Aile & Toplum Ömrünün sonuna kadar bir şehirde yaşama hakkın olsa, bu hangi şehir olurdu? kırmızı_mercan Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Süperss Ömrünün sonuna kadar bir şehirde yaşama hakkın olsa, bu hangi şehir olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. New york da yaşamak isterdim ben 1 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Türkiyede antalyadan memnunum ama sevilla , napoli veya oslo gibi şehirleride seviyorum. 1 0 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İzmir, kurban olurum İzmir'e değerini dün akşamdan sonra daha iyi anladım. 1 0 Yorumla
Mom90 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bulunduğum konumdan memnunum ama 2. Bi seçenek olsaydı aydın da yaşamak isterdim 1 1 Yorumla zamansız003 +1 yıl Aydın mi neresi güzel oranın ya Antalya ordan daha güzel Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. İstanbul'da yaşıyorum. Yine İstanbul'u seçerdim. 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. İzmirBaşka seçenek olduğunu düşünmüyorum. 1 0 Yorumla
BenimHepUmudumVar Takip Et Master Yaş: 38 , eic 69% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kanadanın herhangi bir şehri köyü kasabası... 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Amerika Anchorage ya da rusya rorilsk 1 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. İstanbul :D Hiç bir şehre değişmem :D 1 0 Yorumla
LordVoldemord Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 842 cevap paylaştı. Amasraaa 2 0 Yorumla
legolas38 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bayburt 😄😄😄 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bursa güzeldir 1 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Şüphesiz İzmir.. 1 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Muğla 1 0 Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Muğla 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
New york da yaşamak isterdim ben
Türkiyede antalyadan memnunum ama sevilla , napoli veya oslo gibi şehirleride seviyorum.
İzmir, kurban olurum İzmir'e değerini dün akşamdan sonra daha iyi anladım.
Bulunduğum konumdan memnunum ama 2. Bi seçenek olsaydı aydın da yaşamak isterdim
Aydın mi neresi güzel oranın ya Antalya ordan daha güzel
İstanbul'da yaşıyorum. Yine İstanbul'u seçerdim.
Yaşadığım şehirden memnunum.
İzmir
Başka seçenek olduğunu düşünmüyorum.
Kanadanın herhangi bir şehri köyü kasabası...
Amerika Anchorage ya da rusya rorilsk
TR içerisinde sadece İstanbul
Geçim mevzusunun nasıl olduğu onemli
İstanbul :D Hiç bir şehre değişmem :D
Amasraaa
Bayburt 😄😄😄
Muğla
Bursa güzeldir
Muğla
Fethiye
İzmir yeter...
Samsun ya da İzmir