Barış Akarsu’nun çıkardığı albümler. Belki abartıyorumdur bilmiyorum ama Barış abinin sesine gerçekten hayranım. Karakterine zaten bambaşka hayranım. Hayatta olsaydı muhakkak konserlerine giderdim, çok seviyorum Barış Akarsu’yu 🥰
Haa şey mi Barış’ın arabada sevdiği kadına söylediği şarkı. Tarık’tı ismi galiba öyle hatırlıyorum. Yalancı Yarim güzel dizi bu arada nasip olursa bir gün izleyeceğim
Aile yapım biraz kırık birbirimizle iyi anlaşamıyoruz birbirimize fazla güvenimiz yok babam ben 6-7 yaşımdayken beni bıraktı zaten ama tekrar dünyaya gelsem aynı hayatı yaşamak isterim beni güçlü bir insan yapan tek sebep bu ve bundan memnunum..
Evet ama geçmişte yaşadığımız bazı şeyler yüzünden annem diyerek sarılamıyorum aslında bakarsan 3 yıldır hiç sarılmadım etkiliyor tabi insanı ama taştan yüreğim sayesinde koymuyor 👍
Aynen öyle eksikliğini yaşıyorum tabii ki dışarıda annesiyle babasının elini tutarak yürüyen bir çocuk gördüğümde gözlerim doluyor ama yapacak bir şey yok.. Umarım hiç ayrılmazsınız birbirinizden iyi akşamlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Barış Akarsu’nun çıkardığı albümler. Belki abartıyorumdur bilmiyorum ama Barış abinin sesine gerçekten hayranım. Karakterine zaten bambaşka hayranım. Hayatta olsaydı muhakkak konserlerine giderdim, çok seviyorum Barış Akarsu’yu 🥰
Hayir abartmiyorsun barış akarsu yu bende çok seviyorum öldüğüne üzüldüğüm tek sanatci😢
Sana bir link aticam izler misin? @blondesmann
@blondesmann https://youtu.be/yKAxlU8oD4o bu videodan cikamiyorum🌹
Açılmıyor ne ki bu
Yalancı yarım- bir sevmek bin defa ölmek demekmiş yaz youtube a
*yarim
Haa şey mi Barış’ın arabada sevdiği kadına söylediği şarkı. Tarık’tı ismi galiba öyle hatırlıyorum. Yalancı Yarim güzel dizi bu arada nasip olursa bir gün izleyeceğim
Araba değil işte bir müzik yerinde söylüyor o videoyu izlemeni isterim
https://youtu.be/yKAxlU8oD4o
Evet şimdi baktım o videoya arabada söylediği de varsı şarkıları karıştırmışım
@blondesmann arabada söylediği hangisi onu da ben izliyim
Duygularıma esir oluyorum https://youtu.be/GRjl8W8LRMU
@blondesmann ben bunu bilmiyordum kalbimi biraktim izlerken ❤️
Babam ama bazen çok üzüyor
Anneannem çocukken öldü 😞
Babannem Allah ona uzun ömürler versin
Basın sagolsun inşallah iyileşir aranız hep mutlu kal ❤️
Teşekkür ederim iyileşir aranız derken anlamadim teşekkür ederim sende mutlu kal
Baban seni uyuyormuş ya bazen inşallah bu sıkıntı da ortadan kalkar yani
*uzuyormus
Amin inşallah bu arada sanada tebrikler neyden mezun oldun
Gida mühendisliği canom
Lösemi üniversite mi demek istedim
Pardon lise dicektim
Mutluluklar dilerim :) bence insanın kendisi her şeyi olmalı yani kendine dikkat etmeli iyi bakmalı
Evet barış diyete başlama kararı aldım doğum günüme kadar sabredersen hedef kiloya ulaşıyorum inşallah haklisin:)
Tebrikler arkadaşım mezuniyetin sana ve ailene başarı ve mutluluk getirsin
Teşekkürler dostum benim
Canlı veya cansız hiç bir şey için söyleyemem bu dediğini
Aile?
Ailemden köpük değilim ama yinede herseyim diyemiyorum
Hmm neden
her şey olduğumu hissetmedim sanırım bu güne kadar
Hep yanında olmadılar mi
Sadece aile için demiyorum. Yanımda olunması geren zamanda hiç kimse yanımda olmadı
Anladim
İyi geceler... Sanırım uyuyacağım ya da uyumaya çalışacağım bugün de bitsin diye
Benim hiçbir şeyim yok 😞 Kıskandım diyebilirim evlatlarının arkasında duran aileleri görünce mutlu oluyorum başarılarının devamını dilerim..
Ailen nerede
Teşekkürler
Aile yapım biraz kırık birbirimizle iyi anlaşamıyoruz birbirimize fazla güvenimiz yok babam ben 6-7 yaşımdayken beni bıraktı zaten ama tekrar dünyaya gelsem aynı hayatı yaşamak isterim beni güçlü bir insan yapan tek sebep bu ve bundan memnunum..
Annen yaşıyor mu
Evet ama geçmişte yaşadığımız bazı şeyler yüzünden annem diyerek sarılamıyorum aslında bakarsan 3 yıldır hiç sarılmadım etkiliyor tabi insanı ama taştan yüreğim sayesinde koymuyor 👍
Öldürmeyen acı güçlendiriyor dediğin gibi
Aynen öyle eksikliğini yaşıyorum tabii ki dışarıda annesiyle babasının elini tutarak yürüyen bir çocuk gördüğümde gözlerim doluyor ama yapacak bir şey yok.. Umarım hiç ayrılmazsınız birbirinizden iyi akşamlar
Hakkında hayırlısı olsun
Sağoll
Ailem
Benim de gerisi boş haksız miyim?
Öyle zaten
Arkadaş ve sevgili bir yere kadar sence?
Onlara inanmıyorum
Bende gel çak bir beşlik🤚
kendim
👏👍
Ailem
👏👏👏👏
Çocuklarım
Çocuğun olduğunu bilmiyordum degerli kağan beycim
2 adet
Maşallah 🥳🧚♀️
❤❤❤🙏🏼
Tebrik ederim 😊