çok teşekkür ederim @livaneli
Evde yalnızken nasıl vakit geçirilir?
çok teşekkür ederim @livaneli

Annem babam şehir dışına gitti 3-4 gün evde yalnızım bugün 2 gün aslında yalnız olmayı seviyorum, özgür bir şekilde takılıyorum ama daha farklı neler yapabilirim onu merak ediyorum. Ne vardı şöyle bir sevgilimiz olsaydı da sohbet etseydik 😂
02 Haziran 2023 Cuma 19.44
Kitap okuyabilirsiniz, film izleyebilirsiniz, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz, müzik dinleyebilirsiniz, değişik yemek tarifleri deneyebilirsiniz, resim çizebilirsiniz, spor yapabilirsiniz...
Yani kitap okuma ve film izleme dışındaki şeyler biraz bana uymuyor engelli olduğum için birazcık kısıtlı
Ben düşünüyorum şu an birkaç gün evde tek başıma kalsam ne yaparım diye. Uykumu alana kadar uyurdum, sabah güzel bir kahvaltının yanına dizi açardım. Muhtemelen uzun sezonlu bir dizi olurdu. Tüm gün dizi izler akşam üstü dışarı çıkar biraz yürüyüş yapar eve geri döner dizi izlemeye devam ederdim
Tam benim kafadan bir kız modeli
Teşekkür ederim
Rica ederim güzel ve doyurucu bir yorumda
Ben de evde yalnız takılmayı seviyorum. Çekirdek çitlerim TV izlerim ya da PlayStation filan oynarım.
Eic için teşekkür ederim 🌹✌️
Rica ederim kardeşim ne demek
Cevap
11Cevap
Temizlik, bulaşık, çamaşır, yemek yapmaktan vakit bulamıyorum ki 🤣
Harbiden ya iki gündür evde tek kalıyorum kendi başına çay demle kahvaltı hazırla annemi şimdi daha iyi anlamaya başladım 😂
oyun oynuyorum Uyuyorum kitap okuyorum muzik dinliyorum Uzaniyor hayal kuruyorum
Ben de hayal kurmayı severim
Çok güzel vakit geçiyor. Şu an nasdaq ve coin takip ediyorum. Arada arkadaşlar arıyor. Artı olarak film veya belgesel izliyorum.
Spor yaparım oyun oynarım yemek saatim geldi mi yemek söylerim dışarı çıkarım hava alırım gelirim tekrar bilgisayara geçerim dizi film izlerim 🤷♂️
Kanka film izle , müzik dinle , meraklı olduğun konular hakkında video izle , hep yalnızım da nasıl vakit geçiyor anlamıyorum inan ki
Film izlerim müzik dinlerim yapacak bir şeyler bulurum. Evde vakit geçirmek çok keyifli benim için
Bilgisayar oyunu oynayarak, film belgesel oynayarak.
Müzik aç tv'den dans et, film izle, gecelerden sabaha kadar , bolca abur cubur al, kendi basina pijama partisi yap , arkadaşini cagir iki arkadaşini pijama partisini yapin, okey, oynayin evi karıştır ahahahahha
çılgın kız müzk flim güzelde dans işi zor engelliyim arkadaşım da yok :)
He olsun engelliler dans edemiyo mu iki omzunu salla bitsin gitsin aa
Alternatifçi kız ya Bugün fizik tedaviye gittim Biraz yoruldum da o yüzden Bahane arıyordum
2 kez fiziktedavi yap dans işte oyle dusun 😊
Benim sağlığımı ve moralimi düşünen çılgın kız seni de unutmayacağım 😀
😀😀🎶🎶🎧🎧
Dur sana muzik atiyorum keyfin yerine gelsin
Bir gün takipçi listemde seni görmek isterim
İbrahim erkal'ı severim
Bende severim 😊🎧
Hatta benim rahmetli eniştem Halamın kocası yurtta büyümüş İbrahim Erkal ile beraber kalmış
Valla ne guzel olabilir ,
Eniştem de vefat etti İbrahim Erkal da vefat etti
Evet Allah rahmet eylesin,
Amin
Ev işin varsa yap ya da dinlen
Genelde öyle vakit geçiriyorum Bilgisayar telefon dizi film derken geçip gidiyor
Kafanı dinlendir daha ne istiyorsun
Yok Kafamı dinliyorum şu anda çay demledim Içeceğim
The walking dead bitirilir hitiremedim bi
biter inşallah
Müzik dinle, Film izle, kitap oku
teşekkür ederim sana :)
Rica ederim canım 🙂
o hesabı kapadım
Film dizi önerebilirim istersen
tabiki
tamam
kitap okurdum sıkılınca tv falan oyun falan oynardım herhalde
Rahat rahat mas yaparak
tek yapmaktan sıkıldım ama yapıyorum
@d1lara2 mastürbasyon diyor
Mas tek yapilir zaten ya çift olsa adı mas olmaz
Yok Tek yapıldığını zaten biliyorum da hani böyle video izleyerek falan yapmak artık sıkıcı geliyor böyle karşılıklı olması lazım
Dizi izlerken baya vakit geçiyor
Evet ya güzel vakit geçiyor
Müzik dinleyip uyuyarak
Kulakligi tak tikok dan begendigin seyleri ac öyle izle yuruyus yap evin içinde
Müzik dinlerken temizlik yapıyorum
Uyu, yemek ye
Teşekkür ederim abiş
ben film izliyorum
Kitap okuyarak dizi izlyerek
Pc de poker oynarsın öyle
Yürüyüş
Film filan izle. kanka.