Aile & Toplum Erkekler, şu an dusta olan Baba yigit var mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Yapay Zekaya Sor Hangi yigit Güncellemeler+1 yıl Ben bugün duşlandim bici bici Güncellemeler+1 yıl Kocam🫦 Erkekler, şu an dusta olan Baba yigit var mi? Cevapla Babalık Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Duşta olsam telefonu nasıl elime alıcam bu nasıl bir soru 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Alan var Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl He su geçirmeyen telefonlar var Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Nooldu kız azdın mı Yorumla Soran +1 yıl Yo Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Napıyorsun şimdi peki Yorumla
Börteçine96 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeter ki iste, olmayan bile duşa girer şimdi senin için 😂😂😂 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Hdjff Yorumla Börteçine96 +1 yıl Gidebilirim istersen. Haber bekliyorum senden ☺️ Yorumla ibraamiun +1 yıl Kızların en çok aldatığı erkek tipi Yorumla Soran +1 yıl @ibraamiun peki sen Yorumla ibraamiun +1 yıl Ben kızları ağlatan insan tipiyim Yorumla ibraamiun +1 yıl Süründüren Yorumla Soran +1 yıl @ibraamiun fark ettim sayfanda gezindim Yorumla ibraamiun +1 yıl Evet Yorumla ibraamiun +1 yıl Sana bir şry diyecektim de unutum yaa küfülüydü sanırım Yorumla
Umut0034 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl Hayır telefon başındayım duşta olsam bir faydası olur mu 0 1 Yorumla Umut0034 +1 yıl Evlimsin Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 541 cevap paylaştı. Az önce çıktım 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Bende bugün yaptim Yorumla Seveceksin85 +1 yıl Nasıl yaptın peki Yorumla Soran +1 yıl Böyle girdim Yorumla Soran +1 yıl 🧖♀️🧖♀️ Yorumla Seveceksin85 +1 yıl Tatlı tatlı yani 😏 Yorumla
BriannOconner01 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl 1 saat önce çıktım, maalesef 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Tüh Yorumla BriannOconner01 +1 yıl Neden öyle dedin Yorumla BriannOconner01 +1 yıl Nabersin Yorumla
Regnanspiritus Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl He aynen hatta denizin dibinden yazıyorum >_> 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Zor bisi degil Yorumla Regnanspiritus +1 yıl Zor değil zaten gereksiz Yorumla
okyanusAtı Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Duşta olan insan burada ne gezsin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Varmis Yorumla okyanusAtı +1 yıl Yalandır ya o kadar değil Yorumla
Rafadantayfa00 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Giricem şimdi neden sordun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bende yarin Yorumla Rafadantayfa00 +1 yıl Hmm güzel Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 992 cevap paylaştı. 10000 kişi vardır emin ol 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. şu an hiiiiic giremem 0 0 Yorumla
Carmena Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Duşta KS ye girmeyen de ne bileyim ajdjkaks 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sen jfjf Yorumla Carmena +1 yıl Ne değişik insansınız Yorumla Soran +1 yıl 😘 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Niye ki baba yiğit 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bu soruyu tek sen sordun Yorumla Green_mile_devi +1 yıl Sadece ölüler görür baba yiğit 😂😃 Niye soruyorsun ki anlamadım 😃 Yorumla Soran +1 yıl 😂 y ne deseydim baba yigit tabi Yorumla Green_mile_devi +1 yıl Madem güneş tepeden vurdu, gölge ayağımızın altıdır baba yiğit 😂 Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Duş mu lazım 😂 0 4 Yorumla gönlü-kırık +1 yıl Foto mu istiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Bebeksin Yorumla gönlü-kırık +1 yıl Olur seni mi kırıcaz Yorumla gönlü-kırık +1 yıl İstiyor musun Yorumla
lPabloEscobarl Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Terbiyesizlik etme az edep 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sus
ahme1t34 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Simdi çıktım iki dk oluyr 0 4 Yorumla ahme1t34 +1 yıl Ağda yaptın mı Yorumla Soran +1 yıl Hyr tras Yorumla Soran +1 yıl Köpegimo tras Yorumla ahme1t34 +1 yıl ne Yorumla
ayhankurt2022 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Evet 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Telle mi Yorumla ayhankurt2022 +1 yıl Evet nie Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl senlemi bebek olsun 0 1 Yorumla kanka35 +1 yıl yapmıyormukocan Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Duş tan yeni çıktım kurumaya çalışıyorum 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hepiniz kirliymissiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her gün bu saatlerde duş alıyorum ama Yorumla Soran +1 yıl Niye canim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eve yeni geliyorum duş almadan güne başlayamıyorum Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben.. 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Var evet 0 1 Yorumla Cefternal +1 yıl Bravo Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. Keseye mi geleceksin 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Dün sabah ben 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Şimdi çıktım 0 0 Yorumla
Taklamakan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Şimdi giricem 😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben giremedm sen gir Yorumla Taklamakan +1 yıl Sen niye giremedin Yorumla Soran +1 yıl Vakit yok smdi canm istemiyo Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İstersen girerim 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Ben istiyorum diye mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Heralde yani😉 Yorumla Soran +1 yıl Camdan atla desem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O kadar değil ya😄 Yorumla Soran +1 yıl Bal Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bal? Yorumla Soran +1 yıl Pardon... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana bal mı lazım Yorumla Soran +1 yıl Evt Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hakiki bal mı😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoksa bal gibi bi adam mı😄 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl vaar 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Napiyosun orada telle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl duş öncesi hazırlık sana ne lazım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eee Yorumla
Kotucocuk0707 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Girsem iyi olurdu 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Hahha Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Sen neden böyle bisey sordun ki Yorumla Soran +1 yıl Yarin girmek istiyorum bugün giremedim caldiniz istegimi Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Olum en son nezman dus aldin Yorumla Soran +1 yıl Gecen hafta Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Ohaa benden betersin Yorumla Soran +1 yıl Djjdj Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Gulme Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Var hshsh 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Duşta olsam telefonu nasıl elime alıcam bu nasıl bir soru
Alan var
He su geçirmeyen telefonlar var
Nooldu kız azdın mı
Yo
Napıyorsun şimdi peki
Yeter ki iste, olmayan bile duşa girer şimdi senin için 😂😂😂
Hdjff
Gidebilirim istersen. Haber bekliyorum senden ☺️
Kızların en çok aldatığı erkek tipi
@ibraamiun peki sen