Bir çocuk var hiçbir şey yapmama rağmen durduk yere laf sokmaya, kötü davranmaya başladı mesela ben bir soru cevaplıyorum arkadan bağırıyor o dediyse kesin yanlıştır diye ya da yanlış yapıyorum illa beni rezil etmek için onu diyen arkadaş kimdi diyip duruyor mesela bu çocuk bir sınavdan bayağı düşük aldı komik bir sınavdı herkes işte esprisine dalga geçti bende dalga geçtim tek beni ciddiye aldı sanane istediğimi yazarım istediğim puanı alırım demeye başladı yanımdan geçerken yan yan bakıyor geçen gün yanıma oturdu ortada çantalar falan vardı hızlıca bir oturdu bilerek ben düşüyorum dedim ki bilerek mi yaptın düşürecektin dedim evet amacım oydu zaten dedi en sonunda derdin ne düşmanın mıyım dedim evet baş düşmanım hasmımsın dedi sonra bir çocuk bana geçenlerde çıkma teklifi etti sürekli onu kurcalayıp duruyor reddettim o çocuğu zaten sizin ilişki nasıl gidiyor dedi dalga geçti bende vurdum iki tane manyak yemin ederim ya
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İlgini çekmeye çalışıyor yakınlaşmak istemenin değişik bir yolu bu da en güzel aşklar kavga ile başlar hesabı
Ay yok töbe de
Öyle öyle dikkat et sen 😄😄
Dikkat ederim ya zaten nefret ediyor benden bende ondan
O nefret etmiyor da seni bilemeyiz onun amacı senin ilgini çekmek
Bir tane video çektim tesadüf bunuda çekmişim en yakın arkadaşıma bir bakışı var anlatamam ona aşıktır benden nefret ediyordur
tamam sen kendini öyle kandır 😄😄
Yok yok çocuk dinsiz gibi bir şey zaten benim dedem imam fkvöcşnlf
O benim hasmım aşık değil bana töbe de
İmana da gelir az yüz verirsen 😄😄
Ajglflfkdöh aaa yok artık
Hem de sevap işlemiş olursun işte 😄😄
Yaaa ne sevap vnfölhhd iyi makara yaptık ya adam kendi ağzıyla dedi baş düşmanım sensin diye
Denir öyle muhabbet olsun diye takma sen 😄😄
Amma muhabbet oldu gittim vurdum buna jxkvkkv oda dalga geçti bana teklif eden çocuğu reddettim sürekli sizin onunla nasıl gidiyor diyip durdu milletin içinde dalga geçti
Bak işte sorguluyormuş da olur bu iş zamanla 😄😄
Olmasın lütfen töbe de lütfen ya lütfen ben tertemiz bir kızım bu çocuğun çıkamadığı bir anneannem kaldı
Herkesi bitirmiş sırayı sana getirmiş 😄😄😄😄😄
Avucunu yalar ki bir bana öküz gibi davranıyor zaten anladı yüz vermeyeceğimi zaten uyuz oluyor bana bende ona
Gerisini zaman gösterir artı 😄😄
Mezun oluyoruz zaten birdaha nerede göreceğim
Sosyal medya 😄😄
Eklemem ki zaten oda beni eklemez o iş olmazzzzz adım kadar eminim olmasın da bir zahmet
Zaman gösterir artık gerisini hade bakalım 😄😄
Öyle bir zaman olmayacak jckcvkkd hadr bakalım 😊
Tamam olmasın aman be 😄😄
Ha şöyle ndkflclgg iyi makara yaptık sağol kanka
Ne demek ne demek bir şey olursa haber et 😄😄
Hoşlanıyor olması muhtemel.
İmkansız kesin bir kaşık suda boğası geliyor beni
O öyle hissettirmek için yapıyor. Biz de bu yollardan geçtik.
Birkaç kişi daha yapıyor bunu o zaman okulun yarısı bana aşık bence sinir oluyorlar bana 9i
Sürü psikolojisidir bu. Sen alınganlık gösterdiysen üzerine gelirler.
Yoo hiç alıngan değilim ama birkaç kişi var sürekli uğraşıp duruyor bu çocuk gibi birgün hepsini topa tutacağım onu istiyorlar
Mesela bir oğlan var hiç samimi değiliz ama çocuk her gördüğünde bir gülümsüyor bana bir m al ma l bakıyor arada naptın diyor selam veriyor arkadaşlarıda öyle onlar iyi davranıyor bizim dangalaklar da prenses gibi arkadaşları var öküz gibi davranıyorlar
Sınıfın en güzeli sensen olabilir. Lise işte.
Yok yaaa sınıfın en güzeli olsam kızlar bana * yapmazdı hepsi yalakam olurdu satmazlardı beni
Ne bileyim. :D
İyi gırgır geçtik de aşık maşuk değil yaaa kesin tas kafa dediğimi duydu jckckvkvkj
bence aşık genelde hep öyle oluyor 😂
O ben hariç herkese aşıktır herkese yürüyen bir tip allahın bokscusu