Bugün okudum bu sözü eski Türkçe' de müteferriç diye bir kelime varmış. derdini gezerek atan kimseeu denirmiş tam olarak budur yürümek ve gezmek, kafayı ancak bu kadar toplar... Peki senin reset yöntemin nedir...

#elfida ❤️❤️
Bugün okudum bu sözü eski Türkçe' de müteferriç diye bir kelime varmış. derdini gezerek atan kimseeu denirmiş tam olarak budur yürümek ve gezmek, kafayı ancak bu kadar toplar... Peki senin reset yöntemin nedir...

#elfida ❤️❤️

bunlar benim terapilerim
Doğayla iç içe olmak yürüyüş yapmak suyun sesini dinlemek kitap okumak çocuk sevmek hayvan sevmek arada sevdiğim hoşuma giden şeyleri karalamak çizmek bunlar bana çok iyi geliyor huzur veriyor..
Bilmem ben hep gülerim öyle kafama reset atıyorum sanıyorum :D müteferriç kelimesini bende ilk defa duydum ve bu kelimeyi öğrendiğim içinde size teşekkür ediyorum :)
Cevap
9Cevap
Ben en çok şarkı dinlemeyi ve film izlemeyi seviyorum bunlar bana çok iyi geliyor
Benim bu tip aktivitelerin başında kesinlikle spor yapmak ve bir şeyler izlemek geliyor. Bunun dışında kitap okumak ve yürüyüş yapmak bana çok İyi hissettiren aktivitelerden bazıları. Özellikle son zamanlarda bilgisayar oyunları yine çok iyi gelen şeylerden bir tanesi.
Kafama reset atmak için genelde ev işi yaparım uyurum müzik dinlerim ve buraya kaçarım. Önceden yürüyüşe de çıkardım bayadir yapmıyorum
Dinleyebilirsin ☺️
Futbol voleybol yürüyüş reseller iyi bir sevişmede resetler
Motorla gezmek, balık 🐠 tutmak ve doğada yürüyüş yapmak
Spor iyi geliyor, tüm stresimi alıyor, kafamı boşaltıyor
Kitap okumak, müzik dinlemek ve spor yapmak. Bu üçlüye bayılıyorum hayatımın vazgeçilmezleri
Yürüyüş yapmak, kitap okumak ve çizim yapmak ℳ
Yürüyüş yapmak, kahve içmek, düşünmek, dua etmek, müzik dinlemek 🦉
Müzik dinlemek, yemek yemek, Allah'ı anmak, dans etmek, şarkı söylemek ve uyumak
Doğayla iç içe olmak, müzik, kahve ve sigara resetlemem için yetiyor bu aktiviteler...
Ben bir korku film izledim mi o 1.30 saat huzurlu oluyorum.
Arkadaşlarımla eğlenmek. Gezmek, oyun oynamak, paten yapmak ne olursa. Sevdiklerimle olunca üzülemiyorum, üzülsem de canımı o kadar yakmıyor.
Film kitap müzik puro
Spor yapmak, sessiz bir yerde yürüyüş gibi gibi
Netfilikste güzel bir film bulmak
Ona reset atmak imkansız.
Film izlemek
kimse olmadan boş boş sahilde dolaşmak
mastürbasyon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?