Güncellemeler
+1 yıl
Neyse çok da şaaapmayın ya geçer bir iki güne acısı ☺️Biz Suriyeli müslümanlar ülkeyi terketsin diye Atatürk'ün adını kullanıp Amerika'ya uşaklık yapacaklara oy vermedik.. Bizler Suriyeliler gitsin diye patates soğan fiyatı düşsün diye Mehmetçiğin kanını dokenlerin tarafında olmadık. Bizler 21 yıldır missss gibi ülkeyi yönetip son 4-5 yıldır dünyaca yaşanan krizlerden devletimizi sorumlu tutmadık. Bunlari bahane edip lgbt yi destekleyenlerin yanında yer almadık.
Güncellemeler
+1 yıl
Ve milletin sözünün üstüne söz olmaz... Halkımız en doğrusunu bilir sonuç ne olursa olsun saygı duymak zorundaydık. Şükürler olsun ki bütün dünyanın kendine engel olarak gördüğü Erdoğan'ı, ümmetin umudu Erdoğan'ı bir kere daha yedirmedik.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bu ne anlatiyor yahu biz derken siz kimsiniz mk moda oldu artik herkes baskalari adina yazmak konusmak. Osmanini sdikli kizisin hepsi bu ya da oglu :D
Sonuca bak aslanım hadi☺️
Sonuc ile senin ne alakan olabilir kamil sen oy bile kullanmadin, ufacik beynin ile akp ismini kullanarak algi yapip dikkat cekmeye calisiyorsun. Merak etme ama senin gibi binlerce cahil yobaz var. Devam et sen hadi :D
Vav kuşağı geliyor gümbür gümbür bize Şahan Gökbakarlar değil zehir gibi kuşaklar lazm ki elhamdülillah var da... Çoğunluk mantıklı düşünebiliyor ki , yine ve yeniden RTE
:) başka bir marifetin var mı peki? şimdi var olduğunu hissettirmek için 5 yıl daha mı bekleyeceksin? Ne üretiyor , neler yaıyorsun onlardan bahset
Var daha ya zamanımız du bakalım seçimden yeni çıktık dinlenelim az
Siyasileri demiyorum , sen çalışıyormusun , öğrencimisin , ne işle meşgulsün
Ondan mı Ordu’da iyi parti Erhan Kurt, akp’li gurup tarafından bıçaklanarak öldürüldü?
He ondan mk
yürü git trol seni. ne konuşuyorsun sen gördük ilk turdaki namussuzluğunuzu. bu seçimle ilgili neler olacak bakalım. neler çıkacak.
Ama her seçim aynı terane be kanka😂yenilen pehlivan güreşe doymuyor anladık da 21 yıl oldu be😂
Gerçekten bu mahluklara laf anlatılmaz. Akp’li gurup tarafından adam öldürüldü diyorum “he ondan a”k” diyor. Çok yazık gerçekten, benim ülkemin insanı en azından merhametliydi diyordum da hiçmiş aslında.
Bi s. g ya 😂 cumhurbaskaninin işi gucu yok yok vasifsizlari mi öldürsün hem de seçim öncesi oy kaybedeceğini bile bile mantıklı düşün az ergen
Bakın bu insanlar bir de oy kullanıyor. Akp’li gurup tarafından diyorum cumhurbaşkanı diyor. Açıp araştırma zahmetinde bulunmuyor. Ölen adama vasıfsız diyor. Sonra da kendine müslümanım diyor. Gerçekten bulunduğum dini sorgulatacak dereceye getirdiler beni. Bir şey söylemiyorum size hanfendi, iyi günler.
Ablacim bi sektir git bu kadar yobaz namussuz olunmaz. Algına tüküreyim senin.
Eeeeee AKP'li grup öldürdu diye napalim davamizdan iki üç akılsız yüzünden vaz mi geçelim.
@BakirBirBey bakir kal emi😂
Öffff boş zırılti... Sanki mk chpkk gelse çok güzel olacak 😂
Kardeşim ölen adam için bir fatiha okumuyor da öldürüldü diye bir de vasıfsız diyorlar ona. İnsanlık mı kaldı bunlarda, akp’den nefret ederim ama biri öldüğünde bir fatiha bile okurum en azından. İnsanım çünkü, beni insan olmaktan ayıracak bu en önemli güdüyü de kaybedersem ne kendimden bir şey kalır ne de topluma bir yararım olur.
Önce küfür etmeden konuşmayı öğreneceksin karşında bir kadın var. Sonra Suriyeli tecavüz etti diyosun senin ondan bir farkın olsun edebinle tartış.
Sana diyecek hiçbir şey yok. Döşenen mayınlarla mehmetçik şehit oldu. Mayın döşemeye izin vermek mi uzlaşmak. Sen küfürlerin en ağırını hak ediyorsun. Namussuz seni. Utanman olsa cevap vermezsin daha başka
Yok canım siz bunlar * bunlar ateist dersiniz ne münakaşası.
Bı tane tartışmaya girmedim herkes Erdoğan inecek sülale devri bitecek derken içimden güldüm sadece☺️
Tartışmaya girmek için argümana sahip olmak gerekir.
Atatürk'ün adını kullanmayıp da Atatürk'e düşman olanlara oy verdiniz tebrik ederim.
Doğrudur bende sevmem kendisini.. saygı duyarım o ayri
İtiraf etmeniz güzel.
Sevmek zorunda değil kimse kendi adıma konuşuyorum. Köklü bir araştırma sonucu sevmemem gerektiğini anladım. Körü körüne putlastirmadigim için mutluyum. Tarihin bir de karanlık tarafları vardır bir de bunlari okuyun rica ediyorum. Okullarda okutuldugu gibi değil hersey
Müslümanlar zaten sevmemeli. Ben bir dinsiz olarak onun gibi bir ataya sahip olduğum için gurur duyuyorum.
O zaman sorun yok olaysız dağılalim☺️
Bence de.
Çık maaaz😂
Hasi ktirbok.
🖕☺️🙏
Böyle birbifimizi kiskirtmayalim birbizimizi dinleyelim
Kasa tam takır kırmızı bakır yabancı kaynaklar Türkiyenin iflas ettiğini söylüyor erken seçime gitme durumu var herkes duysun bunu.
Yabancı kaynakların işi bu zaten😂
Biz gereken cevabı sandıkta verdik onlara laf anlatmaya gerek yok
Keşke namuslular namuzsuzlar kadar cesaretli olsaydı
@CanCancano hmm tamam
@pwlinsiu anlamadım
Göz devirdim yorumuna diyorum
Ne yapıyorusn
Nasıl gidiyor
Onların pislikleri, çirkeflikleri, küfürleri kendilerine döndü.
Rezil kepazeler..
Kimiiiin😂
Muhaliflerin..
aynen o yüzden Ordu'da adam öldürüldü :D hadi ordan
ne sandığı seçimş kazandı
Tamam
sandıkta konuştunuz tamam da neden gizlisiniz : )
hee çıkmaz dün silahlarınız konvoylarınız susmadı
Suriler birgun denk gelir sana inş
Tamam
Aynen
☺️.
Valla yemedigim küfür kalmadı bı gonderide 65 cevap geldi
Halal sana
Teşekkür ederim sana da☺️