Bu süre zarfında kendimi hayattan soyutladım lise mezunu değilim üniversite hiç gitmedim boyum kısa kiloluyum omuzumda bacaklarımda çatlaklarım var sesim ergen saçım düzleşmez sağ gözüm şaşı sol kulağım işitme engelli çalışmıyorum gezmiyorum bilgisayar oynuyorum ta 2012 yılından beri..
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bı yerden başla artık nerelisin
spor salonu git diyet yap zayıfla bütün gün evin içindeyim yine kilo alıcam en fazla asgari ücretli bir işe girip kendimi mi kandırayım... ANTALYALIYIM
Yo bişey diyemiyorum bende aynı durumdayim
inan benim kadar olamazsın
Bende hiç çıkmıyorum psikolojim bozuk 5 yıl falan hep mutsuz parasız ıssız
11 yıl ben sanırım kendimi bu şekilde öldürene kadar
Ailen destek oluyormu
Hayır onlarda alıştı asıl onlar yüzünden böyleyim
Bende bende
hadi ben erkeğimde bir kıza yakışıyo mu
Bende :(
Erkek
Yanlış açmışım profile bakma sen renge
ok türkiyenin en eziği benim
kendini geliştirmeyi ne zaman düşünüyorsun
Hiç bi zaman 3023 yılında belki , benden adam olmaz ki ben herşeye eziğim
e olmaz tabi şu haline bak
Bakıyorum galiba mutlu mesutum kendimle de evliyim ben hiç şu mesleği yapıcam çok para kazanıcam şu kızla evlenicem yok şurayı gezicem demedim hiç bi zaman sosyallik bana göre değil
hadi ordan kendini kandırırsın ama beni asla bunlara inandırmışsın kendini sen
valla sende cümle bozukluğu var bi şey anlamadım
yalanlarına kendini inandırmışsın diyorum bunlar seni mutlu eden şeyler değil uzun bir süredir depresyondasın alışmışsın normal gelmeye başlamış sana diyorum ama öyle değil söylediklerinin tam tersini istiyorsun
Yaşamaya göre yalan ve bahane zaten.. başka bir ortamda baranımayorum ben benden zaten meslek sahibi asgari ücret üstünde evli çocuklu arabalı sosyal gezintili biri olmam beklenemezdi.. ben hiç hayal beklenti içinde olmadım şu hayatta beni mutlu edebilecek tek şeyin olmadığını düşünüyorum..
bu söylediklerinin hiçbir sen değilsin şu anki yaşadığın durumu sana getirdiği şeyeri kabullenmen sadece neden istemiyorsun kız arkadaş yapmayı gezip dolaşmayı ya da en basiti kendinle vakit geçirmeyi
Bir sürü fiziksel sorunlarım var vücudumda geçmeyecek olan kilodan kaynaklı vücut çatlakları var her yerimde kim beğenecek daha ben kendimi sevmiyorum ağzımda dişim yok saçım kötü boyum yok sorumluluk alamam.. neden istiyim ki birey hissetmiyorum istesem İstanbul'a İzmir'e bile gidemem ölsem sorumluluk alamam çalışmıyorum lise terkim.. beni bağlamaz öyle sevgilidir gezmedir sosyalliktir iştir.. kendimle zaten 11 yıldır vakit geçiriyorum benim evlenmem bile atatürkün dünyaya geri gelmesi gibi bir şey araba süremem ehliyet alamam araba motor sahibi olamam hayatta hiç bir şey yapamam yurt dışı bile gidemem
sürekli yapamayacağından bahsediyorsun ki yapmıyorsun hayatı hep kendin istediğin gibi yaşıyorsun yani o zaman sen mutlusun bi sıkıntı göremedim ben var mı sence
ya gerçekden yapamazsam istesem bile hiç düşündün mü bunu.. ben kendimden kaçıyorum kendimi beğenmiyorum dış görünüşü maddiyatı hiç bir şeyimden memnun değilim bir de sosyal istesemde olamazmışım gibi geliyor ben işe girince ne olacak işden eve evden işe arkadaşım yok dış dünyayı bana sevdirecek bağlayacak bi şey yok.. mutlu değilim kiloluyum boyum çok kısa ağzımda dişim yok sevmiyorum kendimi
neyi yapamamaktan korkuyorsun ki dişin mi yok dişçi orada fiziğini mi beğenmiyorsun spor salonu orada saçın kötüyse kuaför orada bir odanın içine kendini kapatarak bunların olamayacağına inandırıyorsun kendini bunları yapacak paran yoksa kendin için git amele gibi çalış bir süre sen bunları yapmaya başlarken bile hayatında çok şey değişecek 10 sene depresyonda kalmak ne demek hiç mi biri kurtarmadı seni duyur sesini
Sosyal olmakdan korkuyorum hoş olacağım da kuzen gibi , diş de para gezmekde para harekete geçecek bir şey yok arkadaşım mı var sanki ne yapayım dışarda söyler misin , tabi tabi amele olayım çayçı olayım tuvaletçi olayım sonra aşırı özgüvenli olurum değil mi mazallah arkadaşım sevgilimde olur tuvalet yıkıyom diye...
Öyle düşünme seni ki yine iyi antalya gibi bir yerdeysen daha iyidir
Antalya gibi yerdeyim de ne olacak tek başıma istediğim gibi yerleri gezebliyor muyum sanki bir gün kaş bir alanya gidebiliyor muyum sanki 11 yıldır
e git kardeşim ne bu ezikliğin ağlıyorsun bir saattir yolda yürüyemiyor musun kolun bacağında mı yok
Beni bu hayatta mutlu edebileceğini sandığım hiç bir şey yok olsa bu halde olmazdım
sana diyorum ki var sadece bi alışılmışlığın içindesin ve bu sana normal geliyor
doğru ama kolay değil 11 yıl böyle yaşayıpda başka bir kimliğe bürünmek başka birisi olmak korkutuyor nasıl korkutmasın.. ben hiç bir zaman diğerleri gibi olucam demedim düştüğüm hayat tarzı baba sorumluluk vermeyişi böyle olması gerekiyordu.. düzelmeye çalışırken bile benden ne olacak diyorum
Şimdi ise kurtulamıyorum
korkutur tabi haklısın ama bunu dile getiriyorsan değişmek istediğinin göstergesidir kişisel anlamda kendini geliştiriyor musun bununla başlayabilirsin bence
Benim gelişimimden ne olacak diyet yap spor salonu zayıfla diş yaptır saç yaptır kısa boy asgari ücretli işe gir kendini yor al sana sosyallik hayat derdine düştün bravoo