Ben de ağlarım.
Ona iyi hissettireceğini düşündüğüm şeyler yaparım.
Biraz sakinleşmesini bekleyip ortamdan uzaklaşırım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Göz yaşı duygu ol-muş düştü düşecekken tutamayacağımıda bilirken üstelik, mahcup bir ses tonumla ağlama olur mu demekten öteye gitmez sözlerim çünkü o an ıslanması gereklidir duyguların ve ıslanacaktır engel olamam ama bu beni derinden etkiler...
canım canım iş yapma ya malı derim. Yemeksepetinden yemek sipariş eder, kafasını bulandırırım. Benimki biraz daha çürük dişe rakı basmak gibi. Geçici yani
KS süper sansürlemiş. SLK SLK iş yapma akü malı derim '
Sende de var birşeyler. Dur çözcez
Bende ağlarım.
Koca ayılar ağlamaz😃
Ayı insan mıdır😃
Cevap
5Cevap
Ona destek olurum her zaman
asiri panik oluyorum ne yapacağımı bilemiyorum ben ya konusmaya calisiyorum falan çok beceremiyorum bende ağlıyorum sonra o devam ederse nsmwkwjdbd
ne alaka sevdiğim biri yanımda ağlayınca dayanamıyorum bunun kresle ne ilgisi var
Geriz@kalı kendine gel diyerek kafasına bir tane gelişi güzel patlatarak desteğimi eksik etmem kxjx
Hocam şu anketlerin güzel yapın lütfen. Ben sakinleşmesi için yanına sessiz oturur. Sonra kendime çeker sarılırım.
ah be güzelim neyin var nolduuu der çözüm ararım
hee yalandan bi sırtını sıvazlarım diyon :P
Hiç konuşmadan sarılıp ağlayarak rahatlamasını beklerim. Ağlaması bitince anlatmak isteyip istemediğini sorar duruma göre yaklaşımımı belirlerim.
Ona iyi hissettireceğini düşündüğüm şeyler yaparım.
Bende ağlarım 🥺
Sözmü
Ama alacam dedin
Olur
Iki bana sonra yine iki bana
Heh anlaştık
Ağlamasını destekle, nedenini sorgula ve bir daha bu durum başına geldiğinde ne yapabileceğini kendisine söylet.
Viski alalım derim 😂
çok seviyorsam ağlarım
ben de ağlarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?