Merhaba arkadaşlar bugün bir çocuk ile ters baktın ile kavga ettik ben çocuğu bir güzel dövdüm daha sonra karakoldan şikayetçi olduk birbirimizden bı kaç saat sonra bir numara aradı benim çocuğumu dovmussun ben kurmay yarbay dedi yerini şöyle dedi üstüne küfür etti napayım bir daha babasından şikayetçi olayimmi benim sicilim temiz ne çıkar sizce bu olayın sonucuu
Güncellemeler
21 sa
Protokolden baktım il protokolünden adamın unvaninda kurmay yb yaziyor
Son durum arkadaşlar bana 3 tane yumruk attı babası polis ifadeni ben almak istemiyorum arkadaşım gelsin dedi arkadaşı sen nöbetçi savcıya ver ifade dedi nöbetçi savcıya gittim ben ifadeni almam o kadar şikayet etmek istiyorsan Yargıtay'a dilekçe yaz dedi Allah rızası için ne yapmalıyım bilen biri yok mu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Cimere yaz dediğini yaz o zaman veya direk mahkemeye ver
Zaten ülkede yargı sistemi yok boş yani
Benim anlamadığım savcı neden korkuyor bunu solermisiniz
Dedim ya yargı sistemi yok ülkede o savcı da ver yargıtay gitmişken
Ağa bunlar beni yok eder bildik kadarıyla kurmay yarbay olduğu için herkes korkuyor kurmay demek saten general demek adama ilimizde laf edecek kimse yok
Bro ver mahkemeye ben olim veririm yani kurmaysa başımıza peygamber değil bu avukatla konuş kavga neden çıktı kim haklı onu bilmiyorum ona göre yol çiz veya bırak gitsin
Avukatlara söledim saten ilk başta güldüler hiç bulaşma bu işlere yoluna git yoksa seni kaldırır böyle adamlarla uğraşma özür dile konuyu kapat burada da böyle bir olayı destekleyecek hiçbir avukat yok dedi
Anladım darp raporu alıp mahkemeye verirdim ben olsam ama sen de dovmussun o da alır s et o zaman zaten dayağı yemiş çocuk
Mahkeme için uğraştım savcı almıyor ifademi Yargıtay'a yazsam 6 ayda anca cevap gelir bir şey çıkacağını zannetmiyorum ama ben rütbeli askerlerin bu kadar tassakli olduklarini bilmiyordum herkes R atıyor saten adam evimizin önüne geldi yaklaşık 15 araba içinde 50 y civarında rütbeli veya uzmanlarla
O zaman yapacak bir şey yok bu hükumet varken ülkeden bir şey bekleme sen zaten yamultmussun boş ver hıncını almışsın takılma
Babasına çok pis kuruldum ama elimden bir şey gelmiyor neden korkuyor kolluk ve savcılar bunu öğrenemedim hükümet ile bağlantısı mi var ki diye araştırdım kendiside çalışarak gelmiş biri
Valla o kadar bilgim yok ama dediğin gibi rütbeye bakıyor sanırım bu işler ta. sak mevzusu knk mesela seni döverken bir kayıt falan olsa duman ederdin
Var saten elimde kayıt kamera kayıtı var
Gönder cimere o zaman
Yüzü belli değil ki ama çok üzülüyorum:(
Senin meslek nedir
Atanmadim öğretmenim
O zaman salla allahin dan bulsun çocuğu da yamultmussun yeter boş ver
Tamam çok teşekkür ederim ama bu adamı ben ordudan çıkarken yakalasam vursam ne olur ki
Güneş goremen zannımca :D
Zaten adamin yanında 3 araba koruma ile geziyordu bana gelirken bile 15 araba ile geldi bir adam neden bu kadar kıymetli her subay mi böyle ki
Yok paşa kısmına giriyor onlar
Ha doğru ya paşa bunlar ee napalim itin hatri yoksa sahibinin hatrina bir şey diyemeyiz varolsun devlet yapacak bir şey yok paşa baştacı
Valla ben devlet paşa da umrumda değil mk knk bu ülkeye daha kılımi kıpırdatmam ben
İç savaş çıksa çekirdeğimi alır izlerim malum parti kurtarsın bıktım ya tiksindim yani askerliği yaptık zoraki diye daha da karışmam
Yedek subay mi yaptın abi
Zaten yamultmussun bir tarafı yememiş dayısının çağırmış
Adam toplarsın kavga edilir eyw da bu çok farklı
Er dim knk sonra sınavla onb oldum
