Babam evliliğime karışıyor hakkı var mı?

Ben evleneli 9 ay oldu evliliğimde çok mutluyum ve başka şehire gelin geldim. Babam bize bir haftalığına geldi ve eşimle aynı yatakta yatmamı istemedi. Edepsiz olma dedi. Onun için 2 gece eşimden ayrı yattım. Keşkede yatmasaymışım... Daha sonra eşimin sevdiği yemekleri yapıyorum diye bana evdeki yemek düzenini değiştir dedi. Ama halbuki onlar benimde sevdiğim yemekler.. Ben babamın yanında kalırken evlenmeden önce fazla açık giyinen biri değildim çok nadir. Ama şimdi eşimle dışarı çıktığımda gayet şık ve güzel giyiniyorum sadece eşimin yanında açık giyiniyorum. Ama bana birdaha açık giyindiğini görmicem falan dedi. Evlendik ve eşimin soyadını aldım ama babam bana eşimin soyadını almamam gerektiğini ve kendi soyadımı kullanmam gerektiğini söyledi ve beni buna zorladı ama eşimin soyadını kullandım. Benim annem vefat etti 4 ay önce (annemle babam ayrıydı) Annemin emekli maaşı direkt kızına geçiyormuş evli olmamak şartı ile, Babam bunu ögrendiği zaman kocamdan ayrılmamı ve annemin emekli maaşina kendimi bağlamamı söyledim Yahu bu nedir ya? Ben bu adamdan nasıl kurtulurum? babamin evliliğime karışma hakkı var mı? Ben eşimi seviyorum çok iyi bir insan ve ben artık ona aitim oda bana ait. Babamı kendimden nasıl uzaklaştırabilirim?

Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme
Babam evliliğime karışıyor hakkı var mı?