Böyle anne olur mu bukadar vurdum duymaz nasıl olabilir ben bıktım artık?

Ben tek cocukum ve annemle babamla yurt dışında yaşıyoruz. bu kadın bildim bileli hep banklaradan para çekiyor sürekli borç yapıyor. uçan kuşa bile borç yapıyor huy mudur nedir bilmiyorum senelerdir bütün aileyi çileden çıkardı. maddi durumumuz gayet iyiydi bizim ozaman sorunlar bukadar büyük değildi çünkü para geldiği için oduyorduk bankaları. fakat 5 sene önce babam vefat etti annem çalışmaya başladı varlığımız her şey elimizden satıldı giti çalıştığı zamanda kısa sürdü ve hastalandı. şimdi ilaçlarını içip evde yatıyor bense çalışıyorum sorumluklar tek basima bana kaldı. herşeyi düşünmekten kafayı yicem 6 ,7 ayrı bankalara borcumuz vardı. birini dedem kapattı kurtulduk birini anenam ödüyor. Diğer iki bankayın borcunuda ben çalışarak gönderdim bitirdik şimdi daha 3 borç kaldı onlarida bitireyim derken bı adam bana yerini satmak istedi bende kaçırmak istemedim okadar az paraya.. ve kapora gönderdim iki ay önce. adam aradı geçen gün tekrar tüm parayı istiyor artık. bunun üstüne geçen günde ceza yedim iki hafta içinde ödemezsem iki kat olucak ve banka kapadı makine çalışmıyor.. maaşımı iki hafta sonra alınca adama gondericem. ben kuruşsuz kalıcam kira mi odiyeyim. bankaları mi yoksa adama mi gonderiyim ve bunlara rağmen. ayligimi tümünü adama gondericem iki hafta sonra alınca annem bide bana utanmadan diyor üstüne daha 30 Euro koy eksik kalıyor tamamla... yuh yani yuhhh diyecek bişey bulamıyorum insan bunu dermi ya insan ustunede okadrcik ben koyarım adama verirken der daha üç beş gün önce iki aylık hasta maaşını aldı parası var fazlasıyla şu an. ben inanamıyorum yani bu kadın niye böyle ya niye cildircam herşeyden nefret ediyorum bıktım artık ben katlanamiyorum yaşamak istemiyorum dayanamıyorum tek başıma sorunlarla cebeslesmekten ruhum daralıyor nefes alamıyorum 😭😭😭 psikolojim iyice bozuldu
Böyle anne olur mu bukadar vurdum duymaz nasıl olabilir ben bıktım artık?