Meral ediyorum amaciniz ne sorgulamayin kabul edin diyorsunuz neden
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
🙂..
Efendim
bir şey yok öylesine geldim.
O zaman oylesine elimden kurtulamazsin
🙂
Soruma cevap vermekle baslar misin
Hatalı soru ❌
Kadınlar sorgular çunkü aynı anda kafasında 1000 tane şey düşündüğü için sürekli sorgular.
Ee erkek sorgulayinca neden sorun oluyor
Siz genel anlamda baktığnız için doğruya pek ulaşamıyorsunuz onun için o çenenizi kapatın 🙂
Sizde çok yargilayici ve usten baktiginiz icin dogruya ulasamiyorsunuz
Biz 6 yönden görürüz hayırdir?
Yani 6 yonden de yargilayici insafsiniz kendinizi ne kadar yargiliyorsunuz neden hep biz savunmaya geciyoruz biz sizden guclu olamiyor muyuz
Tabiki kendimizi düşunmeliyiz sizin neyiniz düşünelim?
Niye hani kadinla erkek esitti siz dusunuyorsunuzda biz niye dusunmuyoruz kabul edelim ki guclu erkekler caninizi sıkıyor
Değiliz biz ûstünüz sizde eziksiniz
Onlar oyle ben degilim galiba hakliydin siz kadinlar genel konusulmuyor tekduze konusmak lazim
Napıyım yani
Bir sey yapmana gerek yok yapacagini yaptin zaten beni hakli çıkardın Şu an o kadar mutluyum ki
İnan şu an evirir çevirir kendimide öyle bir haklı çikarırım ki, dua et hiç havamda değilim.
Ne istedigini bilmiyorsun ve bilene kadar elindeki firsatlari kaciracaksin ozellikle erkekleri bir erkege sahip olacaksin ama arkadan is cevirmesine alisacaksin ya da ezik bir koca olacak
Bahaneler bahaneler
Aa dur sen kadinsin bahane gerek yok
😂😂😂 ben öyle biri olsaydım çoktaaaan yapardim çok insan vardi ama yapmadım, baktığin benim gördüğün sensin hadi yallah
Yapmissindir belki de malum sen ustunsun komik gerçekten uyuyabiliyor musun peki bunca pismanlikla
Vallahi ben tecrubelerim oldu ama duygusal bakimdan beni etkilecek kadar etkili değilsiniz ozellikle bu cagdakiler
Beni ezik olarak gormesin bende asagilik kompleksi yok sende var
Ne kadar canin yandi acaba
Bir kere bile sevgilim yapmadım ve bunu az önce bir tane soruda dile getirdim 🙂 yani pişmanlik duyacak birşeyim yok.
Gittikce basitlesiyorsun
Çerçi uzerindekini satarmış yani kendinde gördügünü başkasına söylermiş yok sağol ben elit bir kadınım senin basitliğini alip seviyesizleşemem. 😂
Neden oldugunu anlayabiliyorum sen soyledin zaten
Kafan nereye sıkıştı?
Onu biliyoruz ama erkek milletin efendisidir
Ulan yemin ederim sesli kahkaha attım o köylü milletin efendisidir olmasın? 😂😂😂
Neyse şimdi gözlerini kaşikla oyup, kulaklarını kesip seni 28 kere bıcaklamadan koybol
On yargidan suclamaya mi gectin
Noldu zorunami gitti ezik 😂😂😂
Ha yani cinayet de var sende
Cok anlatamam ellerim titriyor
Annene babana da soyle bana bunu diyor de 😅😅
Seni kadınlara parçalatırim bas git
Evet 3 tane leşim var
Yap lutfen benim isime gelir tehditlerine devam et
Emrin olur
Aslan burcun demi
Hayır, aslan olmak için burcumun olmasına gerek yok
Dogru kisiligin olmasi lazim
Evet huyum kurusun 💅
Aman kurumasin yazik bizler ne yapariz sensiz 😅😅😅
Aslanın olduğu yerde k öpekler getir götür yapar, şimdi bana 3 çuval altın , 1 kamyon pahalı kıyafet, köşk ve en son model lüks bir araba getirmenizi istiyorum köleler 💅
Bana soyleme ufaklik ben senin kopegin olmama anca kralin olurum
Olmam
Evet anca pabucumun kralı olursun 😃😃😃😂😂😂
Yok sagol ya ayakci olmaktansa degnekci olup milletin kusurlarini yuzune durup onlari aydinlatmayi seven bilge olurum daha iyi
Ve bu arada beni sen elemanin olarak dusunme eger oyle bir sey olursa zaten istifami basar giderim
Üzüm üzüme baka baka kararır burada bana laf yetişdirdigin her saniye bana benziyorsun bak 2 dk için eke eke konuşmaya başladin 😂
Benim kurallarimda istifa edene ölüm cezası var 😶
Benim bir akil hocasina ihtiyacim yok ki oyle olsa bile sen anca benim ciragim olursun
Ufaklik
Lafla pilav pişmez , yağla bulgur gerek. Lafta bende çirak olurum ama kim kimi hoca kim kimi çirak yapar o zaman göruruz
Entrikada ben cirak olurum da malum insanlarin arkasindan iş ceviremem ama is cevirenleri anlamada sen benim ciragim olursun ufaklik
İş çevireni yani kadınları anladığin içinmi soruyu sorma ihtiyacı duydun eziko 🙂
Hayir bildigin icin ama durust bir cevap almadigim icin baska yazanda yok
Yav he he git oyuncaklarınla oyna bebetoooo
Oynuyorum zaten sanada tavsiye ederim mesela seninle oynamak guzeldi
Oynadığin oyuncak değil, baruttu küçuk çocuk
Patlamama az kaldi
Gerek yok patlamana zaten beni tehdit ettin ya kendine en buyuk kotulugu o anda yaptin
Baska kotuluk yapacak misin merak ettim o yuzden takibe aliyim diyorum
Zittir git
Alamiyormusum umrumda olur mu bilmem ama kimsenin yeri doldurulamaz degildir benim bile o yuzden kendine durust olmani ve asagilik kompleksini tedavi etmen lazim yoksa mutsuz olacaksin
Bu da san son kiyagim olsun lutfen yazma yeterince seni dinledim
Sanane benden şimdi daha fazla kötu bir insan olacağım sayende
Sen kotu degilsin sadece bir cikmazdasin ya duvari kiracaksin ya da o duvarda sıkışıp mutsuz olacaksin hem benimle ne ilgisi var ki bunu hisseden ben degilim ki
Ayyy kalbimi kırdin ayıptır günahtır 😑
Sen gizli kullanici olarak yazarken benim kalbim kirilmiyor ama gulumseme devam edebiliyorum
Domuz, k opek, çakal, ayı, inek, eşşek bas git lan ş*refsiz