Güncellemeler
+1 yıl
Protokolden baktım il protokolünden adamın unvaninda kurmay yb yaziyor
Merhaba arkadaşlar bugün bir çocuk ile ters baktın ile kavga ettik ben çocuğu bir güzel dövdüm daha sonra karakoldan şikayetçi olduk birbirimizden bı kaç saat sonra bir numara aradı benim çocuğumu dovmussun ben kurmay yarbay dedi yerini şöyle dedi üstüne küfür etti napayım bir daha babasından şikayetçi olayimmi benim sicilim temiz ne çıkar sizce bu olayın sonucu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Açık adresini ver 😀 Kurmaysa kurmay ne olacak
Protokolden baktım il protokolünden adamın unvaninda kurmay yb yaziyor
Yazsın? Kimse hukuktan üstün değil. Yasalar çerçevesinde işine geliyorsa mahkemeye versin yoksa tehditten sen mahkemeye ver.
Adresimi istedi engelledim açık adresime gitmiş annem babam ile bagrismis eve gidemiyorum bu hukuktan üstün olmama savcı çocuğu ciksaydida aynı seymi gecerli olurdu acaba
Eve niye gidemiyorsun? Olan olmuş teferruatlara fazla takılıyorsunuz. Ne yapacak asacak mı kesecek mi? Haklılıklarınıza inanıyorsanız mahkemeye gidin yoksa evime eşkıya gibi gelmeyin de
Adamın yanında ordu var ne yapmamı bekliyorsun uzadirlar beni gitsem asker dolu
Sen baskına mı gideceksin? O senin evine gelemez sende onun evine baskına gidemezsin. Evine gelirse tada yine ararsa burası dağ başımı gidin mahkemeye verin de. Sende onları ver. Orduda bir çocuk kavgasına karışmaz. Komik bir şey 😀
Ben bilmem ama babam söyledi kapıda 60 a yakın adam var diye hepside asker emrinde kim bilir kimler var
Allah aşkına 😀 Türk askerine ateşe verin mi diyecek. Git yüzleş hayırdır sorununuz ne burası dağ başımı de. Hiç bir şey yapamazlar
Dese kim sorgular keşke yargıç çocuğu cikaydi ama gidicem eninde sonunda
Askerin sorgulamaya yetkisi yok. Terörde operasyondamı askerin eline geçiyorsun da sorguluyor? Halktan birisin. Küçük bir olaya terörist muamelesi mı yapacak
Diyorum ki yapsa adam yarbay cikipta kim ne diyecek kim bir şey diyebilir savcı desen el pençe durar karşısında ben ne yapacağım
Yarbay napacak çekip vuracak mı Allah aşkına. Böyle bir şey yapsın sebepsiz yere birisi yarbay değil general olsa birisinin canını alsa hapse atarlar. En fazla hayırdır ne zorunuz var bir daha bu tarz şeylere bulaşma oğluma dokunma der sen pısırık durursan belki tokat atmaya kalkar. Bunu yeltenirse hayırdır burası dağ başımı senin kimseye vurmaya hakkın yok işine geliyorsa git mahkemeye ver gelmiyorsa yol alın de ne yapacaklar. 20 yaşındaki tc vatandaşını sen benim çocuğumu dövdün diye infazmı edecek
Beni doverse savcı soruşturma yaparmi acaba lütfen cevap verirmisin savcılar çünkü kurmay yarbay olan birinden korkar yapsa bile takipsizlik verir diye dusunuyorum
Seni niye dövecek 😀 Korkarsan üstüne yürür. Bu arada burası dağ başı değil. Askerlerin dokunulmazlığı kalktı. Ha bir tokat vurursa vurdu diye hapis cezası çıkmaya bilir ama maddi manevi tazminat alabilirsin
2016 dan sonra TSK ya yeni dokunulmazlık zırhı geldi bu arada haberin olsun diye soluyorum polise ifade vermek için gidince ifadeni ben almak istemiyorum sen arkadaşı bekle dedi arkadaşı geldi siz savcıdan ifade verin lütfen dedi
Dokunulmazlık zırhı geldide. Vatandaşı tokatlama yetkisi gelmedi 😀
Ne yapmam lazım adliye de nöbetçi savcı bulunur mu şu an acaba
Direk evine git hayırdır de. En fazla sana göz dağı vermeye kalkar sende burası dağ başımı de. Kim olursan ol. Asker üniformasıyla eşkıyalık mi yapacaksın de
Ev adresini bilmiyorum ama polis ifademi almadı adliye de nöbetçi savcı bulunur mu
Onlar evine gelmediyse adliyelik bir durum yok. Sende ev adreslerine gitme. Nöbetçi savcı bulurmusun elbette bulursun ama bir şey olmadan gidilmez.
maalesef ki nöbetçi savcıya gidince ifademi almadı ben senin ifadeni almak istemiyorum bu kadar kurmay yarbayimizdan şikayetçi olmak istiyorsan Yargıtay'a dilekçe yaz dedi kimse yarbaya soruşturma açmak gibi bir topa girmedi işte adalet
Ayretende 3 tane yumruk attı yüzüme
Sen niye attırıyorsun? Kim olduğunu zannediyormuş ki?
Neden pasif davranıyorsunuz ki anlamıyorum
Benim nasıl dövmemi bekliyorsun adam ileri derecede dövüş sanatı biliyor anlamadığım neden polisler veya savcı ifade almadı soruşturma başlatmaya cesaret edemedi anlamıyorum yaziklar olsun
Sen adamı döv demiyorum. Adama hayırdır kardeşim sen kimsin diyemiyor musun?
Adam konuşmadı bile direkt vurdu geçti kaç araba gelmişler saten görsen nutkun tutulur hem savcının bile soruşturmak istemediği kişiyi mi ben hayırdır cekicem adamda bana hayrın yolu hayırdır der haberin olsun senin mesleğin nedir
Ol tabi nah kurmaydır kesin işportacı
İl protokolünden baktım ama adamin unvaninda kurmay yb yaziyir