaşimla ben gördüm 😬😬😬
Sonra evlendiler ve çocuklari oldu. 💃🏻💃🏻
Okulda hoşlandığım kızın herkesle görüşmesiymiş o kadar naif efendi duruyordur ki melek sanarsın meğersem içinde şeytan varmış ooo kaç kişiden duydum inanmadım görene kadar
Abi Allah korusun ya. Öyleleri var harbiden 🤣🤣
Ahahaahahhhhh
okuldaki gereksiz malin birini sevmem hayatımın hatasıydı ya gsndmwmdn
Bizim okulda yoktu sadce ogrenciler hocalara asik olurdu
Örnek verir misin mesela
Sınav tarihlerinin değişmeyecek olması gibi..
Valla aklıma gelmedi yq
Bilmiyorum söylentiler kulak asmadik
Sosyal öğretmeninin saçı perukmuş
Hatırlamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?