Arkadaşlar Ben Çok Kötü bir şey Yaşadım Hemde Çok Kötü bir şey Onunla Hesaplaşamadan O Benden Önce Gitti? Ben Şimdi Ne Yapıcam?

Arkadaşlar ben üniversite okuyorum. Okumaz olaydım.. Keşke kazanmasaydım belki bu başıma gelmezdi. Allah beni kahretsin.. Bu akademisyendi geçen dönemde dersimize giriyordu. Öyle yaşlı falan değildi 33 yaşında 80 kişilik sınıfta, o kadar kızın içinde sadece benimle özenli ilgileniyordu. Aralarda yanıma gelip güler yüzle sohbet etmesi, sınav cevaplarını vermesi gibi ama bende bana böyle bir ilgisi olduğunu hiç düşünmedim. Birgün çardakta otururken yanına geldi selam verdi oturdu normal konuştuk sana açılmak istiyorum dedi ve ilgisi olduğunu söyledi. Şaşırdım, karşımdaki hocam ne diyeceğimi bilemedim. Sosyal medyada görmüştüm evli ve küçük bir oğlu vardı. Ne siz bunu dediniz ne ben duydum dedim ve kalktım. Uzun bir süre muhatap olmamaya çalıştım ama olmadı Allah kahretsin ki kendime söz geçiremedim. Bilmiyorum ya zaafıma yenildim ve onun aşkına karşılık verdim. Onunla aramda özel bir şey geçti ve bu özel şeyden sonra bana "Biraz ara verelim görüşmeyelim" dedi. Yani resmen beni kullanıp attı. Yarıyıl tatilinde memleketime geldim. Böyle birşeyi yaptığım için çok pişmanlık duydum. Nefret ettim kendimden hala da ediyorum. Yaşamak istemedim ve odamın camından attım kendimi 4. kattan toprak zemine düştüm. Yarı baygın bir halde sadece annemin ve ablamın çığlıklarını duyuyordum. Bir ara gözümü Ambulansta açtım hemşirenin "Korkma ablacım hastaneye gidiyoruz iyi olacaksın' dediğini duydum gerisini hatırlamıyorum. Sağ bacağım ve sol kolum kırıldı. Alnımdan da darbe aldım. Ölmeyi bile beceremedim işte ama o Hatay'da depremde öldü. Bu intihardan sonra çok istedim onunla hesaplaşmayı neden bana bunu yaptın? demeyi ama o öldü. Ahım olsun. Ben ne yapıcam? İçimde bunun acısını taşıyorum.

Arkadaşlar Ben Çok Kötü bir şey Yaşadım Hemde Çok Kötü bir şey Onunla Hesaplaşamadan O Benden Önce Gitti? Ben Şimdi Ne Yapıcam?