Sizce yalan mı yoksa doğru mu sizlere de böyle söylediler mi yaptılar mı yoksa öylesine söyleyip dalga mı geçiyorlar yapmicaklar mı?
Ya aslında gelmelerini istemememin sebebi ben bu zamana kadar hiç tek kalmadım hep ailem yanımdaydı o yüzden hiçbir zorluğa gelemiyorum alıştırmadılar çünkü bana bunu her daim yanımdalardı ben hiç tanımadığım insanlarla bile bu sene dershaneye gidince biraz insan arasına karışınca öğrendim bu hiç iyi bir şey değil o yüzden istemiyorum bir tek kaliyim hayattaki zorluklarla başa çıkmayı öğreniyim gerekirse iş gerçekten ciddileşirse annemler ciddi ciddi böyle bir şey yapmaya hazırlanırlarsa ev bakmaya falan başlarlarsa bu konuyu annemle konuşacam.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bundan neden korkuyorsun
Korkmuyorum sadece bu hayata karşı çok güçsüzüm ailem mücadele etmeme izin vermedi hep arkalarına aldılar önüme geçtiler evet bu bir yere kadar çok güzel bir duygu ama güçsüz olduğunu anlayınca çok kötü bir duygu ben sadece artık zorluklarla mücadele etmeyi öğrenmek istiyorum nereye kadar beni koricaklar yani
Bak bu konuda haklısın tek olmak biraz seni cesaretlendiriyor olabilir
Evet işte ailem yanıma gelmesin diyince herkesin kafasında başka şeyler canlanıyor yanlış anlıyorlar işte arkadaş ortamında rahat oliyim erkek arkadaşım olursa ailemden gizli buluşabileyim ailem beni kısıtlamasın falan bunları düşünüyorlar alakası yok benim derdim bunlar değil benim tek derdim o
Yaaa milletin kafası hep sekste o yüzden sen bakma onlara ama bu güzel deneyim olur
Konuş kanka.