Erzincanliyim Tulum peyniri Bal Dermisyon Fasulye Pestil Bakır işletmeciliği Maden Suyu Girlevik Şelalesi Ergan Dağı Kayak merkezi Kemaliye evleri ve Karanlık Kanyonu Mama Hatun Kervansaray ve Türbesi Sultan Melik Türbesi Tertibatı Türbesi
Erzurumluyum yiyecek olarak; cağ kebabı, kadayıf dolması. Tarihi mekan olarak; çifte minareli medrese, tabyalar ve üç kümbetler. Doğallığı olarak ise Tortum şelalesi ve kışı meşhur diyebilirim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Muşluyum ve kürdüm. Kürt olduğum içinde gurur duyuyorum. Muşun lalesi meşhur
Sana 5 dakika profilimi analiz etmeni tavsiye ediyorum. Yazdığım cevaplardan nasıl bir insan olduğumu çıkarmaya çalış, ondan sonra kime oy verip vermeyeceğim ben söylemeden kesin bir sonuçla ortaya çıkar. Kolay gelsin sevgiyle kal 😊
@lılılull Hamursuz ekmeğini sac'ın üzerinde pişiriyoruz, sonra ördek veya tavuğu suda pişiriyoruz sonra hamursuzları üçgen şeklinde katlıyoruz o suya bandırıyoruz tepsiye diziyoruz bir kat yapıyoruz üstüne tereyağı bir kat tereyağı derken en üstüne de etleri parçalayıp koyuyorum. Gerçekten o kadar lezzetli ki bak bu da resmi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ankara
Erzincanliyim
Tulum peyniri
Bal
Dermisyon Fasulye
Pestil
Bakır işletmeciliği
Maden Suyu
Girlevik Şelalesi
Ergan Dağı Kayak merkezi
Kemaliye evleri ve Karanlık Kanyonu
Mama Hatun Kervansaray ve Türbesi
Sultan Melik Türbesi
Tertibatı Türbesi
Erzurumluyum yiyecek olarak; cağ kebabı, kadayıf dolması. Tarihi mekan olarak; çifte minareli medrese, tabyalar ve üç kümbetler. Doğallığı olarak ise Tortum şelalesi ve kışı meşhur diyebilirim
Muşluyum ve kürdüm. Kürt olduğum içinde gurur duyuyorum. Muşun lalesi meşhur
Valla ben o memleketi tanımıyorum artık oralı değilim doğduğum yer İstanbul Karayümrüklüyüm buranında Suriyelisi meşhur
Edirne'nin peyniri diycem ama herkes burayı alkolik diye biliyor
İzmir boyoz deniz sahil yaz meze ot yemekleri
Eskişehir Macur köyü köy biberimiz meşhur
Samsun balık muhlama meşhur
Rize çay
Konya etli ekmeği delisi manyağı meşhur
Rizeliyim, buranın muhlaması ve çayı meşhurdur
Rte"a verdin kesin oyunu
Sana 5 dakika profilimi analiz etmeni tavsiye ediyorum. Yazdığım cevaplardan nasıl bir insan olduğumu çıkarmaya çalış, ondan sonra kime oy verip vermeyeceğim ben söylemeden kesin bir sonuçla ortaya çıkar. Kolay gelsin sevgiyle kal 😊
Balonları, bacaları falan.
Samsun
burada tirit meşhurdur
Tirit ne
@lılılull Hamursuz ekmeğini sac'ın üzerinde pişiriyoruz, sonra ördek veya tavuğu suda pişiriyoruz sonra hamursuzları üçgen şeklinde katlıyoruz o suya bandırıyoruz tepsiye diziyoruz bir kat yapıyoruz üstüne tereyağı bir kat tereyağı derken en üstüne de etleri parçalayıp koyuyorum. Gerçekten o kadar lezzetli ki bak bu da resmi
https://images.app.goo.gl/kSfSZvnncK9g3jbM9
Vay be tamam:) bakıyorum
Ben de
@lılılull Tadı mükemmel gerçekten
Kayısı ve depremi meşhur.
Almanım ve en meşhur şeyimiz bira ve sosisimiz
Bretzel unuttum
Pide
Bingöl
kastamonu , sarımsak
19 Mayıs ve Ata'mızın sahlanan at heykeli
çayı