Üniversite Evime 30 km ama şehir dışı olduğu için sadece servisle gidebilirim aylık 1500 ₺, 2 yıllık zaten
*** Birikmiş altınım var biraz onu bozdurup ödeyebilirim, ama İÇİM HİÇ RAHAT DEĞİL bu kadar para vermeye değer mi? Biraz keyfine okumak gibi olucak benim ki... Universite ortamı göreyim sosyalleşeyim felan işte çok yalnızım çok bunaldım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Millet okul bitsin havasinda sen okula. baslama derdindesin git bir ise calis orada sosyalles altinlarinda yerind3 kalsin kazandiginlada ilave yaparsin
Onlar kıymetini bilmiyorsa ben ne yapayım ki
Denedim olmuyor özel sektör köle gibi eve gelip uyuyorum sadece, yemek molasına herkes sırayla çıkıyor ne sosyallesmesi
Ne yazikki oyle ama. Is cikisida yapabilirsin
Halim kalmıyor ki sürünerek eve gidiyorum
Neis yapıyorsun
Bence değer. Çok da pahalı değilmiş. Dolmuş olsa zaten o kadar tutar.
Çok değil dimi zaten şu ekonomide o paraya en fazla havuzlu spor salonuna giderim. Ben zaten havuzu olmayan küçük spor salonuna bedavaya gidiyorum teyzemin
Çok bi para değil, bence değer.
Git işte okula etkinlik olur sanada
Çok değil dimi zaten şu ekonomide o paraya en fazla havuzlu spor salonuna giderim. Ben zaten havuzu olmayan küçük spor salonuna bedavaya gidiyorum teyzemin
Git çalış orada sosyalleşirsin
Denedim olmuyor özel sektör köle gibi eve gelip uyuyorum sadece, yemek molasına herkes sırayla çıkıyor ne sosyallesmesi
Aynı ben
Ee niye bana git sosyalleş diyorsun işte ;) olmuyor işte
Bazı insanlar yapabiliyor ama işten sonra ya da tatil günlerinde
Yapma öyle bir hata
Neden ki
Boş ortam se k sten başka bişi yok