Güncellemeler
+1 yıl
Kafe dedikleri yerde kahve gibi bi şeydi bir oda büyüklüğünde ıy leş Kafeka adı Üsküdar’da buraya gitmeyin
Güncellemeler
+1 yıl
Kafenin iğrençliğini görünce ağladım çalışmadım adama da sinir hastası olduğun belliydi zaten amca dedim iyi bi laf sokma mı sizce
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bunlarla çalışmayı düşünmüyorsun demi selin için adalet tagı görmek istemiyorum
Haklısın yine de o gün kalacak yerim olmadığı için gittim sonra gittiğim yerde alt katta oda var demişlerdi gittm ki üst katta müşterilerin olduğu yerin içinde bir oda var odanın önünde direk müşteriler oturuyor oda da eşeği bağlasan durmayacak kadar küçük iğrençti ağladım saatlerce ağladım akşam dinlen uyu demişlerdi o müzikte nasıl uyuyum aşağı indim aşağıda bu adamın kardeşi beni ağlarken gördü üzülme kendini haşet etme biz buradayız dedi sonra abisi arıyor ki bağırıyor ezik gibi, ağlıyosan neden orada duruyosun dedi yarın günlük ücreti alıp gidicem dedim çık durmanı istemiyorum dedi gece 12de sokakta kaldım resmen Allahtan polis benş otogara götürdü Ankara'ya otobüse bindim de geceyi dışarda geçirmedim Allah muhafaza
Ya sen ciddi misin en azından başına çoj kötü bişey gelmemiş ucuz yırtmışsın unut gitsin hangi şehirde yaşıyorsun git taşerona seni fabrikaya başlatsınlar böyle işlere sakın bulaşma bir daha cesur kız
Adama da iyi demişsin aferin. d
Ankara
Oo benim memleket organize sanayiye yakın mısın Ankara 'daki taseron firmaları araştır başvuru yaptıktan 1 gün sonra fabrikada çalışırsın
İstek attım sana orayı boş ver hacıbabada işe alındım
Sen yazmadan yazamıyorum
:)))
Daha işe başlamadan patronlukmu yapıyı denyo anadolulu
Ve ben İstanbul’a hayatımda ilk defa gelmiş sayılırım o gün ay manyak ya umarım böylelerini hapse atarla
Türkiye'nin çoğu böyle bunuda yurt dışına çıkınca anladım bizim Anadolu insanı çok düşük cahil ve rahatsız ediciymis
Ankaradki insanlar böyle değil ama İstanbul Anadolu yakası böyle 🤮 nasıl ezik mi herif içinde nasıl eziklik taşıyorsa 55 yaşında 20 yaşındaki gençlerle kavga ediyor zaten bağıran erkek eziktir
Çocuğu yaşında biriyle kavga eden eziktir tabi
Evet
Kadın olarakta emeginle çalışmak çok zor ya uskudan metro yani kafelermi evet kafe değil kahve orasi
Aynen kadınsan emeğinle çalışmayacaksın sana sadık olan erkek bakacak inşallah
Sende çalış eşinde sana baksın türk kadını eve hapsolmasin
Sen çok iyi bi insansın benim Instagram fakeye yazsana masallsu8
Sana bişey soleyimmi tüm Facebook vs herşeyi kapadım çakma bile yok 🙂
Offf niye
Oraya bağımlı kalıyon asosyal oluyon ruhun bozuluyor
Biraz değişik çıktın. Ne iş yapıyorsun
Mühendis özel bir firmada
Memleket hasta dolu.
Sen napiyorsun ki?
Anlamadım
Sen is icin geldin sana bunu mu yaptilar