Arkadaşımın parası yokmuş, yemeği ödesem garip mi olur?

eksilere düştüğünü söyledi 40 lira verip bi yere girmesek olur mu dedi üzüldüm biraz ben simit çay da yiyip içerim soun olmaz ama cimri gibi mi olurum
neyse ben ödemek istesem kabul etmiycek bence ama nasıl ikna edebilirim şu an cidden param var ve onunkini de öderim sorun olmaz
ben davet ettim zaten buluşmaya ama aşşırı samimi olmadığım için çekiniyorum, arkadaş olmanın ilk evrelerindeyiz ikinci buluşmamız ve liseden bi kız
Yemek benden olsun bir daha ki sefere de kahveleri sen ısmarlarsın de yap ödemeni. O da bir daha ki sefer seni kahveye çağırır ve güzel bir arkadaşlık başlar.
Seni buraya ben çağırdım, bugün ödeyemezsin de. Nazlanırsa da ısrar ediyorum diyerek gülümse. Ödediğinde utanıp bakarsa sana dostlar bugünler içindir dersin ~ ℳ
Evinize kahvaltıya çağırsanız ya da piknik teklifi güzel bir seçenek olabilir. Ben param yoksa ve bir arkadaşım beni bir yere çağırdığında evime çağırıyorum.
evet mantıklı ben de sandviçlerimizi yapıp öyle yola çıkalım bi dahakine dedim çünkü gezmekten vaktimiz olmuyo amacımız yeni yerler kesfetmek😌
İyi eğlenceler o zmaan 😊
Cevap
16Cevap
Güzel bir jest olur arkadaşına
Sen ısmarla yemeği
Dostluklar iyi günde değil, kötü günde belli olur.
Wc ye gider gibi yap, masadan kalk ve çaktırmadan kasaya git ve hesabı öde... Arkadaşına da bu gün bendensin deyip tebessüm et sonra bir güzel öp ve sarıl..
Morel vermiş olursun böylelikle arkadaşına da
Teklif edersin 2 3 kere güzel bir şekilde duruma göre ilerlesin. Garip olmaz insanlık aynısı sende olsa o ödemez miydi ve sen ödetir miydin?
ben ödetmezdim galiba ya kötü hissederdim oyuzden zaten sordum kötü hissettirmek istemiyorum
Ayıp ediyorsun ben çağırıyorum zaten paranın lafı mı olur diyip konuyu hiç parasızlığa çekmeden ısmarla geç
Şey de bu seferlik benden olsun başka zamanda sen ödersin aramızda paranın lafı olmasın falan diyebilirsin
Bu sefer ben ısmarlayım sonraki sefer sen ısmarlarsın falan diyebilirsin
Ödeyebilirsin garip olmaz , onun parası olunca da o öder
Ben yemeği ödeyim sende bidahakine tatlı ısmarlarsın ödeşiriz diyebilirsin☺️ Bnce çok mutlu olur
ben çağırdım ben ısmarlıyım sonraki buluşmada sen ısmarlarsın desem mi kötü hisseder mi sence bugun tatlı da ısmarlatmak istemiyorum o da aynı yemek gibi zaten😔
Ya ona bakarsan o seni çağırsa oda aynısını yapabilir😅 oda diyebilir ben seni çağardım. Niye bu kdr takıntılısın hesap konusunda? O zaman de ki “Bendensin, canım çok çekti tek yemek istemediğimden kendime yemek arkadaşı olarak seni seçtim” 🤣 ya emin ol kimse senin kdr takmaz 😅 sen o çekinir diye düşünürken o sen ödememten korkuyon sanar
evet ama ben mahcup hissederdim o da öyle hissetsin istemiyorum sadece , neyse ben çağırdım ben ödiycem diym ozmn
Ya mahçup hiss ederse, anlarsan.. bidahakine ödesin ve sende buna izin ver telafi amaçlı.
Olmaz. Olan olmayana yardım etsin. Hayat paylaştıkça güzelleşiyor.
ödeme boşverr iyilikten maraz doğar gidin simit çay yapın ne gerek var
Arkadaşsınız madem bu seferlik benden olsun de benden davet ettim olsun de bişey olmaz
Niye garip olsun al cüzdanı git öde olmadı lavaboya gider gibi yapıp ödersin
Benim fikrim aynı sonuçta arkadaşsınız birbirinize yardımcı olabilirsiniz. Dediğim gibi lavaboya gidiyor gibi yapıp ödersin en kötü
Sen davet ettin ve onun ödemesini mi bekliyorsun? Zorla öde o hâlde. Saçmalığa bak
ortak karar gibiydi ve normal olarak arkadaşlarımızla bi yere gidince herkes kendikini öder yani hiç mi üniversitede lisede arkadaşınla buluşmadın, ben ödiyim dersem ne alaka diycek sadece ondan çekiniyorum
Seni ben davet ediyorum de
Öde gitsin garip olmaz
Ne önemi var canım de ver bahsi kapa ya
olmaz insanlik yaparsin
Ben sana ısnarlayayım de bişey olmaz bea
Olur
Yiyecek al ne bilim döner al ikinize al git ona da ver yiyin beraber
taksimde sma bi yere otururuz mesela nasıl alıyım öyle
Ya bi dönerciye git ne bilim pizza yemek istiyorsaniz oraya giddim ona da kal kendinede al öde iste
Al*
Öde o zaman ne olacak
Kız ise zaten erkek olarak senin ödemem gerek
ben de kızım aw
ya benlik sorun yok da ya kasa kenarına oturursak öyle gizlice ödeyemem ödersem ne alaka der bi bahane bulmam lazım kötü hisseder yoksa
En İyi Cevap