Güncellemeler
+1 yıl
yok mu cevaplayacak
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer sağlıklı aile içi iletişimi mi, yoksa aile tutumları ve çocuk mu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
aile içi iletişimi
Sağlıklı aile içi tutum
teşekkür ederim
Benim yazdığım gibi sunumu yap iletişim değil tutum her ikisini kapsayan bir sunum yap
ama çocuk üzerine olan etkisini istiyorum fakat makale bulamıyorum
Çocuk gelişimi makaleler yaz karşına çıkar
google akademi haricinde nereden bakabilirim
dergipark.org.tr/tr/download/article-file/226421
mehmetakifersoyanaokulucorum.meb.k12.tr/.../3-6-yas-arasi-cocuklarin-gelisim-ozellikleri_3435213.html
çok teşekkür ederimm. yüksek mi yapıyorsunuz
Sonra bunların ailede önemini anlatır şekilde yaz
Hayır Kamu yönetimi mezunuyum
kaç sayfa sunum olsa ideal
Önceki insanların sunumu nasıldı uzunmu istiyor hoca kısa ve açıklayıcı mı
15 sayfa felan herkes aile tutumunu anlattı ben başka konu istiyorum. teknoloji ve çocuk var bir de
Teknoloji ve çocuk çok süper fikir geldi aklıma
nedir
Sessiz Nesil – 1925-1945 doğumlu. Baby Boomer Kuşağı – 1946-1964 doğumlular. X Kuşağı – 1965-1979 doğumlular. Y Kuşağı – 1980-1994 doğumlular. Z Kuşağı – 1995-2012 doğumlular. Alfa kuşağı 2012 ve sonrası
Kuşak kuşak çocukların teknoloji yönden etkilerini işleyeceksin tamam
Bunu sunumda çok iyi not alırsın
ama makale ve tez kaynaklarından yararlanmam lazım
Tamam işte o kuşak dönemlerini araştır ozaman çocuklarda teknoloji ne üzerine etki bırakmış araştır işte onları
Ayakta alkışlanirsin :)
güzel fikir çok teşekkür ederim yardımlarınız için :))
Kuşak kuşak çocuklar üzerindeki etkisini yaparsan teknolojinin etkilerini hocanın çok hoşuna gider iyi araştırmış bu kız der helal olsun sana der ;)
ama kaynak bulabilecek miyim bilmiyorum
Kaynakları şöyle araştır googleden mesela teknolojinin z kuşağına etkisi gibi gibi dolu yazı ve makale çıkar
toplam 10 kaynak bulmam lazım bakalım çıkacak mı :))
Güzel gördüğün yazıları bir araya getir kendi yazinla bütünleştir tamam
Sağlıklı aile içi iletişim ayrı bir sunum teknoloji ve çocuk ayrı bir sunum mu olacak
akademik yazılar senden sorulur :))
hayır tek bir konu seçeceğim ama aslında ilgim aile içi iletişimden
hayır tek bir konu seçeceğim
Ya şöyle yap 0-3,3-6,6-12,12 ve üzeri aile içi çocuk gelişimi ya da kuşaklar arası çocuklar üzerinde teknolojinin etkisi hangisini seçersen
hmm yalnız aile iletişimiyle ilgili yeterli kaynak yok bence biraz daha bakacağım ama.
Sunum yaparkende sanki ortada bir mal var o malı nasıl satabilirim diye ballandıra ballandıra anlatacaksın ticaretini yapacaksın ;)
ben çok heyecan yapan biriyim işte :))
Her ikisine bak en çok hangisi üzerinde yazı yazmislarsa ona göre kaynakları topla
Ben çıkayım senin yerine :)
hayır demem :)) teknoloji çağında aile ve toplum konusu nasıl
Oda güzel ordada vurgun kuşak kuşak aile ve toplumu nasıl etkilemiş bu konuyu ele alabilirsin bak
teknolojinin kuşak kuşak nasıl etkilediğini yani atıyorum 80 ler,90 lar 2000 ler gibi
Aynen öyle hem uzun olur hemde dönem dönem açıklamış olursun hocamda derki bu kız tam güzel noktaya el atmış der
www.researchgate.net/.../...eveyn-ve-Cocuklari.pdf nasıl bu sence
Çok güzel ordan burdan bulduğun şeyleri cımbızla çek al bak burada 0-3,3-6 yaş gruplarınıda ele almış gerisi güzel bir başlangıç giriş yazinla bu konuları ele alacağım diye anlatamaya başlarsın
tamamdır çok sağ olasın yardımcı oldun bana :))
Rica ederim biraz yardımım dokunduysa
fazlasıyla dokundu :)
Ne demek bilmukabele
kamu yönetiminde mı yüksek yapıyorsun
ya da yaptın :))
Hayır köşede duruyor ego kasmış gibi olmayım her konuda zekiyimdir bilmediğim bişey yok aklına ne gelirse hayat olsun tamir olsun teknoloji olsun insanlar olsun Vs vs
çok güzel bir şey gerçekten yani öğrenmeye meraklı olmak
Araştırmayı öğrenmeyi severim ne konuda olursa olsun herşeyin bir çözümü var olmayacak diye bişey yok
Zaten bi olmuşla ölmüşe çağre yok :)
haklısın :)
Çocuk gelişimi üzerine mi okuyorsun
evet öyle :))
Bakalım nasıl anne olacaksın
güzel olacağımı düşünüyorum :))
Nasıl yetiştirirsinki disiplinli olurmusun
hayır belli kurallarım olur tabi ama fazla disiplin iyi değil
Eskiden trtde şımarık çocukları disipline sokmak için program vardı orada ebeveyn şımarık çocuğu bir bölgede hapsedip uyarsa kurala ödüllü olarak çocuğu yanlışlarından uzaklaştırıp uslu bir çocuk olmasını sağlıyordu ama bana kalırsa çocuk toprakta çamurda büyüsün
kesinlikle o programlar yanlıştı sırf reyting için yapılan şovlar. ailenin yetiştirme tarzı önemli. bziler öyle çocuk değildik. şu anda çoccuklar iyice şımarık oldu
Ben çocukken hep toprakta büyüdüm üstüm başım battı böceklerle oynarmışım deney yaparmışım ozamanlar ama çok yaramazmışım evde kapılara tırmanır daha neler neler yaparmışım buraya yazmayım şimdi :)
erkek çocuklarının geneli böyle :)))
Cidden :) ben oy kullanıp geliyorum
tamamdır :)
konuyu secmedim :))
Ilki
teşekkür ederim
Rica ederim ♥️
Aile tutumları ve çocuk