Sizce nasıl kurtulurum?

7 sene önce babamla annem bir senedir barisikti ve abim yoktu, sonra o geldi eve, ben basta geçici sandım gidicek, ama kalici gelmis, ama ilk bastan anladim bize huzur vermeyecegini, babama bu beni rahatsiz ediyor bize hic huzur vermez gidecek dimi diye sordum, o da katlanicaz dedi, sonra birden abim ortaya cikti bizi dinliyomus, ilk dakkadan huzur vermemeyea başlamıştı, simdi o bu evde oldugu surece ablami evlenmeden once dövdü, sonra altinlarini çaldı dolabından, sonda bana 50 TL icin vurdu, annemle bir olup saçımı kesmeye kalkisti ben de imdat diye bagirarak apartmana ciktim, o kadar komsu arasindan 1 kisi kapisini açtı onlar da annenler haklı iş yap annen calisiyo dedi magdur halimle. Sonra sürekli bana huzursuzluk verdi, ben nereye gidersem evin icinde oraya geliyordu, artik krtulmak istiyodum, rahat olmak icin sürekli tuvalette vakit geciriyodum, odama girince hemen sicriyodum, surekli odama dolabini karistima bahsnesiyle gunde 40 kere girip telefonumda neler yapiyodum onu dikizliyodu, bi kere erkek arkadasimi yakalayip babama soyledi beni dovsun diye, hep aile huzurumuzu bozmaya calisti, sürekli evin icide bozgun çikarma pesindeydi, beni, telefonumu takip ediyordu, bi kere banyo yapmistim, evde abimden baska kimse yok, salonda oturuyodu, yatak odama gitsem takip eder diye annemlerin odasina giyinmek icin girip kapiyi kilitledim, geldi kapiyi acmaya calisti, kapida beni bekledi, icerde ne yapiyorsun diye, baska bi zaman kapı deliğinden beni normal salondayken dikizlediginu yakaladım, surekli ajan gibi bir şeyin peşindeydi, sonra calismaya basladi bi nebze olsun kurtuldum rahatladım, tabi eve bir kr katkisi olmadan bedava yasayip hizmet gördü, calistgi yerden kumar oynayip annemin arsasini sattirip ona odetti, şimdi tekrar borçlanmis tekrar odemesini istiyor, odemeyice de anneme huzursuz davraniyor, bugun misafirler vardi, gorseniz o kadar normal insanmis gibi davranıyor ki, onlar gittiğinde anneme sen s@l@k mısın falan siye terbiyesiz konusuyor, arkadasinin evine temizlikci ayarlamis diye, ben de annemle oyle konusma bir şey olmaz dedim diye seni dovmedigime dua et diyerek telefonla uzerime yürümeye calisti annemler ayırdı, boyle pislik insanla ayni evde yasiyorum polis de cagirmistim bikeresinde ama sikayetci olmadim, zaten borcu var diye bi kadini senle ciddi dusunuyorum diye kandirip parasini almis şimdi de odemiyor herkese zarar evde kimse onu istemiyo tum aile bıktık, ne yapacagiz bsbsm tek kelime edemiyor kimse ona gıkını cikararmiyo

Sizce nasıl kurtulurum?