Eskiden üni okumak ve güzel bir işe girmek başarı sayılırdı fakat şimdi herkes bu ülkeden gitmek istiyor kaçak gitmek için yakalanma ve ölümü göze alıp para ödeyenler bile var

Eskiden üni okumak ve güzel bir işe girmek başarı sayılırdı fakat şimdi herkes bu ülkeden gitmek istiyor kaçak gitmek için yakalanma ve ölümü göze alıp para ödeyenler bile var

Bazen diyorum ki gideyim sonra diyorum ki ben ne gideceğim mülteciler gitsin. Amansız bir çelişki işte... Ama halkın belli bir kısmı yönetim, ekonomi, sosyal yaşamdan o kadar mutlu ki oy vererek bu düzene devam etmek istediler. Keşke bireysel kararlar verebilseydik.
Ben İngilizce öğrenmeye başladım bile. O sürede çalışır ve köşeye para da atmaya çalışırım. Bakalım, isteyen herkes kazasız belasız atlatır bu süreci umarım.
5-10 sene önce bu vatan için ölürüz diyenler ekonomi kötü olunca yurtdışına yerleşme hayalleri kurmaya başladılar sizin vatan toprak sevginiz paraya bakıyormuş masal anlatmayın
Adamlar en azından şimdi dürüst vatan için ölürüz Türkiye'de sadece Türk bayrağı olur diyen diğer tayfa açılan Suri ve Afgan bayraklarına ses çıkarmadı
Cevap
2Cevap
Millet halimden memnunmuş …
Gayet iyi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?