Aile & Toplum Arkadaşlar kalabalık yerlere girişte x ray cihazı oluyor ya, oradan bir esyamizla geçemezsek noluyor? aslıı_449 Takip Et Guru Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Polis mi cagiriliyor başımıza bir iş geliyor mu Güncellemeler+1 yıl Ben korunma amaçlı elektro şok cihazı almak istiyorum da ondan soruyorum Güncellemeler+1 yıl Ayşegül aydın olayi beni çok etkiledi Arkadaşlar kalabalık yerlere girişte x ray cihazı oluyor ya, oradan bir esyamizla geçemezsek noluyor? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Sıkıntılı bir şey çıkarsa sadece sorun olur 0 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et FenomenMaster Yaş: 21 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Elektroşok cihazı, Biber Gazı taşırsan el koyuyorlar geri vermiyorlar araya polisi sokmazlar. 0 3 Yorumla aslıı_449 +1 yıl Avm çıkışı geri vermiyorlar mi Yorumla aslıı_449 +1 yıl Çıkacağımda bile mi Yorumla dionysosjai +1 yıl Bana vermemişlerdi. Yorumla
Hüseyin46050 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 646 cevap paylaştı. Saçmalama gı yok gece evine operasyon yapıyorlar 🤣🤣 1 0 Yorumla
dçdrterrifier Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Suri ve afgan kardeşlerimize karşı mı alacaksın :D 0 2 Yorumla aslıı_449 +1 yıl E tabii ki. Onu söylemek bile suç diye demedim Yorumla aslıı_449 +1 yıl Hani ırkçılık yapıyorum diye göz altına alınırım falan Yorumla
the4hmet Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Direkmen polis özel harekat el atıyor olaya dikkat et ! 0 2 Yorumla aslıı_449 +1 yıl Aa kendimizi korumak istemek de mi suc oldu Yorumla the4hmet +1 yıl Ya hocam dalga geçiyorum bişey olmaz Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Silah olmadığı sürece sorun yok 1 0 Yorumla
Hümanistgusav Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl Sıkıntılı bir şey çıkarsa polis çağırabilirler. 0 0 Yorumla
Cleanman58 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 420 cevap paylaştı. İzin verilmez diye biliyorum 0 0 Yorumla
TwİsTeR34 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Karakolluk olabilirsiniz 0 2 Yorumla aslıı_449 +1 yıl Elektro şok cihazı peki 😅 korunma amaçlı Yorumla TwİsTeR34 +1 yıl Sorun çıkarmaz endişe etmeyin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sıkıntılı bir şey çıkarsa sadece sorun olur
Elektroşok cihazı, Biber Gazı taşırsan el koyuyorlar geri vermiyorlar araya polisi sokmazlar.
Avm çıkışı geri vermiyorlar mi
Çıkacağımda bile mi
Bana vermemişlerdi.
Saçmalama gı yok gece evine operasyon yapıyorlar 🤣🤣
Suri ve afgan kardeşlerimize karşı mı alacaksın :D
E tabii ki. Onu söylemek bile suç diye demedim
Hani ırkçılık yapıyorum diye göz altına alınırım falan
Direkmen polis özel harekat el atıyor olaya dikkat et !
Aa kendimizi korumak istemek de mi suc oldu
Ya hocam dalga geçiyorum bişey olmaz
Silah olmadığı sürece sorun yok
Sıkıntılı bir şey çıkarsa polis çağırabilirler.
İzin verilmez diye biliyorum
Yasadışı bşr şey varsa evet
Karakolluk olabilirsiniz
Elektro şok cihazı peki 😅 korunma amaçlı
Sorun çıkarmaz endişe etmeyin
Eşya ne
Giremezsin