Babası diye biliyorum adam toplamaya ne var kenar mahallelinin ben benim abilere dedim mi hemen toplaniriz kavgaya giderdik anlattım biz gitsem cesedimiz geri gelir diyorlar adam yani abi dediğim kişiler çok hizlilar ama cesaret bile edemediler fndjdjs
Sana şunu da diyim biri baktı yok şöyle böyle yönünü diğer tarafa çevir bise yapsan adam hesabına koyarlar canın yanar
Askerde az mi ezdiler hangisine ses çıkaracaksın askerlik bitmezdi benim yoksa ses çıkaracak olsam
Öğretmene yedek subay verilmiyor mu
O manada değil karşı tarafa oyuna kural dışı madde sokuyor yani adam toplarsın dövüşün veya teke tek hıncını alın neyse anlarım ama rütbeli birini sen olaya dahil ediyorsan mayasında birsey vardır belki hala biberonla besleniyodur yani
Yok dostum kesin değil basvurursun çıkarsa olursun o da sınavları falan var geçmen lazım yoksa er olarak devam edersin
Nasıl sınavları var abi
Abi ama admain imkanı var sen olsan cagirmazmiydin babanı veya rütbeli elinde imkan olsa ama çok havalı bir şey bizde dayağı yimemizle kaldım
Knk eğer bir kavga da haksızsan susmasını bilip karakterli olacaksın
Hatanı kabul edeceksin onu bunu çağırıp egonu tatmin edene erkek demezler
Söyle sen e devletten başvurunu yaparken sana sorar sistem sb Olcan mi asb Olcan mi diye evet seçersin gerci önemi yok yani seçimin kafalarına göre atiyolar neyse çıktı 2 ay sanırım eğitim ve ders görürsün bu derslerde sınava ta tabi olursun geçersen rutbeyi takarsın son bir ay da tgm olursun terhis olursun asb da da son bir ay asb cavus olursun
Bak oturduğum mahalle ilimin en hızlı mahallesi bende hızlı bir çocuğum şimdiye kadar toplanipta dayak yediğimiz biri yok ama ben hiç tahmin edemezdim bir rütbelinin bizi kistiracagini böyle sordum hatta benim abilere savcı olaydı napardik diye savcı olsaydı halledilir dedi iş çıkışını beklersin admain emrinde kolluk var samimi değil bir şey değil ama sen subaydan bahsediyorsan adamın emrinde ordu var istediği gibi bizi halleder dedi birde mahallede bizim askeri araçlar dolaşmaya başladı
Saol abi askelrik sistemini anlattığım için teşekkür ederim
Ya işte bise diyemiyorum bu konu uzar gider boş ver hizliysan riski göze alıyorsun demektir knk bu seferki durumda patlak vermişsin
Ben kavgaya karışmam gerek duymam çoğu insan kasımı hareket ettirmeme değmez yani :)
Askerde nizamiyeden girdiğin an mantığı bırak neden böyle diye sorgulama asla altın kuraldır bu
Abi patlak vermek değil adam bizi bitirdi dünden beri abiler bana kızıyor mahalleye asker indirdin diye elleri kolalri bağlandı işlerde yapamiyorlar
Hahahaha bise olmaz
Dışarıdan bakınca komikte abi ben içinde olunca komik değil ya djdndbdnd mahallede askerler var arkamiz zaten tümen di sabah bugün bu mahallede yirmi senedir burdayım ilk defa askerler sabah ictimayi mahallede aldılar ses çıkarabilen yok
Allah yardımcın olsun dostum cimer deneyebilirsin istersen başka aklıma bise gelmiyor kendine iyi bak :)
Saol sen okumuş adamsın aslında senle şöyle birseyelr yapsak olmaz mı ya
Ne gibi?
Sen düşün orasını abi okumuş olan sensin ben değil
Knk ben zaten biseler yapıyorum kendimce ki bunun okumakla alakası yok tamamen kendini geliştirme isteği
Kendi kendime berberlik öğrendim
Bilgisayar Tamiri öğrendim
Anakart tamiri öğrendim ve öğreniyorum
Kodlama başlıcam
Kripto borsa indikator ve analiz öğreniyorum
Öyle değil bu yarbayı bitirmek gibi
Sjsjsjjs boş ver diyom kin tutuyon
Yapamiom nolursun bana yardım et
İnsan hklarina basvur
O ney
Cumhurbaşkanligina cik
Benim gibi birini kim alır ama anlamadığım savcı neden korkuyor