Karşı cinsle aranız her zaman iyi midir?

Evet her zaman iyidir çünkü ben zaten kadınlara çok iyi davranıyorum nazik olduğum için ayrıca daha iyi anlaşıyorum ama bazı kadınlar ergen gibi olduğu için ya da direk ergen olduğu için anlaşamam ya da çok zıt oldukları için.
Yok ben tartışıyordum ya :) Hayatımda 1 sefer tura gittim Çanakkaleye turd tartıştım kızla :D Birde tanııdk bi abimiz gel demişti :) Rehberdi kendisi. :D İşyerinde kızlarla tartışmam olmadıda Çokta canlı bir muhabbet yoktu :) Ben biraz ters ADAMIM tepem atarsa terslerim.:)
Cevap
29Cevap
Genel olarak aramız iyidir. Zaman zaman kavgalar etsek de tartışsak da yine de aramız güzeldir hepsiyle.
Aram oldukça mesafelidir.. Sosyal mesafaden de mesafelidir.. Merhaba merhaba..
Karşı cinsle aram iyi değil hemcinslerimle aram daha da iyi değildir.
Evet iyidir genelde erkek tanıdıklarım oldu çünkü onlarla daha iyi anlaşıyorum
Benim değil. Güvenmiyorum güvenmediğim için bu sefer karşı tarafa sanırım itici geliyorum
Bende de var guven problemi
Hayır iyi değil utangaç olduğum için hep kaybediyorum
Karsi cinsle fazla muhattab olmuyorum. Hatta hic
Yani kendi yaşıtlarımla anlaşamam ama olgun kadın arkadaşım çok onlarla çok iyi anlaşıyoruz 😂
Sınırlar belli olduğı için dolayısıyla karşı cinsle aram iyidir.
Karşıcinste haset kıskançlık olmadığından arkadaşlık ilişkilerim daha iyidir
Her zaman iyi olması mümkün değil. Karşımdaki iyi olduğu sürece ben de iyi olurum
Onlar benden nefret eder ben de onlara saygı duyarım.
İyi değil, iyi olmamasına da dikkat ediyorum. Sadakat kavramı öyle yer edindi ki ben de bu tür şeylere hiç girmiyorum, gerekli durumlar dışında.
Evet iyidir anlaşırım çünkü empati yeteneğim çok iyidir
Kadınlardan nefret ediyorum sadece * için varlar
Garip bir atmosfer yaratmam, hep arkadaş gibi davranırım. Böylece evet, iyi ankaşırız.
Berbattır. Çünkü ben iyi olmak istemem. Çünkü berbatlar.
Kızlara karşı çok nazik ve kibarım sanırım bu yüzden aram iyi ama hep arkadaş modunda kalıyoruz
Kişiye göre değişir flört mü kanka ayağı mı? Ona göre
Çok iyidir kadından çok erkek arkadaşlarım var hepsi de çok nazik
En İyi Cevap