AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Uyandım
Nöbetin son dklari günaydın
Son dakikalar geçmez ya :D
Bir şekilde geçiyor 😄
kaç dk kaldı bari :D
40 😂
Sağlıkçısın herhalde, hasta çok muydu bugün yoksa işler kesat mıydı :D
Pek yoğun değildi bu nöbet😄
Ekşın olmadı mı yaa damar felan patlatmadın mı bugün :D
Hemşire değilim doktorum 🤦
Hemşire çok burada ya doktora ilk defa geldim. Hocam 10 senedir başım ağrıyor diye gelen olmadı mı bugün tüh ya :D
Onlar gündüz gelirler acile birkaç geliyor tabi 😂
Bir şey okumuştum çocuk niye uzamıyor diye gece 2'de acile götürmüşler. Asistanda sabaha kadar bekleyelim bakalım uzuyor mu uzamıyor mu demiş asdfgh
Ahah bazı aileler çok garip 😂
Kaç hasta baktın bugün :D hastalık hastaları çoktur ya valla sizin işinizde zor :D
20 falandır çok yok 😄
Tus'a hazırlık var mı hocam :D
Uzmanlık yapıyorum zaten 😂
Geçen sene hallettim onu
Hangi bölüm uzmanlığı :D
Radyoloji 😂
Hocalar nöbetleri sana kitliyor tabi :D oo radyoloji severim :D usg'ye mi verdiler seni acilde yoksa bt felan mı yorumluyorsun :D
İkisi de 😬
Neyse hocam seni tutmayım ben ama yurtdışına gitme lütfen, kolaylıklar diliyorum :D
Yok düşünmüyorum teşekkürler 🙋
Bi ara denk gelirsek sana bi mr yorumu sorucam hocam grş :D
Hatta soruyum sen müsait olunca yazmak istersen yazarsın hocam. Bu sakroiliak mr'da kemik iliği ödemi ne anlama geliyor. Sağ iliak kısmında kemik iliği ödemi varmış. Takip, inceleme önerilir yazıyordu.
Ben daha kas -iskelet sistemini almadım ama orada enfeksiyon inflamasyon a bağlı dokular şişiyor ona bağlı T2 de parlak görülebilir bir eklem hastalığınız var mıydı
Yok hocam kalçam ağrıyor diye gittim. Sakroiliak kontratsız mr çekildi. Bi doktor seronegatif dedi diğer ankilozan başlangıcı. Hangi birine inanıyım bilmiyorum. Radyolojide de saçma bi durum başıma gelmişti yıllar önce hipofiz mr'ı çekildim. Yorum 3 mm nodüler sinyal değişikliği (mikroadenom) diye gelmişti, endokrine göndermişti. Başka hastaneye gittim endokrinci sonucu anlamadı radyoloji konsültasyonu istedi. Sonuçta ıvkm sonrası heterojen konstratlanma görülmüştür diye geldi. Yani iki radyolog farklı şey demişti. Radyolojiye güvenmeye çalışıyorum. Biri mikroadenom diyordu diğeri kanama diyor, heterojen konstratlanma kanama demek herhalde siz daha iyi bilirsiniz. Radyoloji ile aram iyi değil :D
Sizinde işler hep ters gitmiş 🤦
Hocam inflamasyon romatizmal durumlarda mı oluyor. Radyolog takip araştırma önerilir yazması standart mı? Genelde ya onu ya da klinik korelasyon önerilir diye yazıyor radyologlar :D
O genelde standart klinikciye pas atılıyor
Klinikçikler seronegatif ya da ankilozan başlangıcı dedi. İki farklı doktor hangisine inansam bilemiyorum ama seronegatif daha mantıklı geliyor bana :D
İkisi de olabilir o durum çeşitli hastalıklar da gorulur ankilozan spondilit te bir çeşit seronegatif artropati zaten
Mr'da belli olmaz mıydı ankilozan spondilit olsa, kliniğe göre teşhis koymak bana ilginç geldi bilmiyorum. Hlab27 pozitif çıktı ondan olabilir :D
O zaten önemli bir faktör hiçbir zaman bir mr BT ile klinik tanı konulmas hastaların diğer bulguları ile korele karar verilir
Peki size göre hangisi mantıklı geliyor. Kan testleri normal. Ana testi dfs 70 yalancı pozitif. Hlab27 pozitif ama oda anlamsız pozitif olabiliyormuş
Yani öncellikle bencede as düşünülür ama kesin bişey demek güç takip etmek lazım
Anladım hocam zaman gösterir ne olduğunu o zaman net olarak. İki doktorda rantudil yapıştırdı geçti. Seronegatif diyen fizik tedavi uzmanı, ankilozan diyen romatolog bu arada :D
Benim
sana günoo o zaman benden :D
Alandayiz 😂
Günaydın