Güncellemeler
+1 yıl
Düzeltiyorum
Anlayacağınız hâlâ çocuk yetiştirmeyi güç simgesi olarak gören yozlaşmış bir zihniyet var.
Anlayacağınız hâlâ çocuk yetiştirmeyi güç simgesi olarak gören yozlaşmış bir zihniyet var.
2005 ve sonrası tarihlerde doğan nesil için söylüyorum resmen sabır sınavı ne kadar problemli ne kadar saygısız ne kadar mikrop bir nesil böyle. Aileleri bu çocukları böyle yetiştirmek için ne kadar uğraştı asıl suç çocuklarda değil ailelerinde sırf kendi çıkarları için bakamayacağı kadar çok çocuk yetiştiriyor ancak asıl önemli olanın doğru çocuk yetiştirmek olduğunu anlamıyorlar. Anlayacağınız çocuk yetiştirmeyi güç simgesi olarak gören yozlaşmış bir zihniyet olarak görüyorlar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben bu kesime 2004 ve 2003'lüleri de eklerim. Aşık olup evlenen hemen her çift çocuk yapıyor ama iş bakmaya geldi mi ikisi de kaçıyor sonra yabani ot gibi büyüyünce de çocuk suçlu oluyor cahil aileler çocuk sahibi olmasın!
2003 ve 2004? Doğru olabilir ancak bunun en iyi çözümü yuva kurmak için bile sınavlar olmalı bununla da İçişleri Bakanlığı ilgilenmeli sınav sonrası geçen çiftlere verilen ehliyet yasal zorunluluk haline gelmeli aile içi şiddet gibi yuvayı bozacak durumlarda ehliyetine el konulmalı kaçak doğacak çocuklar kaçak olan yapılan evlilik çiftlerin aile yakınlarına haciz cezasıyla sonuçlanmalı kaçak doğacak çocuklar devletin koruması altında yetiştirilmeli. Böyle bir uygulama var mı varsa da hangi ülkede var bilgim yok ancak bu benim fikrim.
@Venetor sana görüşlere atlama izni verdiğimizi hatırlamıyorum
+1
+1 i kime verdin neden verdin gizli pembeli dostum?
Size verdim ehliyet konusunda katılıyorum anlamında
Teşekkürler.
Aynen çoğu dinsiz özenti acımasız kaprisli nazlı depresif rahata alışmış tipler zorluğa gelemiyorlar samimi değiller tek bildikleri sorgusuz sualsiz anarşistlik yapmak
Bir de bunların gelenekleri saçma gökkuşağı mıydı g*tkuşağı mı tam hatırlamıyorum öyle saçma canım kutlamalar yapıyorlar. Bunları g*tkuşağının derinliklerine gömelim bari.
Ya öyle şeyleri desteklediklerini niye belli ediyorlar anlamış değilim zaten kuytu köşelerde istediklerini yapıyorlar bir de ortalıkta eylem yapıp çoluk çocuğun aklına girmeseler bari
Instagram da gökkuşağı partisinden bir kesit izlemiştim 2 kız 3 adam dan biri kendi renginde cif getirmiş içiyor. Bu kadar manyaklık olamaz. Biz de parti yaptık doğum günü partisi yılbaşı partisi vs. ama bu kadar sapıtmadık.
Genelleme yapman ahmakça ben de o nesildenim senin gibi canım yorumlar yapan asalaklardan illallah ettim tttunuz Z kuşağı Z kuşağı canım senin yaşında canım da çok saygısızsa senin yaşında saygısızsa çok
Karaktersiz adam.
Bu kadar ne yazdın da kelimelerin sansürlenmiş?:d
Annesini katmadim bir
Ben de 7 sülaleni katmayı unuttum kb. Şimdi ekledim. Unutmadan anneler gününde anneni sevgililer gününde sevgilini s*keyim.
@Venetor karı kız keseceğine git karpuz kes. Abazanlık sana yaramıyor gülüm.
Keresde çok konuşma yataşa kökünü s... m
:D Herkes senin gibi homosexual değil. Merak etme.
Üzüm üzüme baka baka kararırmış. Sizin gibi boş insanlar olduğu sürece yeni nesildeki kötü tiplerin olmasını yadsımamak gerekir. Ayrıca daha tartışma kültürü olmayan bir insansınız. Yorum silmekten başka ne tür bir becerin var?
Malak işte ne olacak amele tohumu kıt beyiniyle soru sormuş bide.
Bir de ortada hiçbir şey yoktu. O tür insanlar her jenerasyonda var yazdım. Bunda icerlenecek bir şey yoktu. Direk hakaret etmiş.
Annesi topluma mââl olmuş bir karaktersiz belli. karısını o jenerasyondan biri halletdi herhalde
Gizli mavili ben de senin ananı becerecem birazdan.
Akşam akşam canını aldirma bana it tohumu
Top olduğun o kadar belli ki gizliden delikanlısın ben ise tanınmak istemediğimden benim çizgim belli.
Tanin allah aşkına tanin
Venetor homo olsam senin gibi kız yoksunluğundan sorulara ilk atlayanlardan olmam. Seni bilirim ben.
Tamam
Gizli mavili zamanında senin karını herkes becerdi mi de bunlardan bahsediyorsun?
Tamam.
Tek bildiğin laf tamam. Seni idiot seni. Sen şimdi idiot ne demek onu bile bilmiyorsundur. İdiot senin gibi eğitilmesi imkansız kimselere denir.
Tamam..
@venetor homo olsam senin gibi kız yoksunluğundan sorulara ilk atlayanlardan olmam. Seni bilirim ben.
Ananı ben hariç başka kim becerdi gizli mavili?