Oğlum hayatında hiç babasını görmedi?

28 yaşındayım. Oğlum 7 yaşında. Grafikerim. Oğlumla beraber yaşıyoruz. 8 sene önce hayatımdaki adamla bir beraberliğimiz oldu hamile kaldım adam hamile olduğumu öğrenince aldırıcaksın dedi bende direndim doğurdum. Oğlumu çok seviyorum. İyiki hayatımda. Anne oğul gibi değilde arkadaş gibiyiz. Oğlum hayatı boyunca babasını hiç görmedi. Ona ne kadar ilgi göstersemde bir baba eksikliği zor bir şey. Oğlum 1. Sınıfı bitiriyor bu yıl seneye 2. sınıf. Eğitimine çok önem veriyorum. Kendi ailemde çok düşkünler torunlarına. Maddi manevi hep yanımdalar. Bu yıl okuma yazma töreni olacak yıl sonunda. Öğretmeni annen ve babanın ismini yaz demiş. Oğlum daha babasının bile ismini bilmiyor. Arkadaşlarına özeniyor mu diye düşünüyorum. Dün yanıma geldi benim babamın adı ne neden yanımda değil dedi. Bende donup kaldım küçücük çocuğa baban seni terk edip gitti mi deseydim. bir şey diyemedim. Aslında ilerde bir Sevgilim olabilir aynı evde yaşayabiliriz. Hem çocuğuma abilik yapar diye düşünüyorum bazen. Oğluma baban öldü mü diyim?
Oğlum hayatında hiç babasını görmedi?