Herşeye sapıklık demeyin da 😄o anki aksiyon da cinsel dürtüsünü harekete geçirecek bir şey görmüştür belkide pantolonu ereksiyon oluşumunu sağlamış tır bilemezsin
Benim gözümün içine bakıp tamamen iş üzerine konuşurken cinsel seyini ne harekete gecircek Etrafta da kimse yoktu. Gün boyu izledim başkalarıyla konuşurken o hareketi yapmıyor. Benie konuşurken iki farklı zaman diliminde yaptı. Sence sapik mi bu
Bunda ne desem boş iyi niyetli olana kadın beyni kötü der kötü niyetli olana kadın beyni iyi der enteresan bir zihniyetiniz var o yüzden yavrumsuzum bu konuda
Lütfen bak çok önemli benim için. Benim için ilerde olaniritesi yüksek biri. ciddi düşünebilirim ama bu hareketi anlamlandirmam lazım. Bir erkek hoslandigi kişinin karşısında bu tarz şeyler yapabilir mi
Beni anlamıyorsun Başkalarıyla konuşurken yapmadı Benimle konuşurken usteliik dekolte vs yok bende Çevrede bir uyaran da yok. Lkl farklı zaman diliminde yaptı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
😄 Muhabbet normal ama hayel gücü hayel ettiği farklı olabilir
Cok resmi bir ortamdi.
Ve aramızda hiç o tarz bisey olamaz.
Siz erkekler mesela neden bunu yapıyorsunuz?
Hoşlanmami sapıklık mi
Herşeye sapıklık demeyin da 😄o anki aksiyon da cinsel dürtüsünü harekete geçirecek bir şey görmüştür belkide pantolonu ereksiyon oluşumunu sağlamış tır bilemezsin
Benim gözümün içine bakıp tamamen iş üzerine konuşurken cinsel seyini ne harekete gecircek
Etrafta da kimse yoktu.
Gün boyu izledim başkalarıyla konuşurken o hareketi yapmıyor.
Benie konuşurken iki farklı zaman diliminde yaptı.
Sence sapik mi bu
Sapıkmı bilmem ama erkek olarak seni arızayıp istemesi çok normal aynı ortamdasınız sonuçta ama şu en büyük gerçek ki versen almam demez bu kesin
Peki normal yani bu durum?
Bana kötü gözle bakmıyor gebel birsey değil mi bu
Bunda ne desem boş iyi niyetli olana kadın beyni kötü der kötü niyetli olana kadın beyni iyi der enteresan bir zihniyetiniz var o yüzden yavrumsuzum bu konuda
Yorumsuzum pardon
Lütfen bak çok önemli benim için.
Benim için ilerde olaniritesi yüksek biri. ciddi düşünebilirim ama bu hareketi anlamlandirmam lazım.
Bir erkek hoslandigi kişinin karşısında bu tarz şeyler yapabilir mi
Erkek için fark etmiyor hoşlansada hoşlanmasa arzu duyar erkek cinselliğe düşkündür artık anlayın bunu da
Bana özel biswy deildi o zaman. tesekkur ederim vakit ayırdığın için
Rica ederim aklımda sana yer veriyor sa zaten sana özeldir
İlla bi dekolte, uyaran olmasına gerek yok. Demek ki siz çok çekici görünüyorsunuz onun gözünde.
kaldırıyor demekki :d
Sapik bu dimi
sapık mı bilmem ama hiç kadın görmediği belli :d
Olamaz aksama kadar kadınlarla iç içe çalışıyor bitek bana bunu yaptı sapik ben e
hmmm şüpheli durum
Yerini degıdtrıo
Neden benimle konuşurken?
Cok resmi bir ortam ve aramızda hiç öyle diyalog yaklasim olmadı.
Iki kez yaptı
Yer degıdtrıyo yoksa rahatsız eder
Deistirsind3 neden benimle konuşurken yapıyor bunu
Normal yani yapmıs yoklamıs herks yapıyo
Beni anlamıyorsun
Başkalarıyla konuşurken yapmadı
Benimle konuşurken usteliik dekolte vs yok bende
Çevrede bir uyaran da yok.
Lkl farklı zaman diliminde yaptı.