AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kronik depresyon demek istedin sanırım, bir uzmandan destek alarak çıkabilirsin.
Evt işşizim param yok
Spor yap kitap oku temiz hava al yürüyüş yap sevdiğin insanlar seni mutlu eden pozitif insanlar ile konuş sohbet et hayatından negatif insanları çıkart
alışılmış derken nasıl yani
Depresyondan çıkmak istiyo ama çıkmak için bişey yapmamak
niye depresyondan çıkmak için bir şey yapmıyorsun yap bence çık o depresyondan
Alışılmış depresyon buna deniliyor işte
hiç depresyon da kalmadığım için bilmiyorum ondan dedim
Alışılmamış şeyler yaparak
Şaka değil bu arada
Çıkılmaz
Çıkılır
@Mahmutbgc nasıl ama
Az önce birine cevap olarak yazmıştım
İlaçları Bıraktığın iyi olmuş beyni uyuşturuyor öncelilkle düşüncelerinden korkma onlar senin parçan sen istediğin için o düşünceler var bunu kabul etmekle başka depresyonda olduğunu düşünme haystına depresyonda değilmişsin gibi yaşa veya yaşamaya çalış beyin bu tarz stres durumlarında en kötüsünü düşündürür hayal ettirmeye çalışır bu normal sadece sana olan birsey değil işten izin alma hakkın varsa 1 ay izin al daha önce yapmayı çok isteyipte yapamadığın şeyleri yapmaya çalış en azından dene daha önce hiç yapmadığın bir şey yap olumsuz düşünceler seni korkutmasın sadece ilaçla yenebelicegini düşünme bunu meditasyon veya yoga da yardımcı olabilir saçma gelebilir belki ama çok güze bir kuran tilaveti de yardımcı olabilir katkısı olur umarım Allah yardımcınız olsun
Yaa şey yap mesela çok güzel bir makyaj yap bu tarz şeylerle başta anlık mutluluklar getirir seni hayata karşı ısındırır daha sonra daha büyük şeyler yapmaya çalış sana imansız gibi gözüken şeyler olsun
@Mahmutbgc 1buçuk yıldır işşizim bu süre zarfında aile dostumuzn oğlu ve bnmde sevgilim olan kişi beni iğrenç bi şekilde kandırarak aldattı ve aldattığı kızla evlendi davetiyesi elime geldi hatta düğününe gitmeye zorlandm 5 kişilik arkadaş grubumn hepsi evli eski çalıştığm işten arkadaşm olan bi kız benim beğenip bi gün alırm dediğim tüm eşyaları alıp bana hava atıyodu 26 yaşndaym anam babam çalşıyo erkek kardeşm mezuna kaldı 2+1evdeyz kışın dedem bizle kalıyo zaten ona ayrı sinir oluyorum ben kendim ise bu süre zarfnda bi sürü ilana başvırdm garsnluk günlük market işleri part full time bi sürü asıl mesleğimi yapmak istiyom ama tecrübem yok ve güvenmde kalmadı kendime geçen sene 25 kg vermiştm hepsini geri aldm şu an 91 kg ve konuşurken kekemelik takılma var stresli olduğum için dahada arttı telefonda alo bile diyemiyom bi iş başvurusu yapsam işverenle konuşamcm bile özgüvensizlk değersizlk aldı başını gidiyor annem babam tartışıyo bıktım artk bişey desem kendimi savunacak halim yok onlara mahcup oldm isyam etmek istemiyom ama bıktm elimden geldiğince ibadetimi yapmaya çalışıyom ama bu mu adalet bıktm artık bıktm instgramda ise tüm bnle yaşıt arkadaşlarö hep evlendi nişanlandı eski çalıştığım firmadaki arkadaşlarım ise hep terfiler aldılar ben ise evde h bişey olmadı ekstra ailemede mahçup oluyom kararmsalık ve olumsuz tüm bedenimi sardu daha da yazmadığım bikaç sorunm var
Yaaa çok zor bir durum okurken ben daraldım ama sürekli bu karamsarlık nereye kadar bir şekilde bu durumdan çıkman gerekiyor adil olmasada hayat kimseye acımıyor bu durumu kabullenmeyi bırak baştan başla herşeye sosyal medyayada aldırış etme söyle bir tespitim de var hayatta yaptığı her şeyi sosyal medyaya atan kişiler kendini değersiz hisseden kişilerdir bu benim tespitim yani birileri ile kendini kıyaslamayı bırak boş insanlara zaman ayırma keşke o düğüne gitmeseymişin ama olmuş birkere unut geçmişini sana engel olmasın aile problemlerine kafanı takmamaya çalış herkesin hayatı güllük gülistanlık değil kendine odaklan kendime ekstra ne katarım diye bak hayata artık
@Mahmutbgc olmuyor işte olmuyor 😔
Denemezsen olmaz dene sürekli dene
@Mahmutbgc hep denedim hep olumsuzluk hiç yüzüm gülmedi
Eee ne yapacaksın o zaman böyle ölene kadar üzülmeye devam mı edeceksin bunun sonu yok dediğimi yap yapamazsan tekrar dene mutlu olmak için çabala başka yolu yokkkk
@Mahmutbgc herşeyde başarısız oluyorum
Bu doğal birsey zaten önemli olan denemek kendine bir özgüven getir yaaa böyle olmaz ki bu kafayla hayattan daha çok bıkarsın kendimi arabada motivasyon videosu ceken elemanlar gibi hissettim 😂
@Mahmutbgc inançn kalmadı artk hangi sorunumy düzeltcm yapıyorum çabalıyorm tek tek sorunlarmı çözmeye çalışıyom ama daha beter oluyo veya olmuyor
Daha farklı şeyler dene aynı şeyleri deneyerek başarıya ulaşmazsın
@Mahmutbgc tamam
Tamammm dediklerimi yappppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp
@Mahmutbgc aynn
Kötü birsey mi dedik ya
@Mahmutbgc sanki ben denemedim mi? Her yolu senn bu dediklerini kaç kere denedm olmuyıt
yaa iste diyorum ki bende sen denemeye devam et Allahın izni ile hersey olur neyin hayırlı olduğunu biz bilemeyiz umutlu ol karamsar olma senin bu halde olman üzüyor beni
@Mahmutbgc biliyomusn artık dua etmekte içimden gelmiyor
Anlıyorum ama içinde hala birseyler varsa devam et bıkma yani
@Mahmutbgc dediğin gibi olmuyor işte olmuyorrrrrrr
Sen okurken daralmışınn bn yaşadım bunları
İntihar et dememi bekliyorsun yapcak başka şeyin yok çabalamak zorundasın
Olurrrrrrrrrrrrrrr
@Mahmutbgc intiharı denedm olmadı zatrn
Ne yaptın ki
@Mahmutbgc temizlik malzemelrrini karıştırıp kokladm
Allahtan bir şey olmamış değmez yani hayatını yaşaaaaâaaaaaaaaaa anlık düşün paraymis falan düşünme
@Mahmutbgc parayı nasıl düşünmicmm
Çok parayı düşünme olur elbettttt hayattam zevk almaya calişss
@Mahmutbgc zevkli hayatım yok
Benimde yok
@Mahmutbgc senle ben aynı değiln
Mutlaka
@Mahmutbgc tez vakittw alsn Allah canımı
Allah korusun ya
@Mahmutbgc nee alsn iştw
Yok yok almasın toparlarsin sennnn
@Mahmutbgc hee 1buçuk yıl oldu yaa 1buçuk yıl ya ne zaman toparlcm
Yaa o potansiyel var sendeeee ben anlarımm 😂