MyHeritage gibi İsrail kökenli yabancı şirketlere güvenmiyorum ve DNA kitinin bile Türkiye'ye gelmesinin ayrı bir dert olduğunu ya da gelse bile biyolojik örneğin gönderilemediğini , çoğu kargo şirketinin bu gönderimi kabul etmediğini söyleyenler yüzünden ben de yabancı şirketlere yaptırmak istemiyorum. Peki Türkiye'de Etnik köken DNA testi yapan yerler var mı?
Teşekkür ederim cevaplar için.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bunu bende merak ettim
Yabancı şirketlere yaptıran çok insan var da çoğu yurt dışında yaşıyor mu acaba da yaptırabiliyorlar diye düşünüyorum. Çok istediğim bir şey atalarımın nereden geldiğini öğrenmek ve senelerce bu duyguyu bastırmakla uğraştım içimde.
E devletten bi parca olsun goruntuleyebilirsin
Soyagaci sorgulamadan.
Adların hepsi türkçe veya türkleştirilmiş zaten. Balkan göçmenlerinin çoğu türk çıkmıyor dna testlerinde. Youtube'da çok örneği var ama ben paramın boşa gitmesini istemediğim için yurt dışından sipariş etmeye korkmuyor da değilim. Avrupa ülkelerinde olsaydım daha kolay olurdu maalesef.
Olabilir. Ama suradan yola cikabilirsin. Geldikleri memleketi arastir. Sonra oranin nufus-kokenini arastir. Gibi gibi.
Yok. Olmasına imkan yok. ABD ve İsrail bu işin piridir
Coğrafya kaderdir diye boşuna demiyorlar.
Türklerin belli bir kökeni olmadığı için ordan burdan karma devşirme bir toplum
Onu sormadım ve biliyorum zaten öyle olduğunu da kendi atalarım Türk değil. Tam anlamıyla nerede olduğunu öğrenmek istedim. Vatandaşık vs onlarla uğraşırım.
İstanbul bazlı yerler vardır
İstanbuldayım da araştırınca da bulamadım pek. Daha ayrıntılı bakmam gerekiyor
Benimde merak ettiğim bir konu
yok.
tamam kes
Var her yer de
Bir şey derdim de neyse.