Az önce Hızlı ve Öfkeli Hubs ve Shaw filmini izliyordum. Annesi orada terlik fırlatınca dedim aha bu da bizden 😊
Sizce de terlik tüm dünyada annelerin evrensel silahı mıdır?

Az önce Hızlı ve Öfkeli Hubs ve Shaw filmini izliyordum. Annesi orada terlik fırlatınca dedim aha bu da bizden 😊
Sizce de terlik tüm dünyada annelerin evrensel silahı mıdır?

Evet bence öyle. Ama ben terlik yemedim hiç ama annem kizdiginda evde kovalardi odasını gardrobunu karıştırdığım için, ben de kaçıp saklanirdim bulamadiginda bir süre sonra sınırı geçerdi ☺️☺️
Siniri geçerdi olacaktı 🙃
Tamam, ben yine de düzeltmek istedim, cümlenin bir anlamı kalmıyor öyle çünkü.
Evet öyleyim galiba
Ben terlik kullanmadim çaktırmadan çimdikledim😂
Çok yedim kanka sen yedin mi 😂😂
Cevap
4Cevap
Bence de öyledir. yani kıtalar arası tehtid düzeyinde :D
Anne dayağı gibisi yok valla 😂 insan aynı tadı dışarıda bulamıyor 😂 terlik te iyi olur çalı süpürgeside iyi olur 🤣 iz bırakır 😂
😂😂 aynen o devir oyleydi napalim canları sagolsun rabbim eksikliklerini göstermesin inşallah 🙏
Valla terliği bir vurdumu şrank diye ses çıkardı birde vurduğu yer yanardı 😂
Birde büyüğe saygı vardı kimse ağzını açıp cevap vermezdi babam çok sınırlı agresif bir adamdı bize bağırdığı zaman halıdaki desenleri incelerdik 😂😂 birde eski halılar desenli göbekli halılardı 😂 motiflerini incelerdik 😂😂
Öyle cevap verme karşı gelme nerde ağzımızı acamazdik korkudan 😂😂
Şimdilere bir laf şöyle on laf işit benim çocuklar bile aynı bir laf söylesen on cevap veriyorlar 😂 devir çok değişti çok
sanırım öyle
ama bizimkiler daha iyi bu işte : )
Kanuna göre de anne terliği silah olarak kabul edilmiştir
Evrensel silah gözlerin diye biliyorum
Biliyorum bi ara öldüydüm
😊😊
Benim annem ayriyeten çok güzel oklavayla dalardi bana 🤣
😂😂😂en son geçen sene annem banada terlik fırlattı
Azerbaycanlıyım evet terlik, oklava, süpürge vb ruslarda da böyle) yani dünya genelinde aynıdır
Bazen o terliği bile özlüyorsun 😏
Eskiden di şimdiki çocuklar çok nazlı
Aynen öle😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?