Çevrenizdeki insanları samimi buluyor musunuz?

İnsan olmamak konusunda oldukça istikrarla hareket eden bu gruhlar. Yalan söylemeyi, ahlaksız davranışları, ötekileştirmeyi, saygısız olmayı meziyet saydıklarından ve bunu düzeltmek için iki satır okumadıkları için samimiyet kavramına oldukça uzaklar. Eminim kelime olarak anlamından da bihaberdirler.
insanlar arasındaki samimiyet genellikle kişisel deneyimlere ve etkileşimlere dayalıdır. Her insan farklıdır ve samimiyet hissini farklı şekillerde ifade edebilir. Dolayısıyla, sizin çevrenizdeki insanları samimi bulup bulmamanız, sizin deneyimlerinize ve algılarınıza bağlı olacaktır. İnsan ilişkileri karmaşık ve her zaman net bir şekilde değerlendirilemeyen bir konu olduğu için, samimiyet konusunda kişisel tercihler ve deneyimler önemli bir rol oynar.
Cevap
40Cevap
Bulmuyorum ama az bir izlenimden sonra veya sohbet ettikten sonra samimi oluyorlar.. ee insanlar konuşa konuşa hayvanlar koklaşa koklaşa diye boşa dememişleryaaa😏😝🤣
Çevremdeki insanların hepsi samimi. Sevgilerine ve ilgilerine güvendiğim insanlar. Güvenmediklerimi hayatıma almıyorum zaten hepsi benden uzak dursun.
Evet çünkü samimi bulmadığım insanlarla pek muhatap olmuyorum, çevremde de bulunmuyorlar doğal olarak. Az insan, öz ve samimi insan 😉
Gerçekten o güveni hissetmedigim ve samimiyetine inanmadığım hiç kimseyi hayatıma sokmam onun haricindeki insanlarla konuşurum ama samimiyet kurmam mesafe herzaman olur
@Tajdoobecer ilk defa burada numarasını atan birine denk geliyorum 😂 neden buraya numaranızı yazdınız millet görüp rahatsız edicek
Neden bir insan samimi bulmadığı bir insanla bir araya gelir ki ya samimi bulursun ya samimi bulamazsınız ikisinin arasında kalmak saçma olduğunu düşünüyorum
Evet samimi buluyorum karşılıklı alışveriş içindeyiz! Gayet makul yani! Gerçek olanda bu değil mi zaten?
Hayır bulmuyorum. Aslında iyi insan var ama 30 40 kişilik ortamda 3 5 ağır abi olunca herkes onların insanları birbirini kirdimasina dahil oluyor.
Herkes iki yüzlü çocuklardan başkasi samimi gelmiyor bana
Ailem haricinde hiç kimse samimi gelmiyor bana.
Ailem dışında çevremde kimse olmadığı için ailemi samimi buluyorum.
Kisiden kişiye degisiyor ama bana sorarsan benim arkadaşlarim zaten samimi
Evet samimi olmayan insanı çevremde tutmam ki zaten
Çevremde sahtekar insan barındırmam.. Sayıları cok az ama candan insanlar, bu yetiyor..
Samimi değiller, oynuyorlar ve bende hepsinden kaçıyorum
Çevreme dahil ettiklerim samimi bulduklarim oliyury.. dahil etmiyorsam samimi bulmuyorumdur
O kadar çok şaklaban var ki kimse samimi gelmiyor artık.
akrabalar mahalle filan samimide öbürleri çok yapmacık.
hayır, çevremdeki insanları samimi bulmuyorum.
Samimi buluyorum ama içinde olmayanlarda var tek tük
Ya bulmuyorum dicektim. Görseldeki ortam baya samimiydi🙈
En İyi Cevap