Sizce Ahlâk Bakanlığı kurulmalı mı?

Selam arkadaşlar. İnternette gezinirken ahlâksız olduğunu düşündüğüm bir sürü şey görüyorum. Meselâ Konuşanlar programında bir kadın 70 yaşındaki bir adam ile birlikte olduğunu söyledi. Başka bir kadın da üçlü yaptıklarını söyledi. Bunlar YouTube videolarında izlediğim kadarıyla aklımda kalanlar yoksa programı tamamen izlemedim. Yani erkeklerin de vardır mutlaka. Ayrıca Instagram'da da bir sürü videolar görüyorum. Yani açıkçası ben çok rahatsız edici buluyorum bunları. İzleme o zaman, diyeceksiniz ama biz bir toplumuz ve birinin ahlâksızlığı bir diğerini etkileyebilir. Ayrıca bu TV dizileri için de geçerli. Kadın kendisini kaçıran, onu eve bağlayan, ona bağırıp çağıran erkeğe 2 bölüm sonra aşık oluyor. Şimdi bunu izleyen bir delikanlı o erkek oyuncuyu örnek alır ve benim yeğenime ya da sizin kızınıza kardeşinize böyle davranırsa, suçlu kim olacak? Bana göre bir Ahlâk Bakanlığı kurulmalı. Tv'de dizilerde, internette şahısların kendi sayfalarında paylaştığı videolarda, yazılarda vs toplumun ahlâkını bozacak, küçük çocuklara kötü örnek olacak herşeyi yasaklayıp kaldıracaklar. Sizce de güzel olmaz mıydı?
Sizce Ahlâk Bakanlığı kurulmalı mı